Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αλεξάντρ Περό Νιέλ Γήπεδο
Stade Bauer (5.600) Απόσταση
237 χλμ. Καιρός
Βροχή
Α΄ Γύρος: Δουνκέρκη - Ρεντ Σταρ 3-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ρεντ Σταρ
Ανάλυση:
Κρατιέται στη μάχη της πεντάδας αλλά δεν θα κρατήσει και για πολύ αν συνεχίσει έτσι. Με 1-3-3 στα επτά τελευταία είναι φανερό πως δεν περνάει την καλύτερη περίοδό του. Στη Σεντ Ετιέν είχε αντιστάσεις στο πρώτο ημίχρονο και έπαιξε οργανωμένο ποδόσφαιρο. Στο μικρό ανέβασμα των γηπεδούχων μετά το 45’ δεν είχε απαντήσεις και έχασε με 2-0 με γκολ στο 65’ και 80’. «Μην ξεχνάμε, είναι η δεύτερη σεζόν μας στην κατηγορία και είναι ήδη σπουδαίο εδώ που φτάσαμε. Δεν ήταν στα πλάνα μας» υπενθύμισε για μια ακόμη φορά ο Πουαριέ, που θέλει να αποφύγει απογοήτευση από τον κόσμο, που περιμένει πλασάρισμα στα ψηλά. Ψάχνει λύσεις για το γκολ, έκανε δύο αλλαγές μεσοεπιθετικά στην 11άδα.
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίας ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Καουΐ (25/2). Αναμένεται να ακολουθήσει το πλάνο της στη Σεντ Ετιέν, όπως παίζει συνήθως με 3-4-1-2. Μπροστά έχει ανέβει λίγο ψηλότερα από τη φυσική του θέση ο ακραίος πρώτος σκόρερ Ντυράν (9 γκολ) ενώ ο έμπειρος φορ Μπα (1 γκολ), απόκτημα του Ιανουαρίου είναι συνήθως ο δεύτερος. Βοηθάει και ο ακραίος Καμπράλ (2 γκολ), φετινό απόκτημα από το Κολοράντο.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δουνκέρκη
Ανάλυση:
Κρατούσε στα χέρια της μια 100% δίκαιη νίκη με τη Ρεμς μέχρι το 95’ αλλά το ρευστό 1-0 δεν ήταν αρκετό. Ισοφαρίστηκε και ένιωσε σαν να έχασε το παιχνίδι. Πλην του τελευταίου 20λεπτου ήταν η ομάδα που φάνηκε περισσότερο στο γήπεδο. Πέτυχε το γκολ της στο 40’ ο πρώτος σκόρερ Ρομπινέ που είχε χάσει τη ρέντα του στα τελευταία. Ο Σάντσες προσπαθεί να αναπροσαρμόσει το 4-3-3 βάζοντας σε κάποιες περιπτώσεις σαν τρίτο στόπερ το εξάρι του. Αυτό που ζητάει ο προπονητής του από τους παίκτες του είναι να επαναλάβουν την εμφάνιση της Δευτέρας. Οι παίκτες δείχνουν πεισμωμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την πεντάδα, πάντως η διοίκηση δεν δείχνει να καίγεται και τόσο για την άνοδο. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές έχει 1-3-3. Εκτός έδρας δέχεται γκολ επτά σερί.
Αγωνιστικά νέα:
Έλειψε και επιστρέφει τώρα ο ακραίος Ζόσου (3 γκολ). Μάλλον θα πάει με τα ίδια πλάνα. Ο Μπαρντελί (8 γκολ, 5 ασίστ) ανησύχησε λίγο στο τέλος του αγώνα που έδειχνε ταλαιπωρημένος αλλά στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν μια χαρά. Μπροστά ο Ρομπινέ (11 γκολ) ενώ περιμένει να πάρει βοήθειες και από τον Καμερουνέζο Μποκέλε που αποκτήθηκε δανεικός από τη Μετς.
Απουσίες
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Josue Escartin | Α | 3/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Vincent Kany | Α | 2/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Guillaume Trani | Μ | 15/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Jovany Ikanga | Ε | 21/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
|---|---|---|---|---|---|
| Felipe Abner | Α | 13/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
15 | |
| Vincent Sasso | Α | 19/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
| Inigo Eguaras | Μ | 9/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
15 | |
| A. Daho | Μ | 21/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| A. Zossou | Μ | 25/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
| Malick Diop | Μ | 6/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
| Marco Essimi | Ε | 14/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Ρεντ Σταρ - Δουνκέρκη Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Γάλλος
6η
42.3%
65.4%
50%
8η
59.3%
70.4%
51.9%
Δύο από τα αουτσάιντερ για την πεντάδα. Βάσει αποτελεσμάτων δεν τα πάνε και τόσο καλά. Βάσει περιεχομένου πάντως νομίζω πως η Δουνκέρκη είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Παίζει καλύτερα απ’ όσο δείχνουν τα αποτελέσματά της και ήδη από το δευτεριάτικο θα έπρεπε να έχει πάρει το τρίποντο. Σχετικά σωστά τα σετ, για 3,10 -3,20 είναι το διπλό. Σε κάθε περίπτωση παίζει και το Χ, στο σχετικά αξιόλογο 3,20 – 3,30.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Ρεντ Σταρ - Δουνκέρκη
1
2.50
X
3.15
2
3.20
1
2.50
Ρεντ Σταρ
X
3.15
Ισοπαλία
2
3.20
Δουνκέρκη
Ρεντ Σταρ - Δουνκέρκη Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Ρεντ Σταρ έχει φέρει 4 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ρεντ Σταρ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ