Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Αμάμπιλε Γήπεδο
Stadio Via del Mare (31.533) Απόσταση
461 χλμ. Καιρός
Άστατος
Λέτσε
Ανάλυση:
Αποκλεισμός στο κύπελλο με ήττα 3-1 από την Τορίνο στην παράταση. Στον κανονικό αγώνα (1-1) ήταν καλύτερη, είχε προηγηθεί με τον Στεπίνσκι (23’), δέχτηκε την ισοφάριση στο 44’, είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, έμεινε από δυνάμεις στην παράταση.
Στο πρωτάθλημα με εμφάνιση δύο όψεων πήρε το 1-1 από την Κοζέντσα.
Αγωνιστικά νέα:
Τιμωρημένος ο στόπερ Ροσετίνι (1/0). Τραυματίες ο μεσοεπιθετικός Λιστκόβσκι (4/0) και ο στόπερ Ντέρμακου (2/1). Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Φάλκο (2/0), που επικαλέστηκε υπερβολικό… στρες, απέστειλε μάλιστα ιατρική βεβαίωση στην ομάδα, η οποία του επιβάλλει ξεκούραση 15 ημερών.
Πεσκάρα
Ανάλυση:
Το κύπελλο ήταν η τελευταία σκοτούρα της, φυσιολογικός ο αποκλεισμός από την Πάρμα, ήττα με 3-1, βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις με τον Μπελόνι, αλλά φυσικά δεν μπορεί να αισθάνεται και ικανοποιημένη.
Από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα, τέσσερις σερί ήττες, το απόλυτο μηδέν στο 0-2 από τη Φροζινόνε, παιχνίδι στο οποίο δεν έκανε καμία κλασική ευκαιρία και δέχτηκε τα δύο γκολ στο 6’ και το 50’, μόλις σε πέντε τελικές της αντιπάλου.
Αγωνιστικά νέα:
Αρκετά καλύτερα τα αγωνιστικά νέα για τον Μάσιμο Οντο, είναι εκτός οι στόπερ Ντρούντι (5/0). Αντέι (-), ενώ οι όποιες άλλες απουσίες δεν επηρεάζουν. Αρνητικός στον κορονοϊό ο δεξιός μπακ Μπελανόβα (2/0), αποθεραπεύθηκαν οι φορ Σέτερ (2/0), Ασένσιο (1/0), δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι χαφ Μεμουσάι (5/0), Μαΐστρο (3/2).
Λέτσε - Πεσκάρα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
4η
52.6%
71.1%
44.7%
19η
39.5%
73.7%
39.5%