Cosmote Sport 1HD
Κωδ. ΟΠΑΠ: 620
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αθανάσιος Τζήλος Γήπεδο
- Απόσταση
-
Α΄ Γύρος: Κηφισιά - Παναιτωλικός 1-1
Σχόλια: Super τιμή γνωριμίας, μόνο για περιορισμένο χρόνο! 👉ΕΓΓΡΑΦΗ
Σχόλια: Super τιμή γνωριμίας, μόνο για περιορισμένο χρόνο! 👉ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παναιτωλικός
Ανάλυση:
Φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική και είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν τα κατάφερε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41' από το γκολ του Μπάκου. Πάντως στο δεύτερο προσπάθησε και ανέβασε την απόδοσή του, ενώ είχε την μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, όταν κέρδισε πέναλτι στο 77'. Ο Ματσάν όμως που ανέλαβε και την εκτέλεσή του, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκουγκεσασβίλι, ο οποίος κράτησε και τη νίκη για την ομάδα του. Το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου γνώρισε έτσι την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, όμως αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας είναι πως για δεύτερο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Σε κάθε περίπτωση το ματς με την Κηφισιά είναι κομβικό για την παραμονή. Ακολουθεί το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και η κανονική περίοδος θα κλείσει με το εντός κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Αγωνιστικά νέα:
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για τον εορτασμό των 100 χρόνων ιστορίας του και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αναστασίου υπάρχει και πάλι μετά από καιρό ο επιθετικός Αγκίρε, που αποθεραπεύτηκε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αμυντικό μέσο Σατσιά που είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μαυρίας που θα εκτίσει την ποινή του, ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Σιέλης και ο επιθετικός Σμυρλής που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Εκτός φυσικά οι Στάγιτς (Α), Λούις (Μ), Γαλιάτσος (Α).
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κηφισιά
Ανάλυση:
Παρά τις πολλές απουσίες που είχε στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Λέτο κατάφερε να είναι άκρως ανταγωνιστική κόντρα σε αυτή του Λουτσέσκου. Βέβαια ενώ προσπάθησε να κρατήσει το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε το πέναλτι που αξιοποίησε στο 32' ο Γιερεμέγιεφ για να την αφήσει πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Ρουκουνάκη ισοφάρισε στο 60', αλλά από κει και πέρα, έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Με νέο πέναλτι του Γιερεμέγιεφ στο 72' έμεινε πίσω με 1-2 και δέχτηκε τρίτο από τον Μπάμπα στο 88'. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κωνσταντέλιας διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Ο Λέτο αρκετά εκνευρισμένος στο τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε και στις αποφάσεις της διαιτησίας. Πλέον έχει βρεθεί χαμηλά στη βαθμολογία η Κηφισιά, αλλά ουσιαστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει. Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει το Βόλο, ενώ στην τελευταία της κανονικής περιόδου θα παίξει εκτός με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αγωνιστικά νέα:
Εξέτισαν τις ποινές τους και επέστρεψαν στην διάθεση του Σεμπάστιαν Λέτο οι Χριστόπουλος (Ε), Πόκορνι (Α), Πέρεθ (Μ), Σιμόν (Α), Βιγιαφάνες (Μ), που δεν είχαν αγωνιστεί στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά δεν υπολογίζεται ο μπακ Μαϊντάνα που είναι τραυματίας, ενώ ίωση έχει και ο επίσης μπακ Χουχούμης. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο εξτρέμ Αντόνισε και είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι επιθετικοί Μούσιολικ και Πατήρας έμειναν εκτός για λόγους διαχείρισης.
Πιθανές Ενδεκάδες
Κηφισιά
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Nikola Stajic | Α | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
15 | |
| David Galiatsos | Α | 6/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
18 | |
| Charalampos Mavrias | Α | 13/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Mariz Luis Miguel | Μ | 7/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | |
| Giannis Satsias | Μ | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Jorge Aguirre | Ε | 15/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | |
| Lampros Smyrlis | Ε | 13/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Luciano Maidana | Α | 10/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Jakub Pokorny | Α | 18/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| David Simon | Α | 19/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Diamantis Chouchoumis | Α | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Lucas Villafanez | Μ | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Ruben Perez | Μ | 18/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Apostolos Christopoulos | Ε | 5/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Che Nunnely | Ε | 4/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Jeremy Antonisse | Ε | 19/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Παναιτωλικός - Κηφισιά Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γιώργος Μπιτσικώκος
11η
34.8%
65.2%
43.5%
10η
69.6%
82.6%
56.5%
Χρησιμοποιώντας το promo code STX415 κερδίζεις δωρεάν* στοίχημα! Ο Παναιτωλικος έχει ετοιμάσει φιέστα για την συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας του και φυσικά δεν θέλει να χαλάσει ο ίδιος τη γιορτή του, με ένα αποτέλεσμα διαφορετικό από τη νίκη. Η Κηφισιά είναι πλέον πιο άνετη στη βαθμολογία μετά τη νέα ήττα του Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία και έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Θα ποντάρουμε λοιπόν στην επικράτησή τους.
09/03
18:00
Αγώνας
Παναιτωλικός - Κηφισιά
Σημείο
1
Stake
30.00
Result
-
Profit
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Παναιτωλικός - Κηφισιά
1
2.70
X
3.07
2
3.33
1
2.70
Παναιτωλικός
X
3.07
Ισοπαλία
2
3.33
Κηφισιά
Παναιτωλικός - Κηφισιά Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
2.67 | 3.07 | 3.33 | 0.06% | 1.62 | 2.32 | 4.61% | 1.87 | 1.87 | 6.50% |
|
|
2.52 | 3.05 | 3.15 | 4.04% | 1.62 | 2.29 | 5.12% | 1.95 | 1.85 | 5.07% |
|
|
2.70 | 2.90 | 3.00 | 4.63% | 1.62 | 2.30 | 4.95% | 1.87 | 1.89 | 6.00% |
|
|
2.62 | 2.90 | 3.00 | 5.65% | 1.57 | 2.25 | 7.53% | 1.86 | 1.80 | 8.52% |
|
|
2.60 | 2.90 | 2.95 | 6.40% | 1.60 | 2.30 | 5.64% | 1.90 | 1.85 | 6.27% |
|
|
2.62 | 2.90 | 2.90 | 6.66% | 1.57 | 2.35 | 5.88% | 1.95 | 1.80 | 6.40% |
Betting facts
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Παναιτωλικός, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ