Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Γήπεδο
Stadion an der Alten Försterei (22.012) Απόσταση
-
Ουνιόν Βερολίνου
Ανάλυση:
Η Ουνιόν λύγισε στο 95' (2-1) στη Φρανκφούρτη, παρόλα αυτά έχασε δίκαια. Εμφανώς κουρασμένη από το παιχνίδι στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα για το Κόνφερενς Λιγκ, ήταν συνέχεια ένα βήμα πίσω από την αντίπαλό της. Τυχερή που έχανε μόνο 1-0 (22') στο πρώτο μέρος. Αν δεν κέρδιζε πέναλτι (62') δεν υπήρχε περίπτωση να ισοφαρίσει.
Εχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, αυτή όμως είναι στο ντέρμπι του Βερολίνου με τη Χέρτα. Εχει να χάσει δύο κολλητά ματς στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Ιανουάριο.
Αγωνιστικά νέα:
Πρακτικά πλήρης αφού βγήκε από την καραντίνα και ο φορ Μπέρενς (9 αλλ./1).
Λειψία
Ανάλυση:
Μετά το ξέσπασμα στο Μπριζ (5-0) για το Τσάμπιονς Λιγκ, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση στο πρωτάθλημα με το 1-3 (62' /21', 34', 64') από τη Λεβερκούζεν για τη Λειψία.
Χωρίς ενέργεια, κάκιστη αμυντική οργάνωση, την “τρυπούσε” όπως ήθελε η Μπάγερ. Πλασματικά τα xGoals (1,71-1,53), διαμορφώθηκαν έτσι χάρη στο χαμένο πέναλτι του Σομποσλάι στο 88', που απώλεσε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-3.
Αγωνιστικά νέα:
Βγήκαν από την καραντίνα ο αρχηγός/γκολκίπερ Γκουλάτσι (12/0) και ο βασικός στόπερ Σιμακάν (11/0), αλλά είναι αβέβαιο αν θα μπορέσουν να παίξουν. Το πιθανότερο είναι πως απλά θα μπουν στην αποστολή.
Παραμένουν εκτός ο βασικός στόπερ Ορμπαν (10/0), ο καλός φορ Πόουλσεν (10/4) και ο μεσοεπιθετικός Ντάνι Ολμο (4/0, 2 αλλ.).
Ουνιόν Βερολίνου - Λειψία Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
1η
48.4%
71%
45.2%
18η
51.6%
71%
54.8%