ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Γκρέμιο
θέση
Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 25/06/2023
VAR

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

22:00
5 : 1
Κωδ. ΟΠΑΠ: 568
Κοριτίμπα
19η θέση
Γκρέμιο
θέση
i Ν Η Ν Ν Ν Ν
22:00
5 : 1
Κοριτίμπα
19η θέση
i Η Ι Η Ι Η Η
Κωδ. ΟΠΑΠ: 568
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Arena do Grêmio (55.662)
apostasi
Απόσταση
3.755 χλμ.
weather
Καιρός
Άστατος
Γκρέμιο
Ανάλυση: Επανήλθε στις νίκες με ακόμη μία θετική εμφάνιση στο εντός έδρας 3-1 (0-1/25', 1-1/40', 2-1/61', 3-1/69') ανατροπής κόντρα στην Αμέρικα. Καλύτερη σε όλο, πίσω στο σκορ από λάθος του γκολκίπερ που δεν έκανε έξοδο σε κόρνερ για να απαντήσει άμεσα και να ισοφαρίσει ενώ αξιοποίησε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 35' για να το κεφαλαιοποιήσει στο β' μέρος. Είχε και σημαντικές ευκαιρίες για τέταρτο γκολ. Ικανοποιημένος ο Ρενάτο Γκαούσο για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη τετράδα, κάτι που χαρακτήρισε και ως στόχο για την Γκρέμιο που τον πέτυχε. Το πιο σημαντικό στοιχείο που βγήκε μετά το παιχνίδι αλλά και κατά την διάρκεια, ήταν ότι ο Λουίς Σουάρες χαρακτήρισε ως ψέματα τα περί απόσυρσής του από το ποδόσφαιρο. Ο Ουρουγουανός ήταν για άλλο ένα παιχνίδι εξαιρετικός, τα έκανε όλα στην επίθεση της Ιμορτάλ και πανηγύρισε χαρακτηριστικά στο γκολ που πέτυχε στέλνοντας μήνυμα ότι δεν βγήκε από αυτόν η είδηση πως θέλει να σταματήσει τόσο απότομα το ποδόσφαιρο.
Αγωνιστικά νέα: Εξέτισαν οι στόπερ Κάνεμαν (8/0, 1 ασ.), Μπρούνο Ουβίνι (7/1), επανήλθε από διεθνή καθήκοντα ο μέσος Καρμπάγιο (4/0). Απουσιάζουν με προβλήματα στο γόνατο ο δεξιός μπακ Φάμπιο (4/0, 1 ασ.), ο εμληματικός στόπερ Πέδρο Ζερομέλ (-) και ο επιθετικός Ζόναταν Ρόμπερτ (-). Αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα ο καλός χαφ Πεπέ (1/0) και ο μεσοεπιθετικός Έβερτον Γκαλντίνο (10/2, 1 ασ.). ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Γκαμπριέλ Γκράντο – Μπρούνο Ουβίνι, Μπρούνο Άλβες, Κάνεμαν – Ζοάο Πέδρο, Βιγιασάντι, Καρμπάγιο, Ρεϊνάλντο – Κριστάλντο, Μπιτέλο – Σουάρες Λογικά θα επαναφέρει το απόλυτα πετυχημένο σχήμα με τρεις στόπερ ο Ρενάτο. Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα, φεύγουν ο ταλαντούχος μπακ//χαφ Κουιαμπάνο και ο μέσος Μίγια για να μπουν οι στόπερ Ουβίνι και Κάνεμαν. Φεύγει και ο στόπερ Γκουστάβο Μαρτίνς για να ξεκινήσει ο Ουρουγουανός χαφ Καρμπάγιο.
Κοριτίμπα
Ανάλυση: Ακόμη μία σκληρή ήττα στο 0-1 (66') από την Ιντερνασιονάλ. Καλύτερη στο α' μέρος, πιεστική και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλό της. Στο δεύτερο ισορρόπησε το παιχνίδι, άρχισε να δέχεται αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ήρθε το πέναλτι με το οποίο έμεινε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα σαν να άδειασε εντελώς από δυνάμεις και ψυχολογία, δεν μπορούσε να αλλάξει μισή πάσα και το παιχνίδι κύλησε βασανιστικά στη λήξη του με τον κόσμο να είναι παγωμένος. Δεν υπήρξαν αποδοκιμασίες, πιθανό να είναι τόσο σκασμένο το κοινό της Κοριτίμπα που δεν είχε κουράγιο ούτε για να κράξει. Τέσσερις μήνες χωρίς νίκη είναι μεγάλο διάστημα και πλέον η ομάδα έχει ξεχάσει πως είναι αυτό το αίσθημα. Το χειρότερο σερί στην ιστορία της είναι το συγκεκριμένο και δείχνει να μην μπαίνει τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Ο τεχνικός Ζάγκο τόνισε ότι δεν περνά από το μυαλό του να τα παρατήσει. “Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου η παραίτηση και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό. Πραγματικά πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνουμε. Είμαι πολύ καιρό στο ποδόσφαιρο για να πιστεύψω ότι θα μείνει έτσι η κατάσταση και δεν θα την γυρίσουμε” είπε χαρακτηριστικά και δεν λέει να βάλει νερό στο κρασί του αναφορικά με το 3-4-3 που παίζει. Για μία Κοριτίμπα που δεν έπαιζε ποτέ έτσι και αυτός έχει κολλήσει εκεί από την στιγμή που ανέλαβε πριν από δύο μήνες. Μπορεί η κατάσταση να ήταν κακή όταν παρέλαβε αλλά δεν έχει και πολλές δικαιολογίες. Δύο μήνες δουλεύει την ομάδα και αυτή προερχόταν από δέκα μέρες κενό. Έγινε και η μεταφορά του 90% της ιδιοκτησίας και η Κοριτίμπα είναι η πιο πρόσφατη ομάδα του Μπραζιλεϊραό που περνά στα χέρια επενδυτών. Η Κοριτίμπα δεν πήγε σε Αμερικάνους όπως οι υπόλοιπες ομάδες αλλά στην Treecorp με έδρα το Σάο Πάουλο, η οποία πλήρωσε 1.3 δισεκατομμύρια ρεάις (260 εκατομμύρια δολάρια) για το 90%.
Αγωνιστικά νέα: Κάρτες συμπλήρωσε ο επιθετικός Ρόμπσον (10/3), απουσίασαν και μένουν πάλι εκτός οι χαφ Λιζιέρο (8/0), Ουίλιαν Φαρίας (3/0) ενώ ένιωσε ενοχλήσεις στο προηγούμενο και είναι αμφίβολος ο μέσος Ζούνιορ Ούρσο (6/0). ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-1-2): Ζεάν Πεδρόζο, Κούσεβιτς, Τιάγκο Ντομπρόφσκι – Ναταναέλ, Μπρούνο Γκόμες, Αντρέι, Ζάμερσον – Μαρσελίνο Μορένο – Αλέφ Μάνγκα, Ζε Ρομπέρτο. Μία αναγκαστική αλλαγή, αντί του τιμωρημένου επιθετικού Ρόμπσον που έπαιξε στο προηγούμενο ως δεξιός μπακ/χαφ για κάποιον λόγο, θα επανέλθει ο φύσει δεξιός μπακ/χαφ Ναταναέλ.
Πιθανές Ενδεκάδες
Γκρέμιο
Γκρέμιο
Κοριτίμπα
Κοριτίμπα
Απουσίες
Γκρέμιο
Γκρέμιο
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
Pedro Geromel Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
35
Fábio Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Bruno Uvini Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
W. Kannemann Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Jhonata Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
39
Pepê Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
7
F. Carballo Μ 23/5
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Diego Souza Ε
☆☆☆☆☆
★★★★★
16
Ferreira Ε 25/4
☆☆☆☆☆
★★★★★
18
Éverton Ε
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Κοριτίμπα
Κοριτίμπα
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
J. Trindade Μ 11/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
7
Liziero Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Willian Farias Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
7
Júnior Urso Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
  Robson Fernandes Ε 29/4
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
  Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι simaiaki Αγώνες που απουσιάζουν

Γκρέμιο - Κοριτίμπα Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
Γκρέμιο
66.7%
100%
33.3%
Κοριτίμπα
19η
60.5%
81.6%
60.5%

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Over 1,5 (1,80)

Καμία σχέση οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Η Γκρέμιο παίζει καλά σταθερά εδώ και ένα μήνα. Τα είπαμε, ήταν καλή (για την ακρίβεια καλύτερη της Φλαμένγκο) στο 3-0 από τη Φλαμένγκο. Ισχυρή εντός, με αυτοπεποίθηση και καλές επιστροφές στην ενδεκάδα της κόντρα σε μία Κοριτίμπα που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και εκτός έδρας παίζει σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Πρέπει να προσπαθήσει έντονα η Γκρέμιο για να μην κερδίσει και κρατάω το combo του 1 & Over 1,5 στο 1,80 της Novibet καθώς η Κοριτίμπα στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας έχει δεχτεί από δύο γκολ και πάνω στα επτά. Κόλλησε μόνο το 1-1 στην Κουιαμπά. Και που παίζει με τρία στόπερ δεν έχει κάτι σοβαρό να δείξει αμυντικά στον δρόμο.

ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Γκρέμιο - Κοριτίμπα
1
1.50
X
15.25
2
81.00
1
1.50
Γκρέμιο
X
15.25
Ισοπαλία
2
81.00
Κοριτίμπα

Γκρέμιο - Κοριτίμπα Αποδόσεις

1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER 1 X 2 ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. U O ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. GG NG ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ.
Stoiximan 1.47 4.40 7.10 4.62% 2.10 1.75 4.55% 1.90 1.85 6.27%
Novibet 1.02 15.25 81.00 5.51%
Betsson 1.44 4.50 7.00 5.62% 2.10 1.75 4.55% 1.90 1.85 6.27%
Sportingbet 1.47 4.40 6.50 5.78% 2.05 1.68 7.67% 1.87 1.82 7.77%
Bet365 1.50 4.33 6.00 6.04% 2.08 1.73 5.55% 1.91 1.91 4.50%
Betting facts
Γκρέμιο
Η ομάδα Γκρέμιο - Κοριτίμπα νίκησε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
1.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γκρέμιο
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Γκρέμιο, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
O
1.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κοριτίμπα
Η ομάδα Κοριτίμπα έχασε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
1
1.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κοριτίμπα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Κοριτίμπα, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson