Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Φλόριαν Μπαντστούμπνερ Γήπεδο
Bay-Arena (30.210) Απόσταση
413 χλμ. Καιρός
Χιόνι
Σχόλια:
Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Λεβερκούζεν - Ζανκτ Πάουλι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεβερκούζεν
Ανάλυση:
Χωρίς να γοητεύσει, χωρίς να κυριαρχήσει, αλλά με υψηλότερη αποτελεσματικότητα και λίγη τύχη, νίκησε (3-1) στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όπου τύχη, το πέναλτι που έπρεπε να έχει καταλογιστεί εις βάρος της στο 5’. Ήταν, όμως, η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ. Άφησε πίσω της από πλευράς αποτελεσμάτων την άσχημη αρχή, με τις 3/3 ήττες, στο νέο έτος και ελπίζει οι νίκες να τη βοηθήσουν ώστε να βελτιώσει και την απόδοση της. Απέχει ακόμα αυτή από το επίπεδο που τη χαρακτήριζε νωρίτερα. Δεν παίζει με τόση σιγουριά όσο μας είχε συνηθίσει. Το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερά έκτη, τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Στουτγκάρδη, με παιχνίδι λιγότερο. Το Κύπελλο το θέλει. Τρία παιχνίδια μακριά από το τρόπαιο έχει φτάσει, το μοναδικό (ρεαλιστικά) που μπορεί να κατακτήσει στη σεζόν. Διέκοψε τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού Όερμαν στη Στουρμ Γκρατς, παραχώρησε δανεικό στη Βόλφσμπουργκ τον αναπληρωματικό κεντρικό αμυντικό Μπελοσιάν.
Αγωνιστικά νέα:
Κανένα νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συνήθως βασικός, χαφ Μάζα, τέταρτο ο βασικός τερματοφύλακας Φλέκεν και ο, σπάνια βασικός, ακραίος μεσοεπιθετικός Τέλα, όγδοο ο αναπληρωματικός ακραίος μεσοπιθετικός Μπεν Σεγκίρ. Διαθέσιμος μετά από τιμωρία στο πρωτάθλημα ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπαντέ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ζανκτ Πάουλι
Ανάλυση:
Δυστυχώς για την ίδια συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις, όχι τα παιχνίδια. Καλύτερη ήταν στο Άουγκσμπουργκ, περισσότερες ευκαιρίες είχε, αλλά έχασε (1-2). Έτσι, η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλεσίν συμπλήρωσε έξι παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-3) στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού (17η). Πέντε βαθμοί τη χωρίζουν από τη 15η Βέρντερ Βρέμης, τέσσερις από τη 16η Μάιντς. Κάθε αγωνιστική που περνάει κάνει την κατάσταση όλο και πιο δύσκολη. Συνεχίζει να έχει τη χειρότερη επιθετική επίδοση (18 γκολ) της κατηγορίας, αν δεν βρει γκολ από στατική φάση, αντεπίθεση ή σφάλμα αντιπάλου, δύσκολα απειλεί. Απόψε έχει την πρόκληση της πρόκρισης στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Θα το παλέψει και αν της βγει έχει καλώς. Δεν αναμένεται να… σκιστεί κιόλας, όμως. Το πρωτάθλημα την «καίει» περισσότερο. Παρελθόν ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Αφολάγιαν, παραχωρήθηκε στην Μπλάκμπερν. Από την Κιότο Σανγκά πήρε τον επιθετικό Ταΐτσι Χάρα.
Αγωνιστικά νέα:
Κανένα νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Βαλ, έκτο ο, συνήθως βασικός, επιθετικός Ουντοντζί και ο αναπληρωματικός χαφ Μέτκαλφ, εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σπάρι και ο, λογιζόμενος ως βασικός, κεντρικός αμυντικός Νέμεθ. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φολ θα παίξει αντί του βασικού Βασίλι. Ακόμα δύο, τρεις αλλαγές προανήγγειλε, δίχως να τις κατονομάσει, ο Μπλεσίν.
Πιθανές Ενδεκάδες
Ζανκτ Πάουλι
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Mark Flekken | Τ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| Loic Bade | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Nathan Tella | Μ | 4/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| Ibrahim Maza | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Eliesse Ben Seghir | Ε | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Simon Spari | Τ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
| D. Nemeth | Α | 12/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
20 | |
| Hauke Wahl | Α | 20/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Connor Metcalfe | Μ | 2/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| Andreas Hountondji | Ε | 15/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λεβερκούζεν - Ζανκτ Πάουλι Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Θανάσης Κελαντώνης
33.3%
66.7%
33.3%
66.7%
66.7%
33.3%
Από το 3-2 στις 13 Μαρτίου 1976, η Ζανκτ Πάουλι έχει μετρήσει ρεκόρ 0-4-7 στις επόμενες επισκέψεις της στο Λέβερκουζεν. Όλοι σκεφτόμαστε ότι το Κύπελλο είναι ιδιαίτερο και ότι όλα δύναται να συμβούν, αλλά η πρόσφατη εικόνα των ομάδων, δικαιολογεί τον χαρακτήρα του φαβορί που έχει η Μπάγερ. Αν, πάντως, το εκατέρωθεν ροτέισον, που λίγο ως πολύ αναμένεται, επηρεάσει τη συνοχή των ομάδων, έστω και μερικώς, το G/G αποτελεί μία (οριακά) δίκαιη επιλογή.
03/02
21:45
Αγώνας
Λεβερκούζεν - Ζανκτ Πάουλι
Σημείο
G/G
Stake
5.00
Result
-
Profit
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λεβερκούζεν - Ζανκτ Πάουλι
1
1.50
X
4.60
2
6.80
1
1.50
Λεβερκούζεν
X
4.60
Ισοπαλία
2
6.80
Ζανκτ Πάουλι
Λεβερκούζεν - Ζανκτ Πάουλι Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
1.47 | 4.60 | 6.60 | 4.69% | 2.18 | 1.68 | 5.12% | 1.82 | 1.92 | 6.57% |
|
|
1.50 | 4.50 | 6.20 | 4.78% | 2.20 | 1.67 | 5.06% | 1.80 | 1.95 | 6.40% |
|
|
1.50 | 4.45 | 6.10 | 5.24% | 2.20 | 1.68 | 4.74% | 1.81 | 1.95 | 6.13% |
|
|
1.44 | 4.60 | 6.80 | 5.56% | 2.17 | 1.68 | 5.31% | 1.82 | 1.94 | 6.10% |
|
|
1.45 | 4.50 | 6.50 | 6.17% | 2.15 | 1.67 | 6.01% | 1.80 | 1.95 | 6.40% |
|
|
1.45 | 4.33 | 6.33 | 7.29% | 2.16 | 1.64 | 6.78% | 1.80 | 1.86 | 8.52% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λεβερκούζεν, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Ζανκτ Πάουλι έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ