11η θέση
i
Ν
Ν
Ι
Η
Ν
Ν
918
Κωδ. ΟΠΑΠ: Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Σάντι Χιμένεθ (Ισπανία) Γήπεδο
Estadio Mallorca Son Moix (23.142) Απόσταση
261 χλμ. Καιρός
Ζέστη
Σχόλια:
Πρεμιέρα. Διαβάστε το αφιέρωμα για την Α' Ισπανίας.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μαγιόρκα
Ανάλυση:
Τερμάτισε πέρυσι στη 10η θέση, πραγματοποιώντας μία αρκετά συμπαθητική χρονιά, έστω κι αν σκόραρε με το σταγονόμετρο. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου μάλιστα, έδειχνε ικανή να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο μετά από 21 χρόνια. Στον πάγκο της παραμένει ο Γιαγκόμπα Αρασάτε, ένας σοβαρός τεχνικός, που κάνει καλή δουλειά και παρουσιάζει κατά κανόνα συμπαγείς ομάδες. Ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της, ουσιαστικά θα στηριχθεί στον περσινό κορμό. Επιτυχημένο το τελευταίο τεστ, κέρδισε 2-0 το Αμβούργο, κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση. «Η ομάδα έδειξε καλές προσθέσεις και καλούς συνδυασμούς. Βέβαια, για να ανταγωνιστούμε τους πρωταθλητές θα πρέπει να αγγίξουμε το τέλειο», σχολίασε ο Αρασάτε για την πρεμιέρα με την Μπαρτσελόνα. Τραγική η παράδοσή της απέναντι στους Καταλανούς, έχει να τους κερδίσει από το 2009, έκτοτε μετράει 0-2-16.
Αγωνιστικά νέα:
Εκτός θα μείνει ο κορυφαίος της παίκτης Σάμου Κόστα (Μ), που αφενός χτύπησε στο φιλικό με το Αμβούργου, αφετέρου ψήνεται η μεταγραφή του, με τη Μαγιόρκα να ζητά 20 εκατομμύρια ευρώ. Νοκ άουτ επίσης ο Κουέγιαρ (Τ), δεν υπολογίζονται οι Γκρέιφ (Τ), Λάριν (Ε), Μαφέο (Α). Από τους τρεις νεοφερμένους, μόνο ο μεσοεπιθετικός Πάμπλο Τόρε (Μπαρτσελόνα/5 εκατ. ευρώ) προορίζεται για βασικός.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπαρτσελόνα
Ανάλυση:
Στην πρώτη σεζόν του Χάνζι Φλικ απέδωσε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, κατατρόπωσε όπου βρήκε τη Ρεάλ και κέρδισε τα πάντα εντός συνόρων, φτάνοντας στο τρεμπλ, εντελώς κόντρα στα προγνωστικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Το έκανε μάλιστα με καθόλα πειστικό τρόπο, τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 102 γκολ. Φέτος, θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς κι αν είναι δυνατόν να το πάει και ακόμη πιο πέρα, δηλαδή να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Ο Φλικ δούλεψε πολύ καλά στην προετοιμασία, αφού η Μπάρτσα δεν είχε την περιπέτεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι οι Καταλανοί σε τέσσερα φιλικά έβαλαν συνολικά 20 τέρματα. Στην πρόβα τζενεράλε διέλυσαν με 5-0 την Κόμο. Επίσης, λύθηκε η διαμάχη με τον Τερ Στέγκεν, ο οποίος τελικά έκανε στροφή 180 μοιρών και έδωσε τη συγκατάθεσή του να εξεταστεί ο ιατρικός του φάκελος από την αρμόδια επιτροπή της La Liga, ούτως ώστε να διαπιστωθεί η μακροχρόνια απουσία του. Σούπερ δουλειά από τον Ντέκο στην εξοικονόμηση πόρων, έκανε τρεις καλές πωλήσεις νεαρών παικτών.
Αγωνιστικά νέα:
Από τις δύο μεταγραφές της ο κίπερ Ζοάν Γκαρθία (Εσπανιόλ/25 εκατ. ευρώ) αναμένεται να εγγραφεί και θα παίξει. Πιο δύσκολα ο Ράσφορντ, ο Λαπόρτα βέβαια δήλωσε αισιόδοξος και για τους δύο. Επίσης εκτός λίστας ο Σέσνι (Τ) κι ο Ζεράρδ Μαρτίν (Α). Προσπαθεί να βρει τρόπο, ώστε να διευρύνει το μισθολογικό της περιθώριο για να τους δηλώσει κι αυτούς. Νοκ άουτ o Τερ Στέγκεν (Τ), ανέτοιμος ο Λεβαντόφσκι (Ε). Θα αποχωρήσουν οι Πένια (Τ), Φορτ (Α), Ρομέου (Μ), έχουν φύγει ήδη Λενγκλέ (Α), Φάτι (Ε).
Πιθανές Ενδεκάδες
Μπαρτσελόνα
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
D. Greif | Τ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Pablo Maffeo | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Samú Costa | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
C. Larin | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
M. ter Stegen | Τ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Joan García | Τ | 15/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
R. Lewandowski | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
M. Rashford | Ε | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Ανέστης Ζαχαράκης
11η
0%
100%
100%
8η
0%
100%
100%
Η Πάλμα δεν είναι από τα πιο εύκολα μέρη για να κάνεις πρεμιέρα. Βέβαια, η υπερηχητική Μπαρτσελόνα που είδαμε πέρυσι, με τον Λαμίν Γιαμάλ να κάνει όργια, είναι άλλο επίπεδο. Ο Φλικ παραμένει πιστός στο πλάνο του και οι πρωταθλητές αναμένεται να μπουν με φόρα στη νέα σεζόν, αφού δεν έχουν αλλάξει κάτι σημαντικά στην αγωνιστική τους ταυτότητα, ή το ρόστερ τους. Μαχητική η Μαγιόρκα, αλλά λογικά θα αρκεστεί σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Βασική πρόταση το διπλό με Over 1,5.
16/08
20:30
Αγώνας
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
Σημείο
2 & Over 1,5
Stake
15.00
Result
0-3
Profit
+12.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
1
8.50
X
5.50
2
1.40
1
8.50
Μαγιόρκα
X
5.50
Ισοπαλία
2
1.40
Μπαρτσελόνα
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
7.80 | 5.40 | 1.40 | 2.69% | 2.60 | 1.50 | 4.88% | 1.77 | 2.05 | 5.01% |
|
7.80 | 5.10 | 1.38 | 4.66% | 2.67 | 1.47 | 5.20% | 1.70 | 2.07 | 6.66% |
|
7.50 | 5.20 | 1.37 | 5.26% | 2.65 | 1.48 | 5.04% | 1.66 | 2.10 | 7.29% |
|
8.50 | 5.50 | 1.32 | 5.40% | 2.77 | 1.45 | 4.82% | 1.67 | 2.10 | 6.98% |
|
7.50 | 5.25 | 1.36 | 5.58% | 2.75 | 1.44 | 5.49% | 1.70 | 2.05 | 7.07% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Μαγιόρκα, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ