ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

21:15
6 : 0
Μπενφίκα
i Η Ν Ν Ν Η Ν
21:15
6 : 0
Μαρίτιμο
i Ν Η Ν Η Ν Η
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Estádio da Luz (64.642)
apostasi
Απόσταση
-
Μπενφίκα
Ανάλυση: Ευρώπη τέλος. Την Πέμπτη ηττήθηκε 2-0 στη Γερμανία από την Αϊντραχτ κι αποκλείστηκε από τα εκτός έδρας γκολ, καθώς είχε επικρατήσει 4-2 στο «Ντα Λουζ», όπου δεν εκμεταλλεύτηκε όπως έπρεπε το ότι αγωνίστηκε για 70+ λεπτά με παίκτη παραπάνω. Στη Γερμανία έκανε κακό πρώτο μέρος, ωστόσο το γκολ που δέχτηκε (37’) δεν έπρεπε να μετρήσει. Στην επανάληψη πατούσε καλύτερα, αλλά δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 67’ και δεν μπόρεσε να απαντήσει. Στο πρωτάθλημα τρέχει το εντυπωσιακό 13-1-0. Στο τελευταίο κέρδισε χωρίς μεγάλες δυσκολίες 4-2 τη Σετούμπαλ.
Αγωνιστικά νέα: Εξω με κάρτες ο φορμαρισμένος εξτρέμ Ράφα Σίλβα (22/12, 5 αλλ.). Συνεχίζει τραυματίας ο χαφ Γκάμπριελ (17/0), αλλά έχει επανέλθει μετά από καιρό ο εξτρέμ Σάλβιο (11/1).
Μαρίτιμο
Ανάλυση: Πολύ μέτρια, αλλά κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ουραγό Φεϊρένσε (2-0), που ήταν το μοναδικό ζητούμενο. Στο 13’ σώθηκε σε πέναλτι και δεν έκανε τίποτα την πρώτη μισή ώρα, αλλά ξαφνικά γκάζωσε και βρήκε δύο γκολ στο 39’ και το 43’. Εμεινε εκεί, παρότι από το 73’ αγωνίστηκε με δύο παίκτες παραπάνω.
Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσαν επίτηδες κάρτες για να εκτίσουν στο «Ντα Λουζ» ο φορ Ζοέλ (26/6), ο εξτρέμ Εντγκαρ Κόστα (24/3, 8 αλλ.) και ο πολύτιμος αμυντικός Ζαϊναντίν (27/1). Ο τεχνικός Πετίτ το παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και μπορεί να τιμωρηθεί για αυτό.

Μπενφίκα - Μαρίτιμο Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
45.2%
87.1%
71%
58.3%
77.8%
61.1%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson