ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά

ΠΟΡΤΟ - ΑΝΤΒΕΡΠ

22:00
Cosmote Sport 9HD
2 : 0
Κωδ. ΟΠΑΠ: 868
Αντβέρπ
i Ν Ν Η Η Η Ν
Πόρτο
i Η Ν Ν Ν Ν Η
22:00
2 : 0
Αντβέρπ
i Ν Ν Η Η Η Ν
Cosmote Sport 9HD
Κωδ. ΟΠΑΠ: 868
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
referree
Διαιτητής
Μαουρίσιο Μαριάνι (Ιταλία)
field
Γήπεδο
Estadio do Dragao (50.033)
apostasi
Απόσταση
1.890 χλμ.
weather
Καιρός
Άστατος
Πόρτο
Ανάλυση: Κοιτάζει να εδραιώσει τη δεύτερη θέση, αφού έχει αποκτήσει ήδη ένα σαφές προβάδισμα με τα διπλά κόντρα σε Σαχτάρ και Αντβέρπ. Στο Βέλγιο κέρδισε 4-1 με ολική ανατροπή της εικόνας της στο β’ μέρος. Πρωταγωνιστής ο φορ Εβανίλσον που μπήκε αλλαγή στο 42’ αντί του τραυματία Γουέντελ και σκόραρε χατ-τρικ. Από την άλλη ψάχνει και απαντήσεις ύστερα από το πατατράκ στο πρωτάθλημα με το 0-1 από την τελευταία Εστορίλ, κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις επί εποχής Κονσεϊσάο. Μόλις στο 6’ ο Ταρεμί αστόχησε σε πέναλτι να της δώσει προβάδισμα, όμως η συνέχεια ήταν άχρωμη και το πλήρωσε δεχόμενη γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75’. Αυτό ήδη την αφήνει στο -6 από την πρώτη Σπόρτινγκ.
Αγωνιστικά νέα: Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν έχει εξήγηση για το γεγονός ότι η Πόρτο έχει καλύτερες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από ό,τι στο πρωτάθλημα αυτήν τη σεζόν, αλλά εγγυάται ότι θα ήθελε να βρει το «τσιπ» ώστε οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα να είναι ίδια και στις δύο διοργανώσεις. Παράλληλα ο τεχνικός μίλησε για τις επιπτώσεις της ήττας από την Εστορίλ και τόνισε πως «είναι καταστάσεις που βιώνουμε στα αποδυτήρια και βελτιώνονται όσο περνούν οι ώρες και με την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Αλλά είναι δύσκολο. Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να το δούμε το παιχνίδι ως παράδειγμα για να είμαστε πιο δυνατοί στο μέλλον». Υπάρχουν αρκετές απουσίες, αφορούν τον σημαντικό εξτρέμ Γκαλένο, τους αριστερούς μπακ Γουέντελ και Ζαϊντού, τον επιθετικό χαφ Χάιμε και τον στόπερ Μαρκάνο. Γκαλένο και Γουέντελ χτύπησαν στο Βέλγιο και δεν έχουν παίξει έκτοτε. ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ντιόγκο Κόστα – Σάντσες, Πέπε, Κάρμο, Ζοάο Μάριο – Κονσεϊσάο, Βαρέλα, Εουστάκιο, Πεπέ – Ταρεμί, Εβανίλσον. Ο Κονσεϊσάο κάνει διάφορες αλχημείες για να καλύψει και τις απουσίες. Τράμπα του Ζοάο Μάριο στα αριστερά της άμυνας, όπως και του εξτρέμ Πεπέ αντί του Γκαλένο. Είσοδος στα δεξιά του υιού Κονσεϊσάο και του Μεξικανού μπακ Σάντσες.
Αντβέρπ
Ανάλυση: Το είχε πει πριν από το προηγούμενο ματς με την Πόρτο ο Φαν Μπόμελ ότι το επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι υψηλό για την πρωταθλήτρια Βελγίου. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση το πρώτο με την Μπαρτσελόνα, απέναντι σε Σαχτάρ και Πόρτο έκανε ένα καλό ημίχρονο. Μετά, όμως… εξαφανίστηκε και στα δύο ματς, 4-1 από τους «Δράκους» εντός, πάει στο Οπόρτο μήπως και καταφέρει να πάρει κάτι, ελπίζοντας στο ματς με τη Σαχτάρ την επόμενη αγωνιστική να παλέψει για την 3η θέση. Πολύ μεγάλη νίκη το Σάββατο στο ντέρμπι με την Γκενκ με 3-2, εκπληκτικό πρώτο μέρος (3-0 στο 39’) ποτέ δεν κινδύνευσε ουσιαστικά, το δεύτερο γκολ το δέχθηκε στις καθυστερήσεις του ματς.
Αγωνιστικά νέα: Σε δύσκολη θέση ο Φαν Μπόμελ είδε λίγο πριν να μπει η αποστολή τη Δευτέρα το μεσημέρι στο αεροπλάνο δύο κομβικότατα στελέχη του να μένουν εκτός. Ο βασικός γκολκίπερ Μπουτέζ δεν ταξίδεψε επειδή γεννάει η γυναίκα του και ο ηγετικός στόπερ και αρχηγός Αλντερβάιρελντ επειδή αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Αυτές οι δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής προστίθενται στον βασικό χαφ Κεϊτά και τον εξτρέμ Οντρέικα που έλειπαν ούτως ή άλλως. «Ο Τόμπι (Αλντερβάιρελντ) παίζει εδώ και μερικά παιχνίδια με μικρές ενοχλήσεις. Ο ίδιος με την εμπειρία που έχει ξέρει πολύ καλά το σώμα του και όταν λέει ότι έχει αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει, τότε δεν χρειάζεται να σκεφτώ παραπάνω», είπε ο Φαν Μπόμελ, εξηγώντας την απουσία του πολύπειρου στόπερ. «Δεν ξέρω αν μπορούμε να κερδίσουμε την Πόρτο, ξέρω ότι ο τρόπος που χάσαμε στο προηγούμενο ματς δείχνει ανάμεσα στα άλλα και έλλειψη εμπειρίας. Μία ήττα, δύο ήττες, τρεις ήττες δεν ξέρω πως μπορείς να δώσεις κίνητρο στα παιδιά», συμπλήρωσε ο Ολλανδός τεχνικός, η διαχείριση του οποίου δείχνει ότι δεν… κάνει για αυτό το επίπεδο. Δείχνει (ο ίδιος) παραδομένος από την πρώτη αγωνιστική, κιόλας. ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Λάμενς - Ντε Λατ, Βαν Ντεν Μπος, Κουλιμπαλί, Μπατάιγ – Βερμέιρεν, Γιουσούφ – Μούγια, Εκέλενκαμπ, Μπαλικβίσα – Γιάνσεν. Ο Φαν Μπόμελ δεν αρέσκεται να αλλάζει ενδεκάδες, αυτό είναι γνωστό. Είχε αναγκαστεί από το προηγούμενο ματς με την Πόρτο να αλλάξει χαφ (Γιουσούφ) λόγω απουσίας Κεϊτά, τώρα θα βάλει τον Λάμενς τέρμα και λογικά τον Βαν Ντεν Μπος στα στόπερ.
Πιθανές Ενδεκάδες
Πόρτο
Πόρτο
Αντβέρπ
Αντβέρπ
Απουσίες
Πόρτο
Πόρτο
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
Iván Marcano Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
Z. Sanusi Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
8
Wendell Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Iván Jaime Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
Gabriel Veron Ε 12/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
15
Galeno Ε 14/3
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Αντβέρπ
Αντβέρπ
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
J. Butez Τ
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
S. Vines Α 24/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
10
M. Keita Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
T. Alderweireld Α 25/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
J. Ondrejka Μ 12/6
☆☆☆☆☆
★★★★★
11
A. Valencia Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
  Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι simaiaki Αγώνες που απουσιάζουν

Πόρτο - Αντβέρπ Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
Πόρτο
50%
62.5%
50%
Αντβέρπ
50%
75%
62.5%

ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (2,07), Εβανίλσον anytime (1,95)

Έγιναν σαφείς οι διαφορές των ομάδων όταν η Πόρτο σοβαρεύτηκε και ανέβασε στροφές στο πρώτο ματς. Το θέμα είναι ότι η Πόρτο έρχεται από σοβαρή γκέλα στο πρωτάθλημα και είναι σε πιο ύποπτο τάιμινγκ, κάτι που καθιστά πιο επίφοβο το (ούτε) 1,40. Η Αντβέρπ δεν έχει να χάσει κάτι, τουλάχιστον έχει δείξει ικανή να σκοράρει σε μία άμυνα που δεν παρέχει ασφάλεια και κάνει λάθη. Η Πόρτο έχει δεχτεί στα 5/6 εντός έδρας ως τώρα, σαφώς μπορεί να βάλει (αρκετά) παραπάνω, ιδίως με τις νέες απουσίες στην άμυνα των Βέλγων, αλλά πάμε με το πιο καλοπληρωμένο G/G στο 2,07 από τη Stoiximan.

Για επιλογή σκόρερ η προφανής σκέψη είναι ο Εβανίλσον, που άλλαξε την ουσία του πρώτου αγώνα κι έκανε χατ-τρικ. Ιδίως από τη στιγμή που λείπει ο Γκαλένο και είναι πεσμένος ο Ταρεμί, δηλαδή οι άλλοι δύο πιο συχνοί σκόρερ των δράκων. Στο 1,95 το anytime του Βραζιλιάνου.

ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Πόρτο - Αντβέρπ
1
1.36
X
14.00
2
100.00
1
1.36
Πόρτο
X
14.00
Ισοπαλία
2
100.00
Αντβέρπ

Πόρτο - Αντβέρπ Αποδόσεις

1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER 1 X 2 ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. U O ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. GG NG ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ.
Betsson 1.33 5.60 9.70 3.25% 2.29 1.66 3.76% 2.02 1.80 4.82%
Stoiximan 1.36 4.90 9.00 4.81% 2.25 1.65 4.81% 1.98 1.78 6.27%
Sportingbet 1.34 5.25 8.50 5.16% 2.20 1.61 7.03% 1.95 1.75 7.77%
Bet365 1.33 5.00 9.50 5.41% 2.25 1.62 5.81% 1.95 1.80 6.40%
Pamestoixima.gr 1.03 14.00 35.00 6.62% 1.68 2.15 5.69% 4.85 1.14 7.70%
Fonbet 1.01 14.00 100.00 6.68%
Betting facts
Πόρτο
Η ομάδα Πόρτο - Άντβερπ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
1.36
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πόρτο
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Πόρτο, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
2.29
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αντβέρπ
Η ομάδα Αντβέρπ έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
1.36
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αντβέρπ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αντβέρπ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
2.29
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson