ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αγγελάκης (Μακεδονίας) Γήπεδο
Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (7.315) Απόσταση
582 χλμ. Καιρός
Αίθριος ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Ανάλυση:
Έχει μάλλον δίκιο να φωνάζει για το πέναλτι που τον έφερε να κυνηγάει από το 6' κόντρα στην ΑΕΚ, στο 11' έχανε ήδη 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, για να δεχτεί κι ένα τρίτο το 60'. Γενικά όμως η εμφάνισή του ήταν ξανά κατώτερη των περιστάσεων, παραμένοντας κολλημένος στον πάτο της βαθμολογίας.
Αγωνιστικά νέα:
Φρέσκια απώλεια ο φορ Γκερέρο που ταλαιπωρείται από οξεία σκωληκοειδίτιδα. Τραυματίας ξανά ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Τοράλ (8/2).
Πάντα εκτός οι εξτρέμ Καμάου (3/0), Τσιλιανίδης και οι αμυντικοί Γιαννούλης (4/0), Γιοχού (3/0), αλλά επιστρέφει στην αποστολή ο νεοφερμένος εξτρέμ Μπιφουμά (3/0).
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεβαδειακός
Ανάλυση:
Πήγε μισός να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, είχε φυσικά παθητικό ρόλο, αλλά έχασε με το αξιοπρεπέστατο 1-0, κάνοντας ξανά πολύ μαχητική εμφάνιση, με το μοναδικό γκολ να έρχεται στο 40'. Μπορούσε βέβαια να δεχτεί παραπάνω, αλλά στην επανάληψη έκανε κι εκείνος 2-3 ευκαιρίες.
Αγωνιστικά νέα:
Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα ξανά. Νέες απώλειες οι στόπερ Λιάγκας (9/1), Τζημόπουλος, πάντα εκτός οι εξτρέμ Λούα Λούα (9/0), Μουτίνιο (10/2), Τόρο (5/0), Συμελίδης (2/0), ο μέσος Μπελμόντ (5/1) και o μπακ Παναγιώτου (5/0). Μακροχρόνια ο νεοφερμένος φορ Ντουκαρά.
Στον αντίποδα έχει πρώτη φορά στην αποστολή τον εξτρέμ Σακό, ενώ επανέρχονται ο μέσος Μεχία (10/0) και ο μπακ Ντεντάκης (1/0).
Πιθανές Ενδεκάδες
Λεβαδειακός
ΟΦΗ - Λεβαδειακός Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
9η
53.1%
81.3%
56.3%
14η
55.6%
69.4%
52.8%
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
ΟΦΗ - Λεβαδειακός
1
1.81
X
13.50
2
451.00
1
1.81
ΟΦΗ
X
13.50
Ισοπαλία
2
451.00
Λεβαδειακός
ΟΦΗ - Λεβαδειακός Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
Betting facts
Η ομάδα ΟΦΗ έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ