Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ντούγιε Στρούκαν (Κροατία) Γήπεδο
LFF Stadium (5.422), Βίλνιους. Τεχνητός χλοοτάπητας. Απόσταση
4.281 χλμ. Καιρός
Άστατος
A' Ματς: Γιβραλτάρ - Λιθουανία 0-1
Λιθουανία
Ανάλυση:
Επιβεβαίωσε, το βράδυ της Πέμπτης, πως δίκαια βρίσκεται σε τόσο άσχημη θέση, αφού η εικόνα της ήταν απογοητευτική, παρά τη νίκη με 0-1. Το επιθετικό της πρόβλημα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, αφού παρά το διψήφιο αριθμό φάσεων που δημιούργησε βρήκε δίχτυα μόλις μια φορά, ενώ από το 26΄έως το 71΄είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα, το οποίο όμως σταμάτησε να υπάρχει μετά την αποβολή του Γκιρντβάινις.
Με τη νίκη αυτή πάντως διατήρησε τον τίτλο του φαβορί, για το ζευγάρι και για την παραμονή στο Group C για το επόμενο Nations League, αν και δεν δείχνει να καίγεται γι αυτό.
Αγωνιστικά νέα:
Ο Γιανκάουσκας ψάχνει διαρκώς λύσεις στην επίθεση, ωστόσο δεν έχει πολλές ποιοτικές και αξιόπιστες επιλογές. Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, με εξαίρεση τη συμμετοχή του Κλιμαβίτσιους, στο κέντρο της άμυνας, στη θέση του τιμωρημένου Γκιρντβάινις.
Εντύπωση προκαλεί το ότι στην αποστολή υπάρχουν μόλις δυο καθαρόαιμοι επιθετικοί, με τον Παουλάουσκας της Κόλο Κοβαλίνκα να προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης και τον άπειρο Κούσις της Ζαλγίρις Κάουνας να αποτελεί εναλλακτική επιλογή.
Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού βρίσκεται ο χρήσιμος μέσος Ντονάτας Καζλάουσκας (32/1), ενώ σημαντική θεωρείται και η απουσία, από τη μεσαία γραμμή του έμπειρου Βορομπόγιας (32/1), της Ινστανμπούλσπορ. Για το λόγο αυτό κλήθηκε πρώτη φορά ο Μάτας Βαρέλκα της Χέγκελμαν.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Εμίλιους Ζούμπ (Χάποελ Τελ Αβίβ), Εντουίν Γκέρτμον (Κλουζ), Βιτάουτας Σερνιάουσκας (Πανεβέζις).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Εντβίνας Γκιρντβάινις (Σαντχάουζεν), Ιούστας Λασίκας (Ολύμπια Λιουμπλιάνας), Λίνας Κλιμαβίτσιους (Παναβέζις), Μάρκας Μπενέτα (Πανεβέζις), Έντγκαρ Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Πίους Σίρβιους (Μάριμπορ), Ροκ Λεκιάτας (Ουνιβερσιτάδ Κραϊόβα), Κίπρας Καζουκόλοβας (Αστάνα), Κλαούντιους Ούπστας (Χέγκελμαν).
ΜΕΣΟΙ: Άρβιντας Νοβίκοβας (Τούζλασπορ), Φεντός Σέρνιτς (Κεράλα Μπλάστερς), Βίκιντας Σλίβκα (Λαμία), Οβίντιους Βερμπίσκας (Ζαλγκίρις), Παούλιους Γκολουμπίσκας (Ζαλγκίρις), Γκβίντας Γκινέλτις (Τορίνο), Ντάνιελ Ρομανόφσκι (Διναμό Τιφλίδας), Αρτούρ Γκολζίνκοφ (Ζαλκίρις Κάουνας), Γκιέντριους Ματουλεβίτσιους (Ζαλκίρις), Μάτας Βαρέικα (Χέγκελμαν).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκίτις Παουλάουσκας (Κόλος Κοβαλίνκα), Αρνάντας Κούσις (Ζαλγκίρις Κάουνας).
Γιβραλτάρ
Ανάλυση:
Στο πρώτο ματς ο κόουτς Χούλιο Ρίμπας δεν πτοήθηκε από τις κριτικές και παρέταξε ξανά μία πολύ αμυντικογενή ενδεκάδα. Κομβική η αποβολή του γκολκίπερ Κόλινγκ στο 27ο λεπτό, καθώς αυτό το έβαλε σε μεγαλύτερη πίεση, τουλάχιστον ως το 70’ που αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία. Παρά την πειθαρχημένη εμφάνιση, επιθετικά ήταν ελάχιστα απειλητικό.
Πλέον πηγαίνει στο δεύτερο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι πρέπει να σκοράρει για να αλλάξει τα δεδομένα της σειράς. Αυτό δεν έχει συμβεί στα τελευταία 11 παιχνίδια του, που έχουν συνοδευτεί όλα με ήττες. Επίσης εκτός έδρας μετράει 13 διαδοχικές ήττες με τέρματα 3-63!
Αγωνιστικά νέα:
Στο πρώτο ματς έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή ο 17χρονος μέσος Σκάνλον, που αγωνίζεται στην U18 της Μάντσεστερ Γ. Αυτό στα πλαίσια της ανανέωσης που επιχειρεί ο κόουτς Ρίμπας, καθώς υπάρχουν και αρκετοί βετεράνοι που πρόκειται σύντομα να παραδώσουν τη σκυτάλη στη νέα γενιά. Συνολικά στην αποστολή υπάρχουν έξι παίκτες που είναι από 18 χρονών και κάτω. Αλλά και δύο όβερ 40, ο αμυντικός Ρόι Τσιπολίνα και ο επιθετικός Κασκιάρο.
Εκτός λόγω τιμωρίας ο γκολκίπερ Κόλινγκ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπράντλεϊ Μπάντα (Σεντ Τζόσεφ), Κρίστιαν Λόπες (Μπρούνος Μάγκπις).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τζόσεφ Τσιπολίνα (Μπρούνος Μάγκπις), Ρόι Τσιπολίνα (Λίνκολν), Τζακ Σέρτζαντ (Λίνκολν), Τζάις Ολιβέρο (Σεντ Τζόσεφ), Λουί Ανεσλί (Νταντάλκ), Ιθαν Μπρίτο (Λίνκολν), Μπερνάρντο Λόπες (Λίνκολν), Ανταμ Ατσχουντ (Γιουρόπα), Τάιλερ Κάρινγκτον (Αλγεθίρας), Κάι Μάουρο (Ατλέτικο Θαμπάλ).
ΜΕΣΟΙ: Λίαμ Γουόκερ (Λίνκολν), Κίαν Ρόναν (Κινγκς Λιν Τάουν), Νιλς Χάρτμαν (Βερμόντ Καταμάουντς), Έβαν Ντε Χάρο (Μπρούνος Μάγκπις), Σκοτ Μπαλαντάιν (Μπρούνος Μάγκπις ), Τζέιμς Σκάλνον (Μάντσεστερ Γ.).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λι Κασκιάρο (Λίνκολν), Τζάι Ντε Μπαρ (Λίνκολν), Αγιούμπ Ελ Χμίντι (Μπρούνος Μάγκπις), Ντίλαν Πίκοκ (Μονς Καλπ), Μάικλ Ρουίς (Λινξ), Τζάιντεν Μπαρτόλο (Γουέλντστοουν), Λίαμ Τσέσοπ (Τσέστερφιλντ).
Πιθανές Ενδεκάδες
Γιβραλτάρ
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
E. Girdvainis | Α | 6/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
M. Vorobjovas | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
D. Kazlauskas | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
G. Sirgedas | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
D. Coleing | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
A. Mouelhi | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
E. Jolley | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
A. Hernandez | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
M. Hassan | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
R. Styche | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Λιθουανία - Γιβραλτάρ Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
66.7%
66.7%
66.7%
50%
50%
25%
ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5 (1.70)
Με την εικόνα που παρουσιάζει η Λιθουανία στην επίθεση μοιάζει αρκετά δύσκολο να δούμε μεγάλο σκορ, παρά τις χτυπητές αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει το Γιβραλτάρ. Άλλωστε οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει πάνω από δυο τέρματα σε κανένα από τα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. H Betsson προσφέρει το Under 2,5 στο ελκυστικό 1.70
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Λιθουανία - Γιβραλτάρ
1
1.25
X
15.00
2
101.00
1
1.25
Λιθουανία
X
15.00
Ισοπαλία
2
101.00
Γιβραλτάρ
Λιθουανία - Γιβραλτάρ Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.24 | 6.00 | 15.00 | 3.83% | 1.96 | 1.85 | 4.83% | 2.70 | 1.47 | 4.82% |
|
1.05 | 15.00 | 37.00 | 4.40% | ||||||
|
1.22 | 6.00 | 13.00 | 5.95% | 2.00 | 1.80 | 5.26% | 3.00 | 1.36 | 6.42% |
|
1.04 | 10.50 | 101.00 | 6.25% | 1.33 | 3.20 | 6.05% | 5.50 | 1.14 | 5.57% |
|
1.25 | 5.30 | 12.00 | 6.72% | 1.95 | 1.78 | 6.94% | 2.57 | 1.45 | 7.30% |
|
1.04 | 11.50 | 30.00 | 7.56% | 1.51 | 2.37 | 7.77% | 4.50 | 1.16 | 7.77% |
Betting facts
Η ομάδα Λιθουανία έχει φέρει 2 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λιθουανία, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Γιβραλτάρ έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ