Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Μάσιμι Γήπεδο
Ezio Scida (16.640) Απόσταση
1.210 χλμ. Καιρός
Βροχή
Ά Γύρος: Ουντινέζε – Κροτόνε 0-0 (15/12)
Κροτόνε
Ανάλυση:
Δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό από το παιχνίδι στη Σπέτσια (3-2), στο οποίο υπερείχε στη μεγαλύτερη διάρκεια, είναι άξια της μοίρας της. Και κυρίως των αμυντικών αδυναμιών (έφτασε τα 77 γκολ παθητικό), μόνο μαθηματικά πλέον ελπίζει στην παραμονή. Πολύ παραγωγικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 40’, στην πρώτη φάση που απειλήθηκε δέχτηκε την ισοφάριση (63’). Με τον Σιμι ανέκτησε το προβάδισμα (78’), έπαθε μπλακ-άουτ στο τέλος (89’ 2-2, 92’ 3-2).
Αγωνιστικά νέα:
Τέθηκαν νοκ-άουτ ο σημαντικός χαφ Μπενάλι (12/0), πολυτραυματίας φέτος, καθώς και ο παραγκωνισμένος πια, βασικός στόπερ/χαφ Μαρόνε (18/0), ενώ είναι ερωτηματικά ο εναλλακτικός «άσφαιρος» φορ Ντι Κάρμινε (10/0, 11/0 Βερόνα) και ο επίσης αναπληρωματικός φορ Ριβιέρ (17/1, 10 αλλ.).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουντινέζε
Ανάλυση:
Τρίτη σερί ήττα, οριακά δίκαιο το 0-1 από την Τορίνο, αρχίζει να γίνεται ορατή η απουσία κινήτρου. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και ήταν προσεκτικό στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Καλύτερο το δεύτερο μισό με τις δύο ομάδες να απειλούν, δέχτηκε στο 61’ το μοναδικό γκολ από πέναλτι, κατόπιν δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Αγωνιστικά νέα:
Δεν προέκυψε νεότερο πρόβλημα, σταθερά έξω οι σημαντικοί εξτρέμ Ντεουλοφέου (13/1), Πουσέτο (12/3). Επιστρέφει μετά από δύο ο βασικός στόπερ Νούιτινκ (15/1).
Κροτόνε - Ουντινέζε Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
19η
63.2%
86.8%
71.1%
14η
50%
70.6%
47.1%