Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Ταμάς Μπόγκναρ (Ουγγαρία) Γήπεδο
Τούμπα (29.000) Απόσταση
499 χλμ. Καιρός
Αίθριος
ΠΑΟΚ
Ανάλυση:
Τέλος το φετινό αήττητο, χάνοντας στο ντέρμπι της πόλης από τον Άρη (1-0), έχοντας όμως σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία. Το μοναδικό γκολ προήλθε από ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο πέναλτι που προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις, ενώ στις καθυστερήσεις μάλλον σωστά φωνάζει για υπέρ του που δεν δόθηκε (ενδιάμεσα κακώς δεν αποβλήθηκε ο Αουγκούστο). Μέτρια πάντως η εμφάνιση του ΠΑΟΚ, πιο δίκαιη όμως η ισοπαλία, η ουσία είναι ότι μπήκε τέλος στο σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα με τον Γκαρσία στο τιμόνι.
Αγωνιστικά νέα:
Εξέτισε ο πολύτιμος Ελ Καντουρί (8/2), αλλά έχει νέο πρόβλημα τον σημαντικό στόπερ Βαρέλα, ενώ εκτός παραμένει ο βασικός δ.μπακ Ροντρίγκο (4/0), φυσικά και ο Ουαγκέ (7/0). Πάλι εκτός αποστολής ο μεσοεπιθετικός Μπίσεσβαρ (5/0) που δεν υπολογίζεται, μακροχρόνια τραυματίας ο στόπερ Μιχάι.
Παναθηναϊκός
Ανάλυση:
Πρώτη φορά φέτος παίρνει τρίτη σερί νίκη, δεν ήρθε εύκολα βέβαια το 2-0 επί του ΠΑΣ, αλλά δίκαια σε γενικές γραμμές. Στο φινάλε φάνηκε να μένει από δυνάμεις και δέχτηκε φάσεις, αλλά τον έσωσαν ο Διούδης και το δοκάρι.
Αγωνιστικά νέα:
Σταθερά εκτός ο συνήθως αναπληρωματικός εξτρέμ Σαβιέ (7/0), που δεν επηρεάζει πάντως. Δεν υπολογίζεται ο φευγάτος μέσος Αγιούμπ (4/0), το ίδιο και οι εξτρέμ Μολό (5/0), Μπεκ, ανέτοιμος ακόμα ο μπακ Αντονίτο.
Κανονικά στην αποστολή Κουρμπέλης, Διούδης, Μαουρίσιο που πήγαν συντηρητικά όλη την εβδομάδα.
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
4η
63.3%
83.3%
70%
5η
53.3%
63.3%
40%