ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 23/11/2019
VAR

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

16:30
1 : 1
Φράιμπουργκ
θέση
Λεβερκούζεν
θέση
i Ν Ν Η Ν Ι Η
16:30
1 : 1
Φράιμπουργκ
θέση
i Ν Ι Η Ν Η Ι
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
BayArena (30.210)
apostasi
Απόσταση
-
Λεβερκούζεν
Ανάλυση: Η Λεβερκούζεν πήγε με χαμόγελα στη διακοπή κερδίζοντας καθαρά και δίκαια τόσο την Ατλέτικο (2-1) στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και τη Βόλφσμπουργκ (2-0) στο πρωτάθλημα. Τώρα θα ψάξει την πρώτη της νίκη φέτος μετά από διακοπή για εθνικές, στις δύο προηγούμενες ηττήθηκε 4-0 από τη Ντόρτμουντ και 3-0 από την Αϊντραχτ.
Αγωνιστικά νέα: Σημαντική απουσία ο σταρ Χάβερτς (10/2). Πάλι τιμωρημένος ο εξτρέμ Μπέιλι (5/1). Χτύπησε ξανά ο φορ Ποχγιάνπαλο (1/0). Ανέτοιμος ο μπακ Σινκγκράβεν (2/0). Επιστρέφει ο κάπτεν/μπακ Λ. Μπέντερ (7/0). Αδειασε το προπονητικό της κέντρο στις εθνικές, είχε 11 διεθνείς, στη Γερμανία οι Τα και Αμίρι. Επέστρεψε νωρίτερα ο Αράνγκις διότι αναβλήθηκε το φιλικό της Χιλής με το Περού.
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φράιμπουργκ
Ανάλυση: Η Φράιμπουργκ είναι δίχως αμφιβολία η ευχάριστη και εντελώς απρόσμενη έκπληξη της χρονιάς. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της δεν έχει κάνει τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα. Εχει πάντως και μπόλικη ρέντα όπως στο 1-0 επί της Αϊντραχτ σε ένα ματς που του άρμοζε περισσότερο η ισοπαλία. Σε φιλικό στη διακοπή έφερε 0-0 με τη Σεντ Γκάλεν.
Αγωνιστικά νέα: Επτά ποδοσφαιριστές του Στράιχ είχαν διεθνείς υποχρεώσεις. Τραυματίας επέστρεψε από την εθνική Γερμανίας ο σημαντικός φορ Βάλντσμιντ (10/4). Τρεις αγωνιστικές τιμωρίας επιβλήθηκαν στον εξτρέμ Γκρίφο (7/0), για την αντίδρασή του απέναντι στον Αμπραχαμ στο τελευταίο ματς. Ανέτοιμοι ο βασικός κίπερ Σβόλοφ (8/0) και ο χαφ Αμπράσι (5/0, 2 αλλ.), πάγια έξω ο μπακ Κίμπλερ (3/0, 2 αλλ.). Εξέτισε τουλάχιστον ο καλός χαφ Χάμπερερ (8/1).

Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
67.7%
80.6%
58.1%
51.6%
71%
64.5%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson