Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αμπντελατίφ Κερατζί Γήπεδο
Stade Bollaert-Delelis (38.060) Απόσταση
575 χλμ. Καιρός
Βροχή ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λανς
Ανάλυση:
Με αρκετά μεγάλη δόση τύχης έκανε την πρώτη της νίκη με 2-1 στη Χάβρη. Βρέθηκε στα σκοινιά κατά διαστήματα αλλά είχε μεγάλο ρεαλισμό επιθετικά. Με κάπως αυστηρό πέναλτι του επιθετικού Σαΐντ στο 9’ άνοιξε το σκορ. Στο 40’ ντούμπλαρε τα γκολ με τον νεαρό Ραΐάν Φοφανά που αποτελεί φετινό στοίχημα στην επίθεση. Στο 45’ μείωσαν οι γηπεδούχοι αλλά κατάφερε να κρατήσει το σκορ χάρη και στις αποκρούσεις του Ρισέρ. Ανακατεύει την τράπουλα ο Σαζ αφού αποχώρησε στην Ιντερ ο μέσος Ντιούφ και έριξε για πρώτη φορά βασικό το αστέρι της Φλοριάν Τοβέν. Ολο το βάρος έπεσε στην εξεύρεση ενός επιθετικού και παίρνει τον πολυσύνθετο Σιμά που ανήκει στην Μπράιτον και πέρσι έπαιξε στην Μπρεστ. Ισως χρειαστεί κι άλλη ενίσχυση αφού ο μέτριος είναι η αλήθεια Γκιλαβογκί μπορεί να φύγει. «Χρωστάμε κάτι στο κοινό μας από την ήττα από τη Λυών. Μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές στο φινάλε εκείνου του αγώνα και είμαι ανυπόμονος να επιστρέψουμε για να του δώσουμε αυτό που αξίζει» λέει ο προπονητής της.
Αγωνιστικά νέα:
Παραμένει αμφίβολος ο Ουρουγουανός επιθετικός Σατριάνο. Στην επίθεση ρίχνει το βάρος ο Σαζ. Εκεί θέλει να δει βελτίωση. Πάντως αναμένεται να πατήσει πάνω στους ίδιους παίκτες, που μετά και το πρώτο τους γκολ (Ρ. Φοφανά, Σαΐντ) θα είναι και κάπως πιο λυμένοι. Και φυσικά περιμένει το ανέβασμα του Τοβέν.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπρεστ
Ανάλυση:
Αλλιώς μπήκε στη σεζόν και αλλιώς δείχνουν να είναι τα πράγματα μετά από δύο εβδομάδες. Στο πρώτο παιχνίδι, 3-3 με τη Λιλ, θύμισε κάτι από την περσινή ομάδα αλλά οι εξελίξεις μπορεί να την επηρεάσουν. Αφού πρώτα έχασε τον σημαντικό μέσο Καμαρά, τώρα χάνει και τον έμπειρο Λες Μελού και ουσιαστικά αποχώρησαν τα 2/3 της μεσαίας της γραμμής που ήταν και η ψυχή της. Στο 2-0 στην Τουλούζ έπαιξε για τελευταία φορά ο Μελού, που έφυγε στην Παρί FC. Μέτρια εμφάνιση, κάπως καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, παραδόθηκε στο δεύτερο. Ο Ρουά τα έχει «πάρει» με την αμυντική συμπεριφορά ενώ άσκησε και κριτική και στον νέο της γκολκίπερ Μαζέτσκι, «δεν τον καταδικάζουμε αλλά σίγουρα περίμενα περισσότερα. Εχει δικαίωμα να κάνει και αποκρούσεις ένας γκολκίπερ» σχολίασε. Οσο για τους στόχους της ομάδας ήταν πολύ ξεκάθαρος, «δεν είμαι εδώ για να πουλάω όνειρα. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε τρεις ομάδες πίσω μας στη βαθμολογία». Νέο απόκτημα ο αριστερός μπακ Γκουΐντο (Σάλτσμπουργκ).
Αγωνιστικά νέα:
Πλέον στο κέντρο παίρνει θέση ο Σοτάρ, που αποκτήθηκε από τη Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να επαναφέρει τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Κουντέρ γιατί εκτός του ότι ο Μαζέτσκι χρεώνεται λάθη δεν προπονήθηκε και κανονικά. Αμφίβολος και ο στόπερ/αρχηγός Σαρντονέ που είναι και ντεφορμέ και ο Ρουά σκεφτόταν ούτως ή άλλως να του δώσει ανάσες. Από εκεί και πέρα το 4-3-3 παραμένει το σύστημά της και μπροστά οι Μπαλντέ, Ντελ Καστιγιό και ο κλασικός φορ Αζόρκ.
Πιθανές Ενδεκάδες
Μπρεστ
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
J. Chávez | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
P. Ganiou | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
A. Fulgini | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
H. Ojediran | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
R. Labeau Lascary | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
J. Agbonifo | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
M. Satriano | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λανς - Μπρεστ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
3η
66.7%
66.7%
66.7%
14η
66.7%
100%
66.7%
Η Λανς φαίνεται κάπως πιο σίγουρη. Εστω και χωρίς μεγάλες κινήσεις προσπαθεί να κλείσει τα κενά της. Στην Μπρεστ οι δύο τελευταίες εβδομάδες χάλασαν την ισορροπία της και ο Ρουά για πρώτη φορά μιλάει τόσο ωμά για μάχη παραμονής. Ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους μπορούμε να το δώσουμε. Στο 2,00 ο άσος, έτσι κι έτσι, δεν τον λες σπουδαίο.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λανς - Μπρεστ
1
1.94
X
3.75
2
4.10
1
1.94
Λανς
X
3.75
Ισοπαλία
2
4.10
Μπρεστ
Λανς - Μπρεστ Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.90 | 3.75 | 4.10 | 3.56% | 2.08 | 1.77 | 4.37% | |||
|
1.94 | 3.66 | 3.80 | 4.93% | 2.10 | 1.75 | 4.55% | 1.64 | 2.20 | 6.04% |
|
1.88 | 3.65 | 4.05 | 5.02% | 2.10 | 1.75 | 4.55% | 1.65 | 2.15 | 6.64% |
|
1.93 | 3.55 | 3.85 | 5.62% | 2.00 | 1.80 | 5.26% | 1.67 | 2.10 | 6.98% |
|
1.90 | 3.60 | 3.90 | 5.71% | 2.10 | 1.73 | 5.14% | 1.67 | 2.10 | 6.98% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λανς, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ