Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Yuri Elino Ferreira da Cruz Γήπεδο
Neo Química Arena (49.205) Απόσταση
490 χλμ. Καιρός
Βροχή
Κορίνθιανς
Ανάλυση:
Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της πέρσι. Εντελώς μπερδεμένη από την αρχή ως το τέλος χάρη στα πειράματα της διοίκησης στην άκρη του πάγκου αλλά και τις λάθος μεταγραφές.
Για φέτος ξεκίνησε μεν με τον Μάνο Μενέζες στον πάγκο αλλά το κάκιστο ξεκίνημα έφερε την απόλυσή του. Στην θέση του τοποθετήθηκε ο νεαρός κόουτς Αντόνιο Ολιβέιρα που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι με την Κουιαμπά. Τεράστια πρόκληση για την καριέρα του νεαρού Πορτογάλου που ως τώρα το πάει αρκετά καλά το καράβι. Να δούμε στη συνέχεια.
Το Παουλιστάο ήταν σαν να μην έγινε καθώς έφτασε να κινδυνεύει με υποβιβασμό σε κάποια στιγμή. Ευτυχώς το έσωσε νωρίς με μαζεμένες νίκες. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα ξεκίνησε με εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ράσινγκ Μοντεβιδέο για να κερδίσει 4-0 τη Νασιονάλ Ασουνσιόν στο προηγούμενο μεσοβδόμαδο σε μία από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές εμφανίσεις της για το 2024.
Αγωνιστικά νέα:
“Προφανώς και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Οι παίκτες έδωσαν σημαντική απάντηση στο γήπεδο και βελτίωσαν εντυπωσιακά την απόδοσή τους συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα, στόχος είναι να μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια και στο πρωτάθλημα ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά, κάτι που χρειαζόμαστε πάρα πολύ” υπογράμμισε ο Αντόνιο Ολιβέιρα.
Χαμήλωσε τις τιμές των εισιτηρίων η διοίκηση ενώ ο πρόεδρος έδειξε ικανοποιημένος από την πρόοδο που έκανε η ομάδα στις 100 μέρες που είναι αυτός στο τιμόνι του συλλόγου.
Δεν πρόλαβαν να αποθεραπεύτούν ο δεξιός φουλ μπακ Παλάσιος και ο σημαντικός μέσος Μάικον.
Ατλέτικο Μινέιρο
Ανάλυση:
Με αντεπίθεση διαρκείας μετά τα μέσα Αυγούστου κατάφερε να φτάσει σε σημείο να διεκδικεί ακόμη και το πρωτάθλημα προς το φινάλε. Δεν πρόσεξε σε ορισμένα πολύ σημαντικά παιχνίδια και έμεινε με την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η χρονιά ξεκίνησε μεν με τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο αλλά στα μέσα Μαρτίου χώρισαν οι δρόμοι του Φελιπάο με την Ατλέτικο. Στην θέση του η διοίκηση έφερε τον Γκαμπριέλ Μιλίτο ο οποίος έκανε ενάμιση πολύ καλό και σταθερό χρόνο στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Με τον Γκαμπριέλ Μιλίτο στον πάγκο πανηγύρισε τον τίτλο του πολιτειακού πρωταθλήματος Μινέιρο, με διπλό ανατροπής 1-3 εκτός έδρας με την Κρουζέιρο ενώ ξεκίνησε θετικά και στο Κόπα Λιμπερταδόρες όπου μετά από δύο αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της με δύο νίκες. Μεσοβδόμαδα δυσκολεύτηκε μεν αλλά επικράτησε 2-1 της Ροζάριο Σεντράλ.
Μεταγραφικά δεν κινήθηκε ιδιαίτερα, είχε ρόστερ με έντονο βάθος και ποιότητα, πρόσθεσε σε αυτόν τον Γκουστάβο Σκάρπα ενώ από τον Ιούνιο θα μπει και ο Μπερνάρντ στην μηχανή της.
Αγωνιστικά νέα:
Καλό το κλίμα στην ομάδα. Μοναδικός πονοκέφαλος που υπάρχει για τον Μιλίτο είναι τα απανωτά δύσκολα παιχνίδια που έχει δώσει και γνωρίζει καλά ότι πρέπει να ξεκουράζει παίκτες. “Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα. Διαθέτουμε βάθος και ποιότητα αλλά όταν πρέπει θα ξεκουράζω τους πιο σημαντικούς. Δεν θέλω να τους γίνει αγγαρεία το παιχνίδι αλλά να το χαίρονται” τόνισε ο Μιλίτο αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Χουλκ, τον οποίο έβγαλε ως αλλαγή πριν το φινάλε αλλά παράλληλα τον αποθέωσε για την ποιότητά του και το πόσο σημαντικός είναι για το σύνολο.
Παραμένουν στο ιατρικό δελτίο ο αριστερός μπακ Ρούμπενς, ο μεσοεπιθετικός Πατρίκ που είναι φευγάτος και μάλλον θα καταλήξει στην Σάντος, ο αμυντικός μέσος Εντενίλσον και ο νεαρός χαφ Πάουλο Βίκτορ.
Πιθανές Ενδεκάδες
Ατλέτικο Μινέιρο
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
D. Palacios | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
Gabriel Moscardo | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
17 | ||
Maycon | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Rubens | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
Bruno Fuchs | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Edenílson | Μ | 31/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Patrick | Μ | 34/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Paulo Vitor | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
B. Palacios | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
7η
33.3%
100%
50%
12η
50%
66.7%
50%
ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (2,10)
Προφανώς η πιο ποιοτική ομάδα είναι η Ατλ. Μινέιρο αλλά είναι και η πιο κουρασμένη από τις δύο. Απανωτά δύσκολα αλλά και απαιτητικά ενενηντάλεπτα για την Γκάλο που κάπου θα την βγάλει όλη αυτήν την κόπωση. Επιθετικά στέκεται αξιόλογα η ομάδα του Μιλίτο και έχει σκοράρει και στις επτά εξόδους της για φέτος. Συνηθίζει να το πράττει και στο Σάο Πάουλο με αντίπαλο την Κορίνθιανς που δεν είναι και κανένα θηρίο αμυντικών επιδόσεων. Θα το κλίσω στο αμφίσκορο του 2,10 στη Novibet. Κάτι σε 1-1 που κάνει το παιχνίδι.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινέιρο
1
2.62
X
3.10
2
10.50
1
2.62
Κορίνθιανς
X
3.10
Ισοπαλία
2
10.50
Ατλέτικο Μιν.
Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινέιρο Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2.55 | 3.10 | 3.00 | 4.59% | 1.50 | 2.50 | 6.25% | 2.05 | 1.70 | 7.07% |
|
2.25 | 2.03 | 9.00 | 4.60% | ||||||
|
2.62 | 2.95 | 3.05 | 4.63% | 1.50 | 2.62 | 4.61% | 2.07 | 1.70 | 6.66% |
|
2.00 | 2.20 | 10.50 | 4.74% | 1.06 | 10.00 | 4.16% | 7.50 | 1.07 | 6.36% |
|
2.55 | 3.00 | 3.00 | 5.56% | 1.50 | 2.55 | 5.56% | 2.10 | 1.70 | 6.05% |
|
1.85 | 2.50 | 7.50 | 6.88% | 1.09 | 6.35 | 6.97% | 5.35 | 1.11 | 8.07% |
Betting facts
Η ομάδα Κορίνθιανς - Ατλ. Μινέιρο νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Κορίνθιανς, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Ατλέτικο Μινέιρο έχει φέρει 6 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ