ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ* ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικό
Στατιστικά
Πλατένσε
i Η Ι Ι Η Ν Η

ΠΛΑΤΕΝΣΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

03:15
0 : 0
Πλατένσε
i Η Ι Ι Η Ν Η
03:15
0 : 0
Ρασίνγκ Κλουμπ
i Ν Η Ν Ν Ι Ν
Προγνωστικό
Στατιστικά
referree
Διαιτητής
Φερνάντο Εσπινόσα (Αργεντινή)
field
Γήπεδο
Ciudad de Vicente López (28.530)
apostasi
Απόσταση
-

Πλατένσε - Ρασίνγκ Κλουμπ Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
40%
46.7%
20%
43.8%
68.8%
43.8%

ΠΡΟΤΑΣΗ: No Bet

Πεντακάθαρη ήττα η Πλατένσε με 3-1 στο ντέρμπι από την Αρχεντίνος και αλλαγή στον πάγκο. Τέλος ο Σεμπαστιάν Γκρατσίνι και τα ηνία στο δίδυμο Ορσι-Γκόμες που την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποχωρήσει από την Ατλέτικο Τουκουμάν… Πριν να το καταλάβει καλά καλά έχανε 2-0 στο 27’ στο ντέρμπι με δύο σουτάρες της αντιπάλου, άκρως προβληματική στο πρώτο μέρος. Καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, άρχισε να σουτάρει και να απειλεί για κανά 10λεπτο και αυτή ήταν η παρουσία της. Γλίτωσε στο 68’, το έφαγε το τρίτο στο 71’ μείωσε στο 80’ για το γκολ της τιμής. Το νέο τεχνικό δίδυμο έχει παρελθόν (ποδοσφαιρικό) στην Πλατένσε. Τις προπονήσεις έκανε ο τεχνικός της β’ ομάδας, η διοίκηση θέλει να καθίσουν οι δυο τους απόψε στον πάγκο, δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα, τα ρεπορτάζ λένε πως θα είναι. Ακρως αποτυχημένο πάντως το πέρασμά τους από την Ατλέτικο Τουκουμάν. Δεδομένες πλέον οι απουσίες των δεξιών μπακ/χαφ Ρίους, Λοθάνο (χτύπησαν στο πρώτο ημίχρονο με τη Λανούς), θα γυρίσουν ύστερα από καιρό, όλα τα υπόλοιπα στον αέρα.

Ανώτερη καθαρά σε όλα από το 10’ και μετά, με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο η Ράσινγκ πήρε το σούπερ ντέρμπι από την Ιντεπεντιέντε με 1-0 εκτός. Κυρίαρχος απλά, δεν χρειάζονται πολλά, δεν απειλήθηκε σοβαρά σχεδόν ποτέ. Πλην του γκολ της στο 62’ είχε και 2-3 ακόμη πολύ καλές φάσεις, μία στο πρώτο οι άλλες στο δεύτερο. Μεγάλη εμφάνιση σε ένα καυτό ντέρμπι. Ο κόουτς Κόστας θέλει νίκη εδώ περισσότερο και από το κλάσικο με την Ιντεπεντιέντε, θεωρεί την Πλατένσε «κακό του δαίμονα», δοκίμασε μια αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας στην τελευταία προπόνηση.

Η Ράσινγκ είναι καλύτερη ομάδα, έρχεται από τρομερή νίκη αλλά το ματς διαγράφεται λόγω εξελίξεων στην Πλατένσε. Όχι μόνο λόγω αλλαγής προπονητή, αλλά επειδή άλλος έκανε τις προπονήσεις, άλλοι θα κοουτσάρουν και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε έτσι. Πάσο.

analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson