220 ΔΩΡΑ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
220 ΔΩΡΑ* ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
410 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Elabet, παίξε νόμιμα και με ασφάλεια!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 
left arrow
right arrow
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Μακάμπι Τελ Αβίβ
i Ν Ι Η Ν Ν Ν

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

22:00
1 : 2
Σάλτσμπουργκ
i Ν Ν Ν Ν Ι Η
Μακάμπι Τελ Αβίβ
i Ν Ι Η Ν Ν Ν
22:00
1 : 2
Σάλτσμπουργκ
i Ν Ν Ν Ν Ι Η
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Bloomfield Stadium (29.150)
apostasi
Απόσταση
-
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ανάλυση: Τo κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (δεν έπαιξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο) με τον ένα βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια σώζει μέχρι στιγμής η ευρωπαϊκή της πορεία. Στο τελευταίο της απέκλεισε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το 1-0 την Ντιναμό Μπρεστ. Μέτριο α’ μέρος με τις καλύτερες φάσεις δικές της, σκόραρε με πέναλτι στο 50’, πιο εύκολα θα ερχόταν από κει και πέρα το 2-0 παρά η ισοφάριση.
Αγωνιστικά νέα: Μετά το θετικό κρούσμα που χτύπησε τον πολύτιμο αμυντικό χαφ Γκλέιζερ, επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι ακόμη 13 μέλη της ομάδας (έξι ποδοσφαιριστές και επτά του υπόλοιπου προσωπικού) έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, ενώ ακόμη δύο μπήκαν στη λίστα έπειτα από σημερινές εξετάσεις. Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί την Κυριακή, πλην του Γκλέιζερ (33/0 πέρσι), είναι οι εξής: οι χαφ Αβί Ρικάν (27/3 πέρσι) και Ντορ Πέρετζ (15/1 πέρσι, χτυπημένος από τραυματισμούς), ο μεσοεπιθετικός Γιόναταν Κοέν (33/12 πέρσι), ο Αγγλος εξτρέμ Νικ Μπλάκμαν (18/1 πέρσι), o Ισπανός αριστερός μπακ Ενρίκε Σαμπορίτ (33/1 πέρσι) και ο δεύτερος γκολκίπερ Ντάνιελ Πέρετζ. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι κόλλησαν και ο νεοφερμένος φορ Εντουάρντο Γκερέρο και ένας ακόμη 16χρονος φορ που θα έμπαινε στην αποστολή.
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σάλτσμπουργκ
Ανάλυση: Πρωταθλήτρια εφτά σερί χρόνια στην Αυστρία, φαίνεται ότι και φέτος δεν θα έχει ανταγωνισμό. Το Σάββατο συνέτριψε εντός με 4-1 την Αλταχ, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 6’ και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Δέχτηκε μάλιστα το 0-1 στο 33’ και έως το 47’ το σκορ ήταν 3-1! Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 3-1 της Βόλφσμπεργκερ.
Αγωνιστικά νέα: Εκτός έμειναν ξανά ο αριστερός χαφ Γιουνούζοβιτς και οι στόπερ Ονζουέν, Σολέ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
50%
50%
0%
50%
100%
75%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Elabet
Fonbet
Winmasters
Bet365
Betsson