Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Λίβιο Μαρινέλι Γήπεδο
San Siro (75.923) Απόσταση
162 χλμ. Καιρός
Άστατος
Μίλαν
Ανάλυση:
Στο 2-2 στη Σαλερνιτάνα έδειξε πάλι τις αμυντικές αδυναμίες, έσωσε βαθμό στο τέλος αλλά φυσικά δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη Προβάδισμα στο 17’ με τον Τομόρι, από φριχτά λάθη της άμυνας δέχτηκε δύο γκολ (42’, 63’), ισοφάρισε στο 90’ με τον Γιόβιτς. Η Μίλαν είχε έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό, αυτό του Τομόρι, που θα χάσει το επόμενο δίμηνο.
Η Μίλαν γενικά με τους τραυματισμούς φυλλοροεί, αυτός του Τομόρι είναι ο 31ος (!) από την αρχή της σεζόν. Προφανώς ο τεχνικός Πιόλι έχει μπει στο στόχαστρο, το ιατρικό τιμ του δέχεται όλη την κριτική και η διοίκηση ζήτησε εξηγήσεις για αυτόν τον τεράστιο αριθμό τραυματισμών. Για τον Πιόλι ακούγονται πολλά σενάρια και πιθανώς να είχε ήδη απομακρυνθεί, αν υπήρχε άμεσα ικανή εναλλακτική λύση για να αναλάβει.
Στον αέρα είναι και το σενάριο για τον Αντόνιο Κόντε αλλά φυσικά για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ αν η Μίλαν προχωρήσει στην απόφαση αντικατάστασης του Στέφανο Πιόλι, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο προώθησης του Ινιάτσιο Αμπάτε, από την ομάδα νέων. Ως διαχειριστής μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Αγωνιστικά νέα:
Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών, ειδικά στην άμυνα. Τέθηκε εκτός ο στόπερ Τομόρι (16/3), ο μοναδικός που δεν είχε χτυπήσει. Παραμένουν απόντες ο φορ Οκαφόρ (12/3), οι χαφ Μούσα (13/0), Πομπέγκα (9/0), οι στόπερ Τιαό (11/0), Πελεγκρίνο (1/0), ο μπακ/στόπερ Καλουλού (4/0) και ο γκολκίπερ Σπορτιέλο (2/-1).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Ερναντέζ, Φλορέντσι – Λόφτους-Τσικ, Μπενασέρ, Ράιντερς – Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο.
Ο μπακ Ερναντέζ αναμένεται να ξαναπάει στο κέντρο άμυνας, με τον νεαρό Σίμιτς εναλλακτική για να ξεκινήσει. Πούλισικ, Ζιρού και Λεάο στην τριάδα μπροστά.
Σασουόλο
Ανάλυση:
Οδυνηρό το 1-2 από την Τζένοα. Και είχε καλύτερο πρώτο ημίχρονο, με προβάδισμα στο 28’ με τον Πιναμόντι. Όμως το δεύτερο ημίχρονο έγινε ισορροπημένο, στο 64’ παραχώρησε ανόητο πέναλτι για την ισοφάριση, σε κόντρα επίθεση στο 87’ το τελικό 1-2. Με τη Σασσουόλο να μένει ξανά με άδεια χέρια, ίσως και άδικα πάντως.
Αγωνιστικά νέα:
Η Σασσουόλο ψάχνει το αντίδοτο στην κρίση, ελπίζει πως το αγαπημένο Μιλάνο, στο οποίο κερδίζει διαδοχικά την Μίλαν αλλά και την Ίντερ, θα είναι η… λύση. Ο Αλέσιο Ντιονίζι τόνισε πως «το τελευταίο παιχνίδι μας άφησε πίκρα αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο και πιστεύουμε στην ανάκαμψη. Εχουμε μόνο μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τα δικά της προβλήματα».
Επιστρέφει ο ηγέτης εξτρέμ Μπεράρντι (13/9, 3 ασίστ), έχασε με ίωση το τελευταίο. Τέθηκε νοκ-άουτ ο βασικός χαφ Μπολόκα (15/1). Παραμένουν απόντες ο αριστερός μπακ Βίνια (15/0), ο εξτρέμ Ντεφρέλ (9/0), ο στόπερ Βίτι (4/0) και οι χαφ Ράτσιτς (8/0), Ομπιάνγκ (1/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κονσίλι – Τολιάν, Έρλιτς, Φεράρι, Πέντερσεν – Ματέους Ενρίκε, Τόρστβεντ – Μπεράρντι, Μπαϊράμι, Λοριαντέ – Πιναμόντι.
Επιστρέφει ο Μπεράρντι, έχασε με ίωση το ματς με την Τζένοα. Ο Μπαϊράμι σε ρόλο τρεκουαρτίστα, με τον Μπολόκα στον πάγκο, μπροστά ξεκινά ο Πιναμόντι.
Πιθανές Ενδεκάδες
Σασουόλο
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
M. Caldara | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
24 | ||
P. Kalulu | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | ||
M. Thiaw | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | ||
F. Tomori | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Y. Musah | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
T. Pobega | Μ | 20/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
N. Okafor | Ε | 21/7 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
L. Jović | Ε | 18/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
M. Viti | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
M. Viña | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
Pedro Obiang | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
U. Račić | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
D. Boloca | Μ | 30/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Agustín Álvarez Martínez | Ε | 12/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
17 | |
G. Defrel | Ε | 20/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
D. Berardi | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Μίλαν - Σασουόλο Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
2η
55.9%
79.4%
58.8%
19η
60.5%
78.9%
55.3%
ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G & Over 2,5 (1,95), Μπεράρντι anytime (4,33)
Η Μίλαν έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, πρακτικά εκτός όλους τους διαθέσιμους στόπερ και τρεκλίζει πίσω, στην παραμικρή πίεση δέχεται γκολ. Η Σασσουόλο έχει το know how να βρίσκει δίχτυα στο Μιλάνο και το περιμένουμε και τώρα, φυσικά κι η ίδια δεν κρατά το μηδέν σε 25 ματς πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση ο άσος στο 1,50 είναι κάκιστος.
Στο 1,95 το G/G & Over 2,5 στη Bet365.
Το… ετήσιο μπετ με τον Ντομένικο Μπεράρντι κόντρα στη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» είναι το αγαπημένο θύμα του 29χρονου κάπτεν της Σασσουόλο, έχει 11 γκολ σε 19 ματς εις βάρος τους. Σκόραρε και στο περσινό αλλά και το προπέρσινο στο Μιλάνο.
Στο 4,33 το anytime του.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Μίλαν - Σασουόλο
1
1.53
X
7.00
2
40.00
1
1.53
Μίλαν
X
7.00
Ισοπαλία
2
40.00
Σασουόλο
Μίλαν - Σασουόλο Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.17 | 7.00 | 40.00 | 2.21% | ||||||
|
1.53 | 4.75 | 5.50 | 4.39% | 2.60 | 1.48 | 5.69% | 1.57 | 2.25 | 7.53% |
|
1.52 | 4.55 | 5.70 | 5.04% | 2.67 | 1.47 | 5.20% | 1.57 | 2.32 | 6.37% |
|
1.52 | 4.70 | 5.45 | 5.14% | 2.65 | 1.48 | 5.04% | 1.58 | 2.35 | 5.52% |
|
1.53 | 4.50 | 5.50 | 5.45% | 2.50 | 1.47 | 7.43% | 1.58 | 2.20 | 8.04% |
Betting facts
Η ομάδα Μίλαν - Σασσουόλο νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Μίλαν, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Σασουόλο έχει φέρει 2 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ