Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Φλόριαν Μπαντστούμπνερ (Γερμανία) Γήπεδο
Puskas Arena (67.215) Απόσταση
1.187 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Σχόλια:
↪️Πριν από την ανάλυση, δείτε την προσφορά* χωρίς κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουγγαρία
Ανάλυση:
Μετά τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου τερμάτισε 3η στον προκριματικό όμιλο, πίσω από την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, η... νέα Ουγγαρία του Μάρκο Ρόσι, έπαιξε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για το 2026 την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την Σλοβενία. Με αρκετούς νέους παίκτες, καθώς ο προπονητής της θέλει να κάνει ανανέωση ενόψει των επόμενων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι Μαγιάροι κατάφεραν να πανηγυρίσουν και την πρώτη τους νίκη με γκολ που σημείωσε ο Σον στο 79ο λεπτό και ήταν το πρώτο του σε επίπεδο ανδρών. Ο Ρόσι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, στάθηκε στους νέους παίκτες που έχει καλέσει και πάνω τους θέλει να χτίσει την Εθνική των επόμενων διεθνών διοργανώσεων, ενώ για το παιχνίδι με την Ελλάδα τόνισε ότι το θεωρεί πιο δύσκολο από αυτό με τη Σλοβενία, καθώς «η Ελλάδα έχει παίκτες όπως οι Καρέτσας, Τζόλης, Παυλίδης και τον αρχηγό της Μπακασέτα, που μπορούν να μπερδέψουν κάθε αντίπαλο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Αγωνιστικά νέα:
Αρκετές θα είναι οι απουσίες για τον Μάρκο Ρόσι. Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Βάργκα, υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και αποχώρησε από την αποστολή, όπως έγινε και με τους Μπαλόγκ (Α), Σουκς (Α), που επίσης ήταν στις αρχικές κλήσεις, αλλά έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ρόσι είχε αφήσει εξ αρχής εκτός τον αμυντικό Λόικ Νεγκό και τον μέσο Κάλουμ Στάιλς, με τον τελευταίο πάντως να ενσωματώνεται τελικά στην ομάδα, όπως και ο αμυντικός Ορμπαν. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των αμυντικών Ντάρνταϊ και Μότσι.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ελλάδα
Ανάλυση:
Δεν είχε καλή εικόνα και ούτε θετικό αποτέλεσμα στο φιλικό με την Παραγουάη που έγινε στο «Γ. Καραίσκάκης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε την Ελλάδα με τον Τάσο Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης, ποντάροντας στην καλή του φόρμα καθώς εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κόμο. Η Εθνική όμως έδειχνε «μουδιασμένη» εξαιτίας και της πολύμηνης απουσίας της από τους αγωνιστικούς χώρους, ως σύνολο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50' ο Χατζηδιάκος ανέτρεψε τον Ενσίσο στα όρια της περιοχής και από το φάουλ που καταλογίστηκε ο Γκόμες και έγραψε το 0-1. Στο 59' ο Ενσίσο ταλαιπώρησε για μια ακόμα φορά την ελληνική άμυνα, αλλά το σουτ που έκανε κατάφερε να το αποκρούσει ο Βλαχοδήμος. Από κει και πέρα, καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε κάποια καλή ευκαιρία για γκολ. «Χάναμε χρόνο, δίναμε άνεση στον αντίπαλο να αμυνθεί, δεν είχαμε καλές επιλογές», σχολίασε ο κόουτς Γιοβάνοβιτς.
Αγωνιστικά νέα:
Οι μεσοεπιθετικοί Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης και Καρέτσας, δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση επί ουγγρικού εδάφους λόγω ίωσης και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Ο κεντρικός αμυντικός Μαυροπάνος δεν ταξίδεψε στην Ουγγαρία καθώς τραυματίστηκε στο ματς με την Παραγουάη. Αντίθετα, ο δεξιός μπακ Ρότα, που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ίδιο παιχνίδι, ταξίδεψε κανονικά και λογικά θα είναι διαθέσιμος. Στην Εθνική Ελπίδων μετακινήθηκε ο μέσος Κοντούρης, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της.
Πιθανές Ενδεκάδες
Ελλάδα
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Marton Dardai | Α | 24/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Attila Mocsi | Α | 34/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Barnabas Varga | Ε | 5/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Giannis Michailidis | Α | 15/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Lazaros Rota | Α | 22/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Konstantinos Mavropanos | Α | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Manolis Siopis | Μ | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Konstantinos Karetsas | Μ | 27/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Giannis Konstantelias | Μ | 17/7 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Christos Zafeiris | Μ | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Fotis Ioannidis | Ε | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Ουγγαρία - Ελλάδα Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γιώργος Μπιτσικώκος
0%
-
-
0%
-
-
Η Ουγγαρία επιχειρεί ανανέωση στην εθνική της ομάδα και θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα που δεν είχε καλή εικόνα στο προηγούμενο ματς με την Παραγουάη. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο προπονητές θέλουν να κάνουν τις δοκιμές τους και το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, οπότε θα πάμε με την συντηρητική επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή Over 2,5: 100% Νόμιμη Στοιχηματική & Δώρο 1 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα! 👉ΕΓΓΡΑΦΗ
31/03
20:00
Αγώνας
Ουγγαρία - Ελλάδα
Σημείο
G/G ή Over 2,5
Stake
10.00
Result
0-0
Profit
-10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Ουγγαρία - Ελλάδα
1
2.91
X
3.44
2
2.73
1
2.91
Ουγγαρία
X
3.44
Ισοπαλία
2
2.73
Ελλάδα
Ουγγαρία - Ελλάδα Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
2.91 | 3.44 | 2.73 | 0.06% | 1.75 | 2.07 | 5.17% | 1.78 | 1.95 | 6.94% |
|
|
2.80 | 3.25 | 2.60 | 4.71% | 1.75 | 2.07 | 5.17% | 1.81 | 1.96 | 5.90% |
|
|
2.75 | 3.25 | 2.57 | 5.70% | 1.71 | 2.05 | 6.77% | 1.78 | 1.92 | 7.63% |
|
|
2.70 | 3.25 | 2.60 | 5.90% | 1.73 | 2.05 | 6.18% | 1.80 | 1.95 | 6.40% |
|
|
2.60 | 3.10 | 2.60 | 8.41% | 1.73 | 2.08 | 5.55% | 1.80 | 1.91 | 7.33% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ουγγαρία, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ