Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Φάμπρι Γήπεδο
Friuli (25.144) Απόσταση
361 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Ουντινέζε
Ανάλυση:
Αθλιο ξεκίνημα με τρεις ήττες και η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει γκολ. Στο 1-0 από τη Ρόμα πριν τη διακοπή το τέμπο και πάλι ήταν αργό, με την Ουντινέζε να βγάζει πενιχρή αντίδραση μετά το γκολ στο 52’ και στην ουσία να αποδέχεται την ήττα της.
Αγωνιστικά νέα:
Τέθηκε νοκ-άουτ ο βασικός πορτιέρε Μούσο (3/-4), πολύ σημαντική απουσία. Από την προετοιμασία απουσιάζουν οι χαφ Γουάλας (-), Μαντράγκορα (-), Γιάγιαλο (-) και ο μπακ/χαφ Λάρσεν (-). Παρόντες ο εξτρέμ Ντεουλοφέου (-) και ο στόπερ Νούιτινκ (-). Είχε τρεις διεθνείς στα ματς των εθνικών ομάδων.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάρμα
Ανάλυση:
Εχει προβλήματα στο ξεκίνημα, κυρίως γιατί άργησε να κάνει προσθήκες, λόγω και της αλλαγής ιδιοκτησίας, μέχρι να βρεθούν οι νέοι ρόλοι στο οργανόγραμμα. Βρήκε πάντως τους τρεις πρώτους βαθμούς με το 1-0 επί της Βερόνα, με γκολ στα 23 δευτερόλεπτα από τον Κούρτιτς, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Μέτριο θέαμα και η Πάρμα έπαιξε με σκοπιμότητα για να κρατήσει τους τρεις βαθμούς.
Αγωνιστικά νέα:
Πέντε λοιπόν τα κρούσματα για την Πάρμα και θα γίνουν και άλλα τεστ την ημέρα του αγώνα, δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών. Πάντως από την αποστολή, εκτός των τραυματιών φορ Κορνέλιους (2/0), Ινγκλέζε (1/0) απουσιάζουν οι νεοφερμένοι στόπερ Οσόριο (-), Βαλέντι (-), οι χαφ Ντέτζι (2/0), Μπρουνέτα (-), Σκοτσαρέλα (-), ο δεξιός μπακ Μπουζί (-), ο β’ γκολκίπερ Αλάστρα (-) και οι εξτρέμ Σπροκάτι (1/0), Μιχάιλα (-). Η Πάρμα είχε οκτώ παίκτες στις εθνικές ομάδες.
Ουντινέζε - Πάρμα Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
14η
50%
70.6%
47.1%
20η
67.6%
73.5%
55.9%