Cosmote Sport 1HD
Κωδ. ΟΠΑΠ: 608
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Ταμάς Μπόγκναρ (Ουγγαρία) Γήπεδο
«Απόστολος Νικολαΐδης» (16.620) Απόσταση
499 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Α΄ Γύρος: Άρης - Παναθηναϊκός 1-1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Παναθηναϊκός
Ανάλυση:
Εχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή για ένα ακόμα παιχνίδι τον Ανδρέα Τεττέη, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην Τσεχία επί της Πλζεν στα πέναλτι. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 9', αλλά στο 62' ο Σπάσιλ έφερε το ματς στα ίσα. Στην παράταση ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Ερνάντεθ, αλλά πήγε το ματς στα πέναλτι. Εκεί ο Λαφόν απόκρουσε το πρώτο του Μέμιτς και παρά το γεγονός ότι ο Καλάμπρια έχασε το δικό του, το άστοχο του Σουαρέ και το εύστοχο του Πάντοβιτς του έδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, με τα γκολ του Τεττέη στο 6' και του Καλάμπρια με πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Επέστρεψε έτσι στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με την ΑΕΛ Novibet. Την Τετάρτη θα δώσει το εξ αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ εντός έδρας και ακολουθεί το εκτός με τον Λεβαδειακό και το εντός με την Μπέτις που είναι η αντίπαλός του στους «16» του Γιουρόπα.
Αγωνιστικά νέα:
Η είδηση στην ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού από τον Ράφα Μπενίτεθ, είναι πως σε αυτή περιλαμβάνεται ο Σισοκό για πρώτη φορά. Ο έμπειρος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του. Ο μέσος Σιώπης έχει θλάση και έμεινε εκτός, όπως και ο στόπερ Πάλμερ Μπράουν που συνεχίζει τη θεραπεία του. Εκτός και ο στόπερ Ίνγκασον για λόγους αποφόρτισης, όπως και οι Ντέσερς (Ε), Κώτσιρας (Α), Τσιριβέγια (Μ), που παραμένουν τραυματίες.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Άρης
Ανάλυση:
Οι προβληματικές του εμφανίσεις συνεχίστηκαν και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν και υποδέχτηκε την Κηφισιά και δεν κατάφερε για μια ακόμα φορά και 3η συνεχόμενη να πάρει τη νίκη. Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Γκαρέ στο 41', όμως τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση από τον Χριστόπουλο και στη συνέχεια του αγώνα, δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Η 3η συνεχόμενη ισοπαλία είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να πάρει την απόφαση και να λύσει τη συνεργασία με τον Μανόλο Χιμένεθ και στη θέση του να έρθει ο Μιχάλης Γρηγορίου που επιστρέφει στους πάγκους από το 2024, όταν και ήταν προπονητής του Πανσερραϊκού. Ο Ελληνας τενικός αναμένεται να συμαζέψει την κατάσταση και να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει πρώτα ως στόχο το αποτέλσμα και στη συνέχεια να ψάξει και το θέαμα. Εχει βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος, με Ατρόμητο (Μ), Πανσερραϊκό (Ε) και ΟΦΗ (Μ) και θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.
Αγωνιστικά νέα:
Στα... χνάρια των προκατόχων του και ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν ανακοίνωσε αποστολή πριν από παιχνίδι του Άρη. Εχουν εκτίσει τις ποινές τους πάντως οι Αθανασιάδης (Τ), Χόνγκλα (Α), Πέρεθ (ΜΕ), Μόντσου (Α). Παράλληλα ο βασικός φορ Μορόν, ο αμυντικός μέσος Γαλανόπουλος και ο αμυντικός Μισεουί, όλες τις προηγούμενες ημέρες έκαναν μόνο θεραπεία και δεν υπολογίζονται. Σε αυτούς προστέθηκε και ο επίσης επιθετικός Γιένσεν που έχει θλάση και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.
Πιθανές Ενδεκάδες
Άρης
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Lucas Chaves | Τ | 15/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Giannis Kotsiras | Α | 10/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
| Tin Jedvaj | Α | 13/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Erik Palmer-Brown | Α | 13/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Ingi Ingason Sverrir | Α | 10/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Pedro Chirivella | Μ | 16/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
8 | |
| Moussa Sissoko | Μ | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | |
| Sotiris Kontouris | Μ | 13/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Adriano Jagusic | Μ | 1/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Manolis Siopis | Μ | 17/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Cyriel Dessers | Ε | 5/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
15 | |
| Pavlos Pantelidis | Ε | 17/7 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Georgios Athanasiadis | Τ | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Konstantinos Galanopoulos | Μ | 14/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | |
| Gabriel Misehouy | Μ | 9/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
| Martin Hongla | Μ | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Fredrik Jensen | Μ | 12/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Carles Perez | Ε | 15/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Loren Moron | Ε | 19/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Παναθηναϊκός - Άρης Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γιώργος Μπιτσικώκος
5η
47.6%
81%
47.6%
6η
50%
63.6%
27.3%
Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί την δεδομένη κούραση των παικτών του από την υπερπροσπάθεια στην Τσεχία, ενώ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Μπενίτεθ θα κάνει rotation με παίκτες που δεν παίζουν στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα ο Παντελίδης. Ο Αρης πάει στη Λεωφόρο με αλλαγμένη ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή και αναμένεται να παρουσιαστεί και με διαφορετικό πλάνο. Η διπλή ευκαιρία του Χ2 που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας, είναι η επιλογή μας.
01/03
20:00
Αγώνας
Παναθηναϊκός - Άρης
Σημείο
Χ2 (Δ.Ε.)
Stake
20.00
Result
-
Profit
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Παναθηναϊκός - Άρης
1
1.80
X
3.40
2
5.60
1
1.80
Παναθηναϊκός
X
3.40
Ισοπαλία
2
5.60
Άρης
Παναθηναϊκός - Άρης Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
| BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
1.79 | 3.40 | 5.30 | 3.98% | 1.47 | 2.65 | 5.45% | 2.40 | 1.56 | 5.45% |
|
|
1.80 | 3.25 | 5.40 | 4.62% | 1.52 | 2.57 | 4.49% | 2.30 | 1.57 | 6.69% |
|
|
1.76 | 3.30 | 5.60 | 4.74% | 1.52 | 2.50 | 5.47% | 2.30 | 1.59 | 5.99% |
|
|
1.75 | 3.25 | 5.40 | 6.04% | 1.53 | 2.45 | 5.82% | 2.40 | 1.55 | 5.82% |
|
|
1.80 | 3.20 | 5.00 | 6.37% | 1.48 | 2.60 | 5.69% | 2.25 | 1.57 | 7.53% |
|
|
1.73 | 3.20 | 5.33 | 7.25% | 1.50 | 2.50 | 6.25% | 2.30 | 1.55 | 7.40% |
Betting facts
Η ομάδα Παναθηναϊκός έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομάδα Άρης έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ