Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Μάρκο Ντι Μπέλο Γήπεδο
Olimpico (70.634) Απόσταση
573 χλμ. Καιρός
Βροχή
Α΄ Γύρος: Μίλαν - Λάτσιο 2 - 0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λάτσιο
Ανάλυση:
Πολύ κακή η εικόνα στη Φιορεντίνα και έχασε μόνο με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο υπέφερε, τα δοκάρια την έσωσαν τέσσερις φορές, στην πρώτη φορά που βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή προηγήθηκε με τον Λουίς Αλμπέρτο. Ο γκολκίπερ Προβεντέλ έκανε ό,τι μπορούσε, στο 61’ έγινε το 1-1, στο 68’ γλίτωσε το 2-1 (χαμένο πέναλτι), στο επόμενο λεπτό δέχτηκε το 2-1, δεν αντέδρασε.
Αγωνιστικά νέα:
Στη Λάτσιο το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα ξέσπασε μια ακόμα κόντρα μεταξύ του προπονητή Σάρι και του προέδρου Λοτίτο. Ο Σάρι αντί να αναλάβει τις ευθύνες για την κακή εμφάνιση προτίμησε να τα χώσει εμμέσως στον πρόεδρο, τονίζοντας πως «τις μεταγραφές δεν τις κάνω εγώ. Αν σου ζητάω έναν παίκτη που είναι το plan A και εσύ με κάνεις να επιλέγω μεταξύ του plan C και του plan D, τότε δεν είμαι εγώ αυτός που επιλέγω τους παίκτες».
Ο Λοτίτο δεν τα αφήνει αυτά να πέσουν κάτω και απάντησε: «Το ρόστερ είναι δυνατό και πολύ καλό. Ο Σάρι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην ψάχνει συνέχεια για δικαιολογίες. Δεν φταίνε οι μεταγραφές για την ήττα από τη Φιορεντίνα».
Σε αυτό το κλίμα προετοιμάζεται η Λάτσιο για το ματς με την Μίλαν ενώ την Τρίτη έχει και τη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 επί της Μπάγερν, στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Τραυματίες σταθερά ο χαφ Ροβέλα (18/0) και ο μπακ/στόπερ Πάτρικ (13/1).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Προβεντέλ – Λάτζαρι, Χίλα, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Γκεντουζί, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι.
Σε σχέση με τη Φιορεντίνα αναμένεται η επιστροφή του Τζακάνι στην αριστερή πτέρυγα, με τον Ίσακσεν να μένει στον πάγκο. Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Χίλα.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μίλαν
Ανάλυση:
Στα σημεία άξιζε τη νίκη με την Αταλάντα, έμεινε στο 1-1. Φανταστικό το γκολ του Λεάο στο 3’, από άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι ισοφαρίστηκε στο 42’. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μονίμως στην αντίπαλη περιοχή, δεν βρήκε το γκολ στις δύο κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε, ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.
Την Πέμπτη η Μίλαν υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
Αγωνιστικά νέα:
Η Μίλαν θέλει να διασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα, ο Στέφανο Πιόλι περιμένει «δύσκολο παιχνίδι στο Ολίμπικο, η Λάτσιο θέλει να αντιδράσει στην τελευταία ήττα της. Και εμείς ωστόσο δεν προερχόμαστε από το καλύτερο αποτέλεσμα, θέλουμε τη νίκη».
Δεύτερο τιμωρημένος ο φορ Γιόβιτς (17/5). Νοκ-άουτ ο χαφ Πομπέγκα (9/0), επιστροφή στην αποστολή μετά από καιρό για τον στόπερ Τομόρι (16/3) και τον μπακ/στόπερ Καλουλού (4/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Τιαό, Γκάμπια, Ερναντέζ – Αντλί, Μπενασέρ – Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ, Λεάο – Ζιρού.
Τιαό και Κιάερ διεκδικούν θέση στο κέντρο άμυνας, στη μεσαία γραμμή οι Αντλί και Ρέιντερς.
Πιθανές Ενδεκάδες
Μίλαν
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Patric | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
Mario Gila | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
N. Rovella | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
T. Pobega | Μ | 20/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
14 | |
L. Jović | Ε | 18/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λάτσιο - Μίλαν Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
7η
64.7%
85.3%
64.7%
2η
55.9%
79.4%
58.8%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (2,30), Λεάο anytime (3,80)
Η Λάτσιο στα ματς με Τορίνο και Φιορεντίνα δέχτηκε πολλές τελικές και βρισκόταν συνεχώς σε φάση άμυνας, ο γκολκίπερ Προβεντέλ πρέπει να ζήτησε από τον Λοτίτο να πληρωθεί… υπερωρίες. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Λάτσιο και η Μίλαν έχει την ευκαιρία της, μεσοεπιθετικά δημιουργεί πολύ.
Στο 2,30 το διπλό στη Stoiximan.
Ο Ράφα Λεάο βρίσκει τον καλό του εαυτό, σκόραρε φανταστικό γκολ με την Αταλάντα, μετά από τέσσερις μήνες βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο πρωτάθλημα. Είχε σκοράρει και στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρεν, στο ανοιχτό γήπεδο θα βρει χώρους δράσης κόντρα στη Λάτσιο.
Στο 3,80 το anytime.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λάτσιο - Μίλαν
1
10.25
X
3.36
2
2.90
1
10.25
Λάτσιο
X
3.36
Ισοπαλία
2
2.90
Μίλαν
Λάτσιο - Μίλαν Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
3.47 | 3.36 | 2.41 | 0.07% | 1.72 | 2.12 | 5.04% | 1.80 | 1.93 | 6.86% |
|
3.40 | 2.45 | 2.90 | 4.50% | ||||||
|
3.25 | 3.25 | 2.28 | 5.12% | 1.75 | 2.10 | 4.55% | 1.80 | 1.98 | 5.71% |
|
3.20 | 3.20 | 2.30 | 5.64% | 1.71 | 2.00 | 7.82% | 1.80 | 1.88 | 8.04% |
|
3.40 | 3.10 | 2.25 | 5.76% | 1.70 | 2.10 | 6.05% | 1.80 | 1.95 | 6.40% |
|
10.25 | 1.92 | 2.18 | 7.16% | 9.25 | 1.05 | 5.70% | |||
Betting facts
Η ομάδα Λάτσιο έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λάτσιο, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ