Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Γκαέλ Ανγκουλά Γήπεδο
Stade Bollaert-Delelis (41.200) Απόσταση
175 χλμ. Καιρός
Βροχή ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λανς
Ανάλυση:
Βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι κι έφτασε στο καλύτερο ως τώρα σερί της με 2-1-0 σε τρεις αγωνιστικές. Στο τελευταίο πάντως κέρδισε αρκετά τυχερά και χωρίς να το αξίζει και τόσο με 2-1 στην Οσέρ, με γκολ στο 96’. Εβαλαν τα πρώτα τους γκολ οι νέοι επιθετικοί της Εντουάρ και Σιμά. Σημαντικότερη πάντως ως τώρα επιτυχία της το 0-0 πριν δύο αγωνιστικές στη Ρεν όπου έπαιξε με 10 παίκτες από το πρώτο λεπτό και ήταν κλάσεις ανώτερη. Οι 10 παίκτες αρχίζουν και γίνονται μια κακή συνήθεια. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Οσέρ, στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Σαζ κατά κάποιο τρόπο απάντησε στον προπονητή της Παρί Ζιλί που θεωρεί την Λανς σαν ομάδα κόντρας και που βασίζεται στα στημένα λέγοντας «θα ήθελα να τους δείξουμε πως δεν είμαστε τέτοια ομάδα, πως μπορούμε και σκοράρουμε και μ’ άλλους τρόπους». Δεν θα έχει το πιο φανατικό κοινό της, τους οργανωμένους, περίπου 4.500 θέσεις λόγω τιμωρίας της.
Αγωνιστικά νέα:
Επιστρέφει ο έμπειρος στόπερ Γκραντί ενώ είναι τιμωρημένος ο αναπληρωματικός στόπερ Γκανιού. Αμφίβολος ο φορ Εντουάρ (1 γκολ). Παρών μετά από αρκετά μεγάλη απουσία ο βασικός αριστερός μπακ Μασάδο. Αρχίζει κι έχει επιλογές στην επίθεση ο Σαζ. Εχει τους δύο νεοαποκτηθέντες αλλά και τους Σαΐντ και τον πρωτάρη Φοφανά. Εβαλαν ήδη από δύο γκολ. Φυσικά παρών και ο Φλοριάν Τοβέν που σκόραρε με την εθνική με το Αζερμπαϊτζάν.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παρί FC
Ανάλυση:
Αρχίζει και θυμίζει όλο και λιγότερο νεοφώτιστη ομάδα. Λιγοστεύουν τα λάθη κυρίως μεσοαμυντικά και φαίνεται πως τα νέα της αποκτήματα, με παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία, βάζουν το στίγμα τους. Νέο θετικό βήμα το ότι για πρώτη φορά δεν δέχθηκε φέτος γκολ στο 2-0 με τη Λοριάν. Στα συν και το ανέβασμα του Ιβοριανού φορ Κρασό. Πέρσι με 17 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ της αλλά φέτος μπήκε μουδιασμένα στη σεζόν. Σαν αλλαγή ισοφάρισε πριν δύο αγωνιστικές στη Νις και με τη Λοριάν μπήκε βασικός και ξανασκόραρε. Εδωσε φιλικό με τη Λε Μαν. Κέρδισε με 2-1 κι έβαλε το πρώτο του γκολ ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ικονέ. «Περιμένω να δεχθούμε μεγάλη πίεση από το 1’. Εχουμε μια τάση να είμαστε κάπως ανοιχτοί και θέλω να δω αν προοδεύσαμε σ’ αυτό τον τομέα» είπε ο Ζιλί., που θεωρεί τη Λανς ομάδα στημένων φάσεων και κυρίως κόντρας. Αρχίζει και δημιουργείται πυρήνας οπαδών της. Θα έχει περισσότερους από 1.000 δίπλα της.
Αγωνιστικά νέα:
Φρέσκοι τραυματίες οι μεσοεπιθετικοί Ζυλιέν Λοπέζ και Καφαρό. Καλές λύσεις κυρίως από τον πάγκο αν και φέτος δεν τους έχει δώσει ακόμα πολύ χρόνο. Επανέρχεται ο βασικός μέσος Μαρκετί (1 γκολ) που λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έχασε τρία παιχνίδια. Ο Ζιλί δεν αποφάσισε ακόμα αν θα ξεκινήσει τον σημαντικό ακραίο Σάιμον (2 γκολ, 2 ασίστ) γιατί έπαιξε δύο παιχνίδια με τη Νιγηρία. Ο Κρασό και ο Αλγερινός Κεμπάλ (4 γκολ, 2 ασίστ) που έπαιξε για πρώτη φορά με την εθνική ηγούνται της επίθεσης.
Πιθανές Ενδεκάδες
Παρί FC
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
|---|---|---|---|---|---|
| N. Čelik | Α | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| K. Antonio | Α | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| D. Machado | Α | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| J. Gradit | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| P. Ganiou | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| F. Sylla | Μ | 14/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| A. Bermont | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| M. Tourraine | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
| S. Alakouch | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
| T. Ollila | Α | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
| V. Marchetti | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
| L. Doucet | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
| M. Cafaro | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| P. Hamel | Ε | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| J. Lopez | Ε | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λανς - Παρί FC Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γάλλος
4η
50%
75%
62.5%
11η
75%
87.5%
62.5%
Δεν είναι ομάδες που κλείνονται. Η Λανς και λόγω έδρας θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη ενώ βλέπω και τον Σαζ να έχει μια διάθεση να δώσει απαντήσεις στον συνάδερφό του. Η Παρί προσπαθεί κάπως περισσότερο να προσέξει την άμυνά της, δεν είναι παράλογο αυτό. Αλλά η φιλοσοφία της δεν είναι τέτοια. Το ταλέντο της είναι ξεκάθαρα από το κέντρο και μπροστά. Λογικό να είναι φαβορί η Λανς αλλά δεν είναι και φοβερό το 1,85. Η Παρί αρχίζει και δείχνει αυτοπεποίθηση. Κάπως πιο αξιόλογο το Over 2,5 & G/G στο 1,95.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λανς - Παρί FC
1
1.81
X
3.90
2
4.50
1
1.81
Λανς
X
3.90
Ισοπαλία
2
4.50
Παρί FC
Λανς - Παρί FC Αποδόσεις
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λανς, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ