Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Ελλάδα) Γήπεδο
Allianz Riviera (35.624) Απόσταση
345 χλμ. Καιρός
Ψυχρός
Σχόλια:
League Phase – 4η αγωνιστική. Στους «16» προκρίνονται οι ομάδες «1-8» της βαθμολογίας, ενώ οι ομάδες «9-24» συνεχίζουν στα πλέι οφ. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 4) Περισσότερες νίκες, 5) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 6) Ματς με αντιπάλους της League Phase (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση), 7) Λιγότεροι βαθμοί ποινής, 8) Βαθμολογία στο Ranking της UEFA.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νις
Ανάλυση:
Κατέβηκε με πούλμαν μπροστά στην εστία της στο Παρίσι και για ελάχιστα δευτερόλεπτα θα πετύχαινε το στόχο της, το 0-0. Αλλά στην τελευταία φάση οι πρωταθλητές έγραψαν δίκαια το 1-0. Επιθετικά δεν είχε καμιά φιλοδοξία και έκανε μόλις μια φάση. Στη διοργάνωση προσπαθεί να σπάσει τα αρνητικά ρεκόρ, έχει τρεις ήττες και τρέχει με τους περσινούς ρυθμούς που τερμάτισε προτελευταία. Στο 2-1 στη Θέλτα η αλήθεια είναι πως είχε μαχητικότητα αλλά κόστισε αποβολή στο 38’ και με το σκορ να είναι στο 1-1. Στα επόμενα παίζει με Πόρτο (Ε), Μπράγκα (Μ), Γκο Αχέντ (Μ), Λουντογκόρετς (Ε). Ο ευρωπαϊκός της απολογισμός είναι απελπιστικός με 0-4-11 στα 15 τελευταία. Ο Εζ δεν θα μπορούσε να θέλει άλλο στόχο πέρα από τη νίκη, «θέλουμε επιτέλους να κερδίσουμε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας» είπε.
Αγωνιστικά νέα:
Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Κλος. Εχει πάντα εκτός μάχης τους στόπερ Ντάντε, Μπομπίτο, Γιουσούφ και Αμπντελμονέμ αλλά και τον φορ Μόφι. Αμφίβολος ένας ακόμα στόπερ, ο Οπόνγκ. Τραυματίστηκε στην Παρί ο πιο φορμαρισμένος παίκτης και σκόρερ της συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες μεσοεπιθετικός Ντιόπ. Τελικά όμως είναι παρών, άγνωστο όμως πόσο θα παίξει. Δεν απομένουν και πολλοί. Μπροστά ο φορ Κάρλος που ως τώρα δεν βοήθησε και έχει και τους ακραίους Ντιόπ και Σο.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φράιμπουργκ
Ανάλυση:
Δίκαιο το 0-0 με το οποίο αποχώρησε από την Ουνιόν Βερολίνου. Είχε την πρωτοβουλία (62%) αλλά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, η κλειστή άμυνα της αντιπάλου τη δυσκόλεψε. Οι λίγες ευκαιρίες της αναμέτρησης προέκυψαν κυρίως από στατικές φάσεις, ο ρυθμός έλειψε, η ακρίβεια στις μεταβιβάσεις επίσης, η διάθεση για κάποιο ρίσκο επιθετικά, κι αυτή ήταν απούσα. Έτσι, η ομάδα του Γιούλιαν Σούστερ, που έκανε αρκετό ροτέισον στην ενδεκάδα του, συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-1) στο πρωτάθλημα, δεν κερδίζει εύκολα, δεν χάνει εύκολα. Στο Γιουρόπα Λιγκ μετράει ρεκόρ 2-1-0, νίκησε αρκετά άνετα και δίκαια με 2-0 την Ουτρέχτη στη φιλοξενία της τελευταίας αγωνιστικής, και έχει βάλει καλές βάσεις πρόκρισης. Μετά την αποστολή στη Νίκαια, έχει να παίξει με τη Βικτόρια Πλζεν (Ε), τη Σάλτσμπουργκ (Μ), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μ) και τη Λιλ (Ε). Στη μία έξοδό της ως τώρα, στην Μπολόνια (1-1), η εικόνα της ήταν όπως στο πρωτάθλημα. Πρώτα η άμυνα. Πήρε λίγα ρίσκα όταν βρέθηκε να χάνει, ισοφάρισε ικανοποιήθηκε.
Αγωνιστικά νέα:
Κανένα νέο πρόβλημα. Έκτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός επιθετικός Ιριέ, εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο επιθετικός χαφ Κιερέ. Επιστρέφει μετά από τιμωρία στο πρωτάθλημα ο βασικός κεντρικός αμυντικός Λίνχαρτ. Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει, ο, σπάνια βασικός, ακραίος μεσοεπιθετικός Ντίνκτσι. Διαθέσιμος μετά από απουσία πέντε παιχνιδιών ο βασικός αμυντικός χαφ Όστερχαγκε.
Πιθανές Ενδεκάδες
Φράιμπουργκ
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Mohamed Abdelmonem | Α | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
16 | |
| Dante | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| M. Bombito | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| Jonathan Clauss | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Kojo Peprah | Α | 11/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Y. Ndayishimiye | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
16 | |
| T. Moffi | Ε | 7/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
| Mohamed-Ali Cho | Ε | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Philipp Lienhart | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| D. Kyereh | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
42 | |
| Patrick Osterhage | Μ | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
| Cyriaque Irie | Ε | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| Eren Dinkci | Ε | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Νις - Φράιμπουργκ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από
Θανάσης Κελαντώνης
36η
66.7%
83.3%
83.3%
5η
50%
66.7%
33.3%
Εξαιρετικά μοιρασμένο παιχνίδι όπως δείχνουν και τα σετ. Το ότι η Νις θέλει να κερδίσει επιτέλους στην Ευρώπη δεν λέει κάτι από μόνο του. Με τέτοια φόρμα, τόσες απουσίες, κόσμο που γενικά ξενέρωσε, η δυναμική είναι μέτρια. Η Φράιμπουργκ δεν λάμπει αλλά και δεν χάνει. Εχει μόλις μια ήττα στα 13 τελευταία. Μοιάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μη χάσει και τώρα. Η ισοπαλία μπορεί να θεωρηθεί θετική και στη Νις που έχει τρεις σερί ήττες. Αρκετά ψηλά στο 3,40 το Χ.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Νις - Φράιμπουργκ
1
2.70
X
3.30
2
2.72
1
2.70
Νις
X
3.30
Ισοπαλία
2
2.72
Φράιμπουργκ
Νις - Φράιμπουργκ Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
2.67 | 3.25 | 2.72 | 4.75% | 1.87 | 1.95 | 4.54% | 1.7 | 2.07 | 6.66% |
|
|
2.65 | 3.25 | 2.7 | 5.25% | 1.85 | 1.95 | 5.07% | 1.73 | 2.05 | 6.18% |
|
|
2.65 | 3.2 | 2.7 | 5.68% | 1.83 | 1.91 | 6.54% | 1.73 | 2.1 | 5.14% |
|
|
2.6 | 3.3 | 2.6 | 6.74% | 1.8 | 2 | 5.26% | 1.75 | 2 | 6.67% |
|
|
2.7 | 3.14 | 2.55 | 7.49% | 1.7 | 2.07 | 6.66% | 1.81 | 1.9 | 7.30% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Νις, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ