Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
João Paulo | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Kevyson | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
21 | ||
T. Rincón | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | ||
J. Cazares | Μ | 22/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Weslley Patati | Ε | 13/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Messias | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
Sander | Α | 29/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
Regis | Μ | 27/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | |
Thiago Galhardo | Ε | 9/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
A. Rodríguez | Ε | 28/5 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Σάντος - Γκοϊάς Προγνωστικά
ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (2,03)
Στην χειρότερη φάση της εντός του 2024 η Σάντος που μετά και το 1-0 (21') από την Οπεράριο, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα με συνέπεια να μείνει έξω από την προνομιούχο τετράδα.
Τρομερή πίεση πάνω στον τεχνικό Φάμπιο Καρίλε, ο οποίος αν δεν κερδίσει την Γκοϊάς θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αδειάσει την γωνιά του πάγκου. Γκάζια από τον πρόεδρο στα αποδυτήρια για αντίδραση από τους παίκτες και γενικότερη κινητικότητα στο παρασκήνιο για την εύρεση παικτών που θα βοηθήσουν στο να ανέβει και άλλο το επίπεδο, όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιουλίου.
Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι εντελώς οριακό το παιχνίδι με τους Εσμεραλτίνος για την Σάντος που δεν άξιζε να χάσει στο προηγούμενο είναι η αλήθεια. Για να τα βάλουμε και σε μία σειρά τα πράγματα, η μόνη ήττα από τις τέσσερις σερί που έκανε και ουσιαστικά άξιζε να χάσει ήταν το 3-1 από τη Νοβοριζοντίνο. Θέλεις οι λεπτομέρειες, η κακή τύχη (με την Οπεράριο είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις και ακυρωθέν γκολ από το VAR στην τελευταία φάση), οι πολλές χαμένες ευκαιρίες ή το γεγονός ότι έχασε την αμυντική σταθερότητά της; Όλα μαζί; Το ζητούμενο είναι πως βιώνει την πρώτη κρίση της και παλεύει να ξεφύγει από αυτήν.
Η Γκοϊάς κόλλησε στο εντός έδρας 1-1 (0-1/3', 1-1/26') με την Κοριτίμπα. Μπορούσε να κερδίσει, μπορούσε κάλλιστα και να χάσει με την απίθανη ευκαιρία που σπατάλησε η Κοριτίμπα στο φινάλε. Σταθερά καλή είναι η Γκοϊάς, βάζω έναν αστερίσκο όπως έκανα και πριν από το προηγούμενο παιχνίδι με την Κοριτίμπα. Αυτός έχει να κάνει με το αν την επηρεάσει αρνητικά το 1-0 από την Μιρασόλ. Παιχνίδι της προ-προηγούμενης αγωνιστικής μεν αλλά έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω για μισή ώρα και δεν μπόρεσε να πετύχει το 1-1.
Θα ντριπλάρω το καθαρό σημείο και θα πάω με το αμφίσκορο σε απόδοση 2,03 στη Novibet. Κίνητρο για νίκη η Σάντος και θα σπρώξει πολύ. Σκοράρει από ένα γκολ τουλάχιστον στην Γκοϊάς από το 2009 σε εννιά σερί μεταξύ τους ενώ τα τελευταία μεταξύ τους είναι πολύ ανοιχτά. Πέντε σερί G/G & Over 2,5 μετρούν από το 2015 και έπειτα. Το γκολ της Γκοϊάς ζητάω και με τα νερά που κάνει αμυντικά η Σάντος θεωρώ ότι θα βρει ένα.