ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 14/04/2024
VAR

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

16:30
0 : 1
Φράιμπουργκ
10η θέση
Ντάρμσταντ
18η θέση
i Η Ι Η Η Η Ι
16:30
0 : 1
Φράιμπουργκ
10η θέση
i Η Ν Η Η Ν Ν
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Merck-Stadion am Böllenfalltor (17.000)
apostasi
Απόσταση
-
Ντάρμσταντ
Ανάλυση: Το βαρύ 4-0 στο Μάιντς ήταν ουσιαστικά το τελειωτικό χτύπημα. Ακόμη και ο Τόρστεν Λίμπερκνεχτ παραδέχθηκε ότι θα χρειαστεί κάτι μεγαλύτερο από ένα θαύμα για να προλάβει η ομάδα του έστω το μπαράζ. Άλλωστε, οι 14 βαθμοί σε 28 αγωνιστικές είναι η χειρότερη επίδοση στην ιστορία του κλαμπ. Επικεντρώνεται πλέον περισσότερο στο χτίσιμο για τη νέα σεζόν, κοντά σε συμφωνία με τον Πάουλ Φέρνι (Βίχεν) για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.
Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε ο στόπερ/χαφ Γκιαζούλα (18/0). Πάλι εκτός ο μπακ/χαφ Νιρνμπέργκερ (17/1) και ο επιθετικός χαφ Μίλεμ (17/3). Μεγάλη απώλεια ο ταχύς μεσοεπιθετικός Σκάρκε (25/8), πρώτος σκόρερ της ομάδας. Στα πιτς και ο ταχύς εξτρέμ Μανού (4/0). Αμφίβολος ο επιθετικός χαφ Γιούστβαν (10/2), αλλά μάλλον θα προλάβει. Πάγια στα πιτς ο φορ Χόρνμπι (7/0, 6 αλλ.). ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Σούχεν – Μπάντερ, Ρίντελ, Κλάρερ, Χόλαντ – Γιούστβαν, Γκιαζούλα, Φράνιτς, Χόνζακ – Ζάιντελ, Βίλχελμσον. Ο Ζάιντελ λογικά θα πάρει τη θέση του Σκάρκε στην επίθεση δίπλα στον Βίλχελμσον. Επιστρέφει στους χαφ ο Γκιαζούλα. Αν δεν προλάβει ο Γιούστβαν θα παίξει στους εξτρέμ ο ταχύς Χόλτμαν. Στους στόπερ μάλλον θα προτιμηθεί ο Ρίντελ αντί του Ισεργουντ. Κλασικά με πολλές αλλαγές ξανά στην 11αδα ο Λίμπερκνεχτ.
Φράιμπουργκ
Ανάλυση: Δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στην ταχύτητα της Λειψίας κι ηττήθηκε καθαρά με 4-1. Η υπηρεσιακή της άμυνα υπέπεσε σε πολύ φθηνά λάθη. Συν τοις άλλοις, έχασε πέναλτι στο 41' για να μειώσει σε 2-1, καπάκι δέχθηκε τρίτο γκολ (3-0, 44'). Μοιραία το β' μέρος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Γκρίφο.
Αγωνιστικά νέα: Κάρτες ο φορ Χέλερ (28/7). Παραμένει εκτός ο κορυφαίος στόπερ Γκίντερ (23/0) και ο έτερος βασικός στόπερ Λίνχαρτ (15/1). Νοκ άουτ επίσης ο ταλαντούχος εξτρέμ Βαϊσχάουπτ (21/1, 15 αλλ.) και ο εφεδρικός Σμιντ (5 αλλ./0). ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ατουμπόλου – Σιλντιγιά, Κάιτελ, Γκούλντε, Γκιούντερ – Ντόαν, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Γκρίφο – Σάλαϊ, Γκρέγκοριτς. Μάλλον θα επιστρέψει σε σύστημα με τετράδα πίσω ο Στράιχ. Αναμένεται η επάνοδος στην 11αδα των Γκρίφο και Σάλαϊ, αντί των Χέλερ και Ρελ αντίστοιχα.

Ντάρμσταντ - Φράιμπουργκ Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
18η
47.1%
76.5%
61.8%
10η
51.6%
71%
64.5%

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 & Over 1,5 (2,25)

Μόνο μαθηματικές πια οι ελπίδες σωτηρίας της Ντάρμσταντ, διάχυτη η απογοήτευση. Αν η Φράιμπουργκ θέλει να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, οφείλει να περάσει από το Μπελενφάλτορ. Νορμάλ φαβορί στο 1,85 το διπλό, παίζεται και με Over 1,5 στο 2,25 στη Novibet. Η Ντάρμσταντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει δεχθεί 19 γκολ!

analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson