Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Γιάσπερ Βεργκόοτε (Βέλγιο) Γήπεδο
Uleavaal (21.400) Απόσταση
5.906 χλμ. Καιρός
Ψυχρός
Α΄ Γύρος: Καζακστάν - Νορβηγία 0-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νορβηγία
Ανάλυση:
Εντυπωσιακό το 4-1 της Νορβηγίας (Νο. 48) στην έδρα της Σλοβενίας. Υπερβολική πάντως η έκταση του σκορ, στο α’ μέρος μάλλον έπρεπε να χάνει, εν τέλει έκανε το 2-1 στο 45’ κόβωντας του πόδια του αντιπάλου και στην επανάληψη σκόραρε ακόμα δύο φορές. Σκόραρε δις ο εντυπωσιακός εξτρέμ Νούσα (Λειψία).
Την πληγώνει αφάνταστα η ήττα από την Αυστρία με 5-1 τον Οκτώβριο, καθώς πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Μέσα σε όλα αυτά, ο ντόρος που προκλήθηκε με την περίπτωση του μη διαθέσιμου Έντεργκορ, ίσως περιοριστεί μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζεται πως 25χρονος σταρ αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Τσέλσι, όμως δεν κρίθηκε έτοιμος για τα δύο ματς της Εθνικής και επέστρεψε στο Λονδίνο για αποθεραπεία. Η εξέλιξη αυτή έγινε αφορμή για την έντονη λογομαχία του τεχνικού Στόλε Σολμπάκεν με δημοσιογράφο, ο οποίος προέβη σε αιχμηρές ερωτήσεις, αναφορικά με την πιθανή διαθεσιμότητα του Έντεγκορ, σε περίπτωση που η Άρσεναλ αντιμετώπιζε τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σολμπάκεν αντέδρασε σε παρόμοιο ύφος και η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.
Αγωνιστικά νέα:
«Πιστεύω πως όλοι ήταν καλοί, από αυτούς που ξεκίνησαν εώς αυτούς που πέρασαν ως αλλαγή. Υπήρχε μια αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Το 4-1 είναι ένα δυνατό αποτέλεσμα και αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα, θα είμαστε τρομακτικοί» σχολίασε ο χαφ Μπέργκε, που εντυπωσίασε με την απόδοσή του στη Λιουμπλιάνα.
Πριν από το πρώτο ματς, αποχώρησαν από την αποστολή ο μπακ Γουλφ (Άλκμααρ) και ο χαφ Βέτλεσεν (Κλαμπ Μπριζ). Τη θέση του πρώτου πήρε ο μπακ Καμάντσι (Τουλούζ). Τραυματίες ο γκολκίπερ Νίλαντ (Σεβίλλη), οι στόπερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Χάντσε-Όλσεν (Μάιντς) και ο εξτρέμ Μπομπ (Μάντσεστερ Σίτι), όλοι άκρως υπολογίσιμοι. Πρώτες κλήσεις για τον στόπερ Ρέσλερ και τον χαφ Γιόνσεν, ο δεύτερος επιλέχθηκε και στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Σλοβενία.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Σέλβικ – Πέντερσεν, Χέγκεμ, Έστιγκορ, Ρίερσον – Γιόνσεν, Μπέργκε, Τόρσμπι – Σέρλοθ, Χάαλαντ, Νούσα.
Με τον Σέλβικ πήγε κάτω από τα γκολπόστ ο Σολμπάκεν στο πρώτο ματς, πιθανότατα θα κάνει ξανά την ίδια επιλογή. Χέγκεμ ή Γκρέγκερσεν στα στόπερ δίπλα στον Έστιγκορ, μάχη στον άξονα για 2/3 θέσεις, μόνος σίγουρος ο Μπέργκε. Δεν σπάει η 3άδα της επίθεσης.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Έγκιλ Σέλβικ (Χάουγκεσουντ), Ματίας Ντίνγκελαντ (Μπραν), Βίλιαρ Μίρα (Οντένσε).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιούλιαν Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Λέο Έστιγκορ (Ρεν), Μάρκους Πέντερσεν (Τορίνο), Στίαν Γκρέγκερσεν (Ατλάντα), Σόντρε Λάνγκος (Βίκινγκ), Τόρμπιερν Χέγκεμ (Γουέστ Μπρομ), Κόλιν Ρέσλερ (Μάλμε), Γουόρεν Καμάντσι (Τουλούζ).
ΜΕΣΟΙ: Σάντερ Μπέργκε (Φούλαμ), Πάτρικ Μπεργκ (Μπόντο), Κρίστιαν Τόρστβεντ (Σασσουόλο), Μόρτεν Τόρσμπι (Τζένοα), Αντόνιο Νούσα (Λειψία), Γενς Πέτερ Χάουγκε (Μπόντο), Άρον Ντένουμ (Τουλούζ), Φέλιξ Μίρε (Μπραν), Λάσε Γιόνσεν (Μάλμε).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αλεξάντερ Σέρλοθ (Ατλέτικο), Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Γιέργκεν Στραντ Λάρσεν (Γουλβς).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Καζακστάν
Ανάλυση:
Απογοητευτικοί οι Καζάκοι σε ακόμη ένα παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση στην Αυστρία και το τελικό 0-2 φαντάζει εξόχως τιμητικό. Πώς όχι όταν έχει διαμορφωθεί από το 25', ενώ από το 23' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες η ομάδα του Τσερτσέσοφ. Όλα αυτά σε ματς με 36-65 κατοχή και 6-23 τελικές.
Παρέμεινε έτσι με μόλις ένα βαθμό, εκείνον της πρεμιέρας εντός με τη Νορβηγία, γνωρίζοντας έκτοτε τέσσερις διαδοχικές ήττες. Όχι μόνο αυτό, αλλά μαζί με την Ανδόρα είναι οι μοναδικές ομάδες σε ολόκληρο το Nations League που δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα στη διοργάνωση!
Αγωνιστικά νέα:
Οριστικά στην τελευταία θέση του ομίλου πια οι Καζάκοι, θα υποχωρήσουν στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Φάνηκε πως δεν ήταν για εδώ το επίπεδό τους, αλλά η "χρυσή" διετία με τον Ρώσο τεχνικό Αντίεφ τους είχε φέρει στον "αφρό". Ο διάδοχος και συμπατριώτης του ωστόσο δεν έχει καταφέρει να τους διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο και είναι έντονη η κριτική που ασκείται στον Τσερτσέσοφ, με το μέλλον του εξαιρετικά δυσοίωνο.
Έχει δύο καλές επιστροφές, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους ο στόπερ Αλίπ και ο εξτρέμ Τσεσνόκοφ. Στον αντίποδα όμως είναι τιμωρημένος ο στόπερ Μαρότσκιν. Δεν έπαιξε την Πέμπτη και παραμένει αμφίβολος ο μπακ Μπίστροφ.
Παραμένουν εκτός οι μέσοι Μπεϊσεμπέκοφ, Κουάτ και ο αμυντικός Μαλγί, θα λείψει και ο φορ Σουσενάτσεφ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ποκατίλοφ (Σάτσκι) - Αστάνοφ, Κασίμ, Αλιπ, Βορογκόφσκι - Ταγκιμπεργκέν, Νταραμπάγεφ - Ζαϊνουντίνοφ, Ισλαμκχάν, Τσεσνόκοφ - Αϊμπέτοφ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ιγκόρ Σάτσκι (Ακτόμπε), Στας Ποκατίλοφ (Τομπόλ), Τεμιρλάν Αναρμπέκοφ (Ζενίς).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αλιμπέκ Κασίμ (Ακτόμπε), Γιαν Βορογκόφσκι (Αστάνα), Μαράτ Μπίστροφ (Αστάνα), Νουράλι Αλίπ (Ζενίτ), Ρομάν Ασρανκούλοφ (Τομπόλ), Γερκίν Ταπάλοφ (Τομπόλ), Σουλτανμπέκ Αστάνοφ (Ορνταμπάσι), Ουλάρ Ζακσιμπάεφ (Κιζιλζάρ), Αλιμπέκ Ζουμακχάνοφ (Ατιράου), Μεϊράμπεκ Καλμίρζα (Ζέτισου), Ασκχάτ Μπαλταμπέκοφ (Ζέτισου).
ΜΕΣΟΙ: Ασκχάτ Ταγκιμπεργκέν (Ορνταμπάσι), Μπαουρζιάν Ισλαμκάν (Ορνταμπάσι), Μαξίμ Σαμορόντοφ (Αχμάτ), Μπακχτιγιάρ Ζαϊνουντίνοφ (Μπεσίκτας), Ασλάν Νταραμπέφ (Ελιμάι), Ελκχάν Αστάνοφ (Αστάνα), Ισλάν Τσεσνόκοφ (Τομπόλ), Γκαλιμζάν Κενζεμπέκ (Ακρίτας Χλώρακας).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αμπάτ Αϊμπέτοφ (Αδάνα Ντεμίρσπορ), Αϊμπάρ Ζακσιλίκοφ (Καϊσάρ), Ραμαζάν Καρίμοφ (Αστάνα), Ζαν-Αλί Παϊρούζ (Ελιμάι).
Πιθανές Ενδεκάδες
Καζακστάν
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Ø. Nyland | Τ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
K. Ajer | Α | 8/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
D. Møller Wolfe | Α | 11/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
O. Bobb | Μ | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
M. Ødegaard | Μ | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
N. Alip | Α | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
M. Bystrov | Α | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
A. Marochkin | Α | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
I. Chesnokov | Μ | 20/10 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
R. Orazov | Μ | 11/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Νορβηγία - Καζακστάν Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
50%
83.3%
83.3%
0%
66.7%
50%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Over 3,5 (2,20)
Σούπερ επιθετικά οι Νορβηγοί, διόλου περίεργο αυτό από τη στιγμή που διαθέτουν ένα τόσο ταλαντούχο ρόστερ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρουν τη νίκη κόντρα στον ουραγό του ομίλου, ελπίζοντας σε καλά νέα από το Αυστρία – Σλοβενία. Λογικά θα τα καταφέρουν και με αρκετά τέρματα, ο ρυθμός στο «Ούλεβολ» είναι... κατηφορικός και το Καζακστάν μοιάζει με σάκο του μποξ στον όμιλο. Στο 1,50 ο άσος με Over 2,5, μας παίρνει να το τσιμπήσουμε λίγο παραπάνω.
Παίζεται επομένως ο άσος με Over 3,5 στο 2,20.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Νορβηγία - Καζακστάν
1
1.10
X
12.00
2
33.00
1
1.10
Νορβηγία
X
12.00
Ισοπαλία
2
33.00
Καζακστάν
Νορβηγία - Καζακστάν Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1.10 | 12.00 | 33.00 | 2.22% | 3.35 | 1.32 | 5.31% | 2.55 | 1.48 | 6.35% |
|
1.09 | 11.00 | 26.00 | 4.47% | 3.50 | 1.31 | 4.68% | 2.35 | 1.57 | 5.88% |
|
1.10 | 9.30 | 29.00 | 4.86% | 3.05 | 1.36 | 5.94% | 2.55 | 1.45 | 7.56% |
|
1.10 | 9.25 | 29.00 | 4.91% | 3.25 | 1.35 | 4.62% | 2.40 | 1.53 | 6.56% |
|
1.09 | 10.50 | 20.00 | 5.90% | 3.25 | 1.29 | 7.65% | |||
|
1.08 | 10.00 | 23.00 | 6.49% | 3.50 | 1.30 | 5.21% | 2.25 | 1.57 | 7.53% |
|
5.25 | 1.13 | 7.01% | |||||||
Betting facts
Η ομάδα Νορβηγία - Καζακστάν νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Νορβηγία, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ