ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Άντερσον Νταρόνκο (Βραζιλία) Γήπεδο
Arena Pantanal (44.000) Απόσταση
1.977 χλμ. Καιρός
Αίθριος ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κουιαμπά
Ανάλυση:
Πραγματοποίησε ίσως την πιο γεμάτη εμφάνισή της στο 2024 για να αλώσει το Αρένα Φόντε Νόβα και να πετάξει στο καναβάτσο την φορμαρισμένη Μπαΐα με 1-2 (0-1/22', 1-1/49', 1-2/51'). Όλο δικό της το α' μέρος, όπου δικαιούταν άλλο ένα γκολ. Δεν μάσησε από τον ενθουσιασμό της έδρας στο γρήγορο 1-1 του β' ημιχρόνου, έκανε άμεσα το 1-2 και μετά ενεργοποίησε την σκληρή άμυνά της ώστε να πανηγυρίσει μία νίκη που φωνάζει ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί φέτος. Την Πέμπτη με φόρσα μάξιμα ταξίδεψε στη Χιλή για να αντιμετωπίσει την Παλεστίνο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Μέτρια εμφάνιση αλλά κατάφερε να αποσπάσει 1-1 (1-0/32’, 1-1/61’) με τον γκολκίπερ Βάλτερ να αποκρούει πέναλτι ακριβώς με τη λήξη του αγώνα.
Αγωνιστικά νέα:
“Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και η Παλεστίνο μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Δεν κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι μας αλλά κρατήσαμε στην ισοπαλία” το σχόλιο του τεχνικού Πετίτ που έκανε αλλαγές στο μεσοβδόμαδο και παρότι είχε όλη την αποστολή μαζί του, δεν χρησιμοποίησε βασική ενδεκάδα.
Το κέρδος για την Κουιαμπά από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι είναι το γκολ που πέτυχε ο σημαντικός φορ Ντέιβερσον. Επανήλθε μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσία και σκόραρε ένα πανέμορφο πλασέ.
Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φλουμινένσε
Ανάλυση:
Έστω, ο πόντος που κατάφερε με νύχια και δόντια να κατακτήσει στο εκτός έδρας 1-1 (1-0/53', 1-1/89') στην Κρισιούμα είναι καλοδεχούμενος καθώς μετά από καιρό έβγαλε αντίδραση σε γκολ που δέχτηκε για να ισοφαρίσει. Καλύτερη στο α' μέρος, με ευκαιρίες για προβάδισμα, γλίτωσε το 2-0 στο δεκάλεπτο ανισορροπίας μετά το 1-0, επέμεινε και βρήκε το γκολ στο τέλος.
Αγωνιστικά νέα:
Είχε περίπου δέκα μέρες να χαλαρώσει, να ανασυγκροτηθεί και να κάνει κάτι σαν μίνι προετοιμασία για να αρχίσει να εμπεδώνει τα θέλω του Μάνο Μενέζες στον τρόπο που παίζει. Πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Κουιαμπά, κάτι σαν τελικός είναι για την Φλουζάο καθώς αν δεν αρχίσει να κερδίζει έχει στο τσεπάκι τον υποβιβασμό.
“Δεν φανταζόμουν ότι θα περάσω αυτή τη δοκιμασία. Είμαστε πρωταθλητές Κόπα Λιμπερταδόρες και Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ξαφνικά η ομάδα αδειάζει για να έρθει αυτή η κατάσταση. Νομίζω έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και κάθε φορά που η ομάδα δεν κέρδιζε, η πίεση αυξανόταν στο σημείο που πλέον είναι αφόρητη. Γιατί είναι δύσκολο να δώσεις αυτοπεποίθηση σε έναν παίκτη που έχει μάθει να χάνει. Πρέπει να δείξουμε υπεθυνότητα και να αλλάξουμε άμεσα την κατάσταση” σχολίασε ο Τιάγκο Σίλβα που θα κάνει και το ντεμπούτο του με την αγαπημένη του Φλουμινένσε.
Εξέτισε ο φορ Κάνο (14/3, 2 ασ.), επέστρεψε από το Κόπα Αμέρικα ο μεσοεπιθετικός Άριας (7/0, 1 ασ.).
Πιθανές Ενδεκάδες
Φλουμινένσε
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Gabriel Knesowitsch | Α | 32/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | |
L. Giménez | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Manoel | Α | 5/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
Marcelo | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Calegari | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
J. Arias | Μ | 18/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | |
Lima | Μ | 31/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
Felipe Melo | Μ | 24/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
D. Terans | Μ | 29/15 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Lelê | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
21 | ||
Isaac | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | ||
G. Cano | Ε | 35/11 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Κουιαμπά - Φλουμινένσε Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
20η
39.5%
57.9%
39.5%
13η
54.5%
90.9%
36.4%
ΠΡΟΤΑΣΗ: No bet
Το σετ σωστό είναι για το χάλι της Φλουμινένσε εδώ και ένα δίμηνο αλλά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η Κουιαμπά κερδίζει πιο πολύ εκτός έδρας από ότι εντός. Προφανώς και θα πιέσει, θα ζορίσει τη Φλουμινένσε αλλά θέλω να δω τη Φλουμινένσε μετά από δέκα μέρες δουλειάς, με Τιάγκο Σίλβα στην άμυνα και σχεδόν πλήρη αποστολή. Κάνο μέσα, Άριας μέσα, Αντρέ στο κέντρο, δεν λείπει κανείς. Ξεκάθαρα θέμα ψυχολογίας είναι αυτό που τραβάει η Φλουζάο γιατί η ενδεκάδα είναι ενδεκάδα κατάκτησης Λιμπερταδόρες. Πάσο από μένα, το είχα στο μυαλό για κάρτες γιατί θα πρέπει να ματώσει η Φλουμινένσε στη ζέστη και την υγρασία της Κουιαμπά για να κερδίσει αλλά σφυρίζει ο Άντερσον Νταρόνκο που δεν δίνει εύκολα κάρτες.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Κουιαμπά - Φλουμινένσε
1
4.25
X
3.10
2
3.90
1
4.25
Κουιαμπά
X
3.10
Ισοπαλία
2
3.90
Φλουμινένσε
Κουιαμπά - Φλουμινένσε Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2.70 | 2.55 | 3.45 | 4.98% | ||||||
|
4.25 | 1.78 | 3.90 | 5.08% | 1.02 | 15.00 | 4.49% | 7.40 | 1.08 | 5.75% |
|
2.35 | 3.00 | 3.35 | 5.43% | 1.50 | 2.62 | 4.61% | 2.15 | 1.65 | 6.64% |
|
2.25 | 3.10 | 3.40 | 5.76% | 1.44 | 2.70 | 6.09% | 2.20 | 1.62 | 6.70% |
|
2.30 | 3.00 | 3.40 | 5.86% | 1.45 | 2.70 | 5.66% | 2.25 | 1.63 | 5.48% |
|
2.38 | 2.90 | 3.20 | 7.19% | 2.22 | 5.50 | -58.16% | |||
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Κουιαμπά, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ