Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ματιέ Βερνίς Γήπεδο
Stade Pierre Mauroy (49.822) Απόσταση
555 χλμ. Καιρός
Ψυχρός ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λιλ
Ανάλυση:
Το καλό της ξεκίνημα σταμάτησε με αρκετά άγριο ντέρμπι και το 3-0 στο ντέρμπι στη Λανς. Υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο για την ήττα και ο Ζενεζιό ζήτησε άμεση αντίδραση εντός έδρας με την Μπραν για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Πείραξε λίγο την 11άδα όπως ήταν φυσιολογικό και για 45 λεπτά δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Θα μπορούσε και να χάνει. Κάποιες διορθωτικές κινήσεις τη βελτίωσαν και με τον Μαροκινό Ιγκαμάν άνοιξε το σκορ (54’). Το παιχνίδι είχε φάσεις, δοκάρια και από τις δύο μεριές και τελικά ήρθε το 1-1 (60’). Κάπου εκεί μπήκε ο Ζιρού και όλα ξεκαθάρισαν. Με άλμα στο θεό και φοβερή κεφαλιά έγραψε στο 80’ το 2-1 βάζοντας το 3ο του γκολ σε 5 επίσημα. Σε μεγάλη κάμψη ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός Χάραλντσον, «θα είμαστε δίπλα του να τον στηρίξουμε, να τον βοηθήσουμε. Δεν θα τον δικάσουμε μετά από δύο παιχνίδια. Είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες μας και του έχω εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό τον είχα και αρχηγό» είπε ο Ζενεζιό για τον παίκτη του.
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίστηκε ο Τούρκος γκολκίπερ Οζέρ και ίσως χάσει μια εβδομάδα. Δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο ως τώρα αλλά είναι ο βασικός της. Δεν προλαβαίνουν ούτε σήμερα ο πιο σημαντικός μέσος, ο κάπτεν Αντρέ και ο αριστερός μπακ Περό (1 γκολ). Εκαναν τεστ και ο Ζενεζιό έκρινε πως πρέπει να περιμένει. Παραμένουν εκτός ο Βραζιλιάνος στόπερ Αλεξάντρο και ο Βέλγος δεξιός μπακ Μενιέ. Στον «άσο» ο Βέλγος Μποντάρ, απόκτημα από τη Μετς και προηγουμένως στην Σταντάρ. Ο Ζιρού αναμένεται να επιστρέψει βασικός.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λυών
Ανάλυση:
Αν την ξεχωρίζει κάτι είναι η φοβερή ομοψυχία, το ενωτικό πνεύμα και το ότι δεν τα παρατάει ούτε δευτερόλεπτο. Αρχίζουν πάντως να φαίνονται οι ελλείψεις που έχει στον επιθετικό τομέα. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 6 επίσημα(5-0-1) οι 4/5 νίκες ήταν με 1-0 και μόνο στο 3-0 με τη Μετς έβαλε πάνω από ένα γκολ. Στα δύο τελευταία κέρδισε με το αγαπημένο της όπως αποδεικνύεται σκορ, πρώτα την Ανζέ και την Πέμπτη στην Ουτρέχτη. Και στα δύο σκόραρε ο Αμερικάνος χαφ Τέσμαν, ένας παίκτης που μόνο για γκολτζής δεν φημίζεται. Στην Ολλανδία κινδύνεψε πολύ στα πρώτα λεπτά αλλά ισορρόπησε και σκόραρε στο 75’ ενώ ο Τέσμαν μπήκε αλλαγή στο 65’. Ο Φονσέκα κατέβασε τους περισσότερους βασικούς. «Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές παραμένουμε ήρεμοι και δεν χάνουμε την ισορροπία. Μου αρέσει πολύ αυτό το στοιχείο μας» είπε ο Πορτογάλος κόουτς, που επιστρέφει αντίπαλος της Λιλ στην οποία έκανε δύο πολύ καλές σεζόν (2022-24) πριν φύγει στη Μίλαν. Αήττητη στα 5 τελευταία στη Λιλ (1-4-0).
Αγωνιστικά νέα:
Επιστρέφουν δύο σημαντικοί μέσοι, ο Αγγλος Μόρτον που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα και ο αρχηγός Τολισό (2 γκολ) που ήταν τιμωρημένος στο ευρωπαϊκό. Παραμένουν εκτός ο γκολκίπερ Ντεκάν και ο αριστερός μπακ Αμπνερ. Μπροστά μάλλον συνεχίζει ο Ουρουγουανός Σατριάνο. Επαιξε στα δύο τελευταία βασικός, συνολικά 171’. Πέρσι, είχε και μεγάλη απουσία, έπαιξε συνολικά 81’! Ακόμα δηλαδή ψάχνεται, θέλει το χρόνο του. Ο Φονσέκα δεν είναι σίγουρος αν ο παίκτης μπορεί να παίξει τρίτο σερί σε μια εβδομάδα.
Πιθανές Ενδεκάδες
Λυών
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
B. Özer | Τ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
M. Caillard | Τ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
O. Touré | Α | 16/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
T. Meunier | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
Alexsandro Ribeiro | Α | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
R. Perraud | Α | 4/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
B. André | Μ | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
E. Mbappé | Μ | 1/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
André Gomes | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
R. Descamps | Τ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Abner | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
O. Mangala | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
C. Tolisso | Μ | 4/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
E. Nuamah | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λιλ - Λυών Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γάλλος
7η
57.1%
71.4%
57.1%
4η
28.6%
42.9%
42.9%
Σε αρκετά καλή δυναμική και οι δύο. Με απουσίες η Λιλ, χωρίς επίθεση η Λυών αλλά «είμαστε επιθετική ομάδα, δεν γίναμε αμυντική» λέει ο Φονσέκα. Από τη μια ο Ζιρού και από την άλλη η έμπνευση και ο αυτοσχεδιασμός. Νομίζω πως έχει ένα μικρό προβάδισμα η Λιλ και δικαιολογείται κοντά στο 2,30. Αλλά ίσως θα πρέπει να μπει στην εξίσωση και η αμυντική βελτίωση της Λυών. Να το πάμε δηλαδή με τον άσο με dnb στο 1,65.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λιλ - Λυών
1
2.35
X
3.55
2
3.10
1
2.35
Λιλ
X
3.55
Ισοπαλία
2
3.10
Λυών
Λιλ - Λυών Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2.30 | 3.55 | 3.10 | 3.76% | 2.13 | 1.73 | 4.54% | |||
|
2.35 | 3.50 | 3.00 | 4.27% | 2.10 | 1.73 | 5.14% | 1.57 | 2.25 | 7.53% |
|
2.32 | 3.45 | 3.05 | 4.65% | 2.10 | 1.75 | 4.55% | 1.57 | 2.30 | 6.69% |
|
2.35 | 3.30 | 3.05 | 5.34% | 2.00 | 1.73 | 7.24% | 1.57 | 2.25 | 7.53% |
|
2.25 | 3.40 | 3.00 | 6.71% | 1.97 | 1.77 | 6.77% | 1.60 | 2.15 | 8.27% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λιλ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ