772
Κωδ. ΟΠΑΠ: Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) Γήπεδο
Λεωφόρος Αλεξάνδρας (16.003) Απόσταση
Ουδέτερο (343 χλμ. / 502 χλμ.) Καιρός
Ζέστη
Σχόλια:
Σε ουδέτερο γήπεδο («Απόστολος Νικολαΐδης»), κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του ΟΦΗ από τον τελικό Κυπέλλου.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Ανάλυση:
Ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα και έκανε πρεμιέρα την 2η αγωνιστική στις Σέρρες, καθώς είχε αναβληθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «πρασίνων». Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, χάρη στο γκολ που σημείωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Μπόρχα Γκονζάλεθ στο 54'. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον αντίπαλό του. Ο Μίλαν Ράσταβατς θέλει να παρουσιάσει ένα σύνολο που στη φετινή χρονιά θέλει να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα που μπορεί να έχει ακόμα και για την 5η θέση της βαθμολογίας. Για το λόγο αυτό, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να γίνει ακόμα πιο επιθετική η ομάδα του. Στην πρεμιέρα της League Phase του κυπέλλου, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει την Καβάλα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ενώ την επόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Αγωνιστικά νέα:
Μια μεγάλη έκπληξη είχε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράσταβατς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος Μπαΐνοβιτς, μετά από 10 μήνες απουσίας, είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός αποστολής έμεινε ο μεσοεπιθετικός Ζανελάτο που ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το τελευταίο μεταγραφικό ο επιθετικός Βούκοτιτς είναι ανέτοιμος, ενώ εκτός έμεινε και ο τερματοφύλακας Καλαφάτης.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΟΚ
Ανάλυση:
Μετά τη νίκη της πρεμιέρας με την ΑΕΛ (1-0), επικράτησε με το ίδιο σκορ και του Ατρόμητου, στην Τούμπα και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περιστερίου, αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για το συγκρότημα του Ρατζβάν Λουτσέσκου και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο έχασε και ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Ο ΠΑΟΚ στο ίδιο διάστημα απείλησε την αντίπαλη εστία, είχε ευκαιρίες με τους Γιακουμάκη (1'), Κεντζιόρα (3') και Σάστρε (8') να μην μπορούν να σκοράρουν. Στο 34' το φάουλ του Ντεσπότοφ, έβγαλε ο Χουτεσιώτης με τη βοήθεια και του δοκαριού, ενώ στις καθυστερήσεις σημειώθηκε η φάση που έκρινε και το παιχνίδι, με την αποβολή του Μπάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ με παίκτη περισσότερο είχε δοκάρι με τον Μεϊτέ στο 66' και τελικά βρήκε το γκολ που του έδωσε και τη νίκη από τον Πέλκα στο 73'. Την Τετάρτη (17/09) αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στην πρεμιέρα της League Phase του κυπέλλου, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό.
Αγωνιστικά νέα:
Στην αποστολή για το παιχνίδι δεν συμπεριλήφθηκε ο μεσοεπιθετικός Κωνσταντέλιας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός έμεινε και ο επίσης επιθετικός Ντεσπότοφ που είναι τραυματίας, ενώ επέστρεψε ο μέσος Καμαρά. Στην αποστολή για πρώτη φορά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Ιταλοί Βολιάκο (Α), Μπιάνκο (Μ), αλλά και ο νεαρός 17χρονος εξτρέμ Μπέρδος.
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
F. Bainovič | Μ | 8/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
F. Zanelatto | Ε | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
G. Konstantelias | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
K. Despodov | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γιώργος Μπιτσικώκος
7η
0%
0%
0%
3η
0%
0%
0%
ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο. Δύο επιθετικές ομάδες, θα αναμετρηθούν σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς δεν έχει προλάβει ο ΟΦΗ να ολοκληρώσει τις εργασίες στο Παγκρήτιο στάδιο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα. Με την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι τώρα, το G/G είναι και το πιθανότερο σημείο.
14/09
21:30
Αγώνας
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
Σημείο
G/G
Stake
10.00
Result
-
Profit
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
1
6.33
X
4.35
2
1.66
1
6.33
ΟΦΗ
X
4.35
Ισοπαλία
2
1.66
ΠΑΟΚ
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
6.27 | 4.18 | 1.66 | 0.11% | 2.12 | 1.72 | 5.04% | 1.72 | 2.05 | 6.47% |
|
5.90 | 4.30 | 1.55 | 4.51% | 2.13 | 1.72 | 4.84% | |||
|
6.00 | 4.00 | 1.57 | 5.09% | 2.07 | 1.75 | 5.17% | 1.77 | 1.97 | 6.77% |
|
6.00 | 4.35 | 1.52 | 5.16% | 2.15 | 1.70 | 5.06% | 1.77 | 1.92 | 7.90% |
|
6.33 | 4.00 | 1.53 | 5.80% | 2.05 | 1.68 | 7.67% | 1.80 | 1.86 | 8.52% |
|
6.25 | 4.00 | 1.50 | 7.12% | 2.10 | 1.70 | 6.05% | 1.80 | 1.95 | 6.40% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ