ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Σάντος - Γκρέμιο
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σάντος
17η θέση
Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ 20/08/2023
VAR

ΣΑΝΤΟΣ - ΓΚΡΕΜΙΟ

22:00
2 : 1
Κωδ. ΟΠΑΠ: 626
Γκρέμιο
θέση
i Η Ν Η Ι Η Ν
Σάντος
17η θέση
i Η Ι Η Ι Η Ν
22:00
2 : 1
Γκρέμιο
θέση
i Η Ν Η Ι Η Ν
Κωδ. ΟΠΑΠ: 626
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Vila Belmiro (16.068)
apostasi
Απόσταση
853 χλμ.
weather
Καιρός
Βροχή
Σάντος - Γκρέμιο
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σάντος
Ανάλυση: Ταξίδεψε με πολλές απουσίες στον βορρά για να αντιμετωπίσει την Φορταλέζα στο ντεμπούτο του τεχνικού Ντιέγκο Αγκίρε και έχασε με το πολύ βαρύ 4-0 (58', 80', 82', 90') από την Φορταλέζα. Δεν λέει όλη την αλήθεια το τελικό αποτέλεσμα γιατί μέχρι να μείνει πίσω στο σκορ από στατική φάση, έλεγχε μια χαρά τον ρυθμό και η αλήθεια είναι πως συγκριτικά με άλλες ομάδες στο Καστελάο, στεκόταν καλύτερα. Το 1-0 έφερε πανικό όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχε πλάνο για να αντιδράσει, δεν διαθέτει και την ποιότητα για κάτι τέτοιο, μετά από ένα διάστημα άρχισε να ρισκάρει πολύ, άφησε χώρους πίσω στην άμυνα και η Φορταλέζα της έκανε τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. “Αυτό που πρέπει να μεταδώσουμε στην ομάδα είναι ηρεμία και αυτοποίθηση. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και τίποτα δεν έχει χαθεί. Ξέρω πολύ καλά ότι είναι μία νευρική περίοδος για όλους όμως χρειαζόμαστε ηρεμία και καθαρό μυαλό. Θα μπορέσω να μιλήσω για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει η ομάδα μετά από τέσσερα παιχνίδια. Προς στιγμήν χρειάζεται πίστη και να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε αποτελέσματα. Να επανέλθει η εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας” τόνισε ο Αγκίρε που δεν τα έβαψε και μαύρα μετά το βαρύ αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του καθώς είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει άριστα το Μπραζιλεϊράο και το που βρίσκεται. Επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο κόσμος της Σάντος καθώς υπήρχε τιμωρία μετά τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Κορίνθιανς και δείγμα ότι όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα είναι ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Συμφώνησε με τον έμπειρο χαφ Ρινκόν που παρουσιάστηκε επίσημα και το δελτίο του εκδόθηκε, οπότε είναι στην διάθεση του Αγκίρε.
Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε ο ηγέτης γκολκίπερ Ζοάο Πάουλο (18/0), ο μεσοεπιθετικός Μεντόσα (13/5, 2 ασ.), ο οργανωτής Λούκας Λίμα (18/1, 4 ασ.), μπήκε πάλι στις προπονήσεις και επιστρέφει ο ταλαντούχος φορ Μάρκος Λεονάρντο (13/7, 2 ασ.), παραμένουν καιρό στο ιατρικό δελτίο ο αμυντικός χαφ Άλισον (5/0), ο αριστερός μπακ Φελίπε Ζόναταν (1/0) και ο νεαρός χαφ Σάντρι (5/0).
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γκρέμιο
Ανάλυση: Κατάφερε να βάλει τέλος στην αρνητική φόρμα που είχε τον τελευταίο ενάμιση μήνα με το εντός έδρας 2-1 (0-1/21', 1-1/25', 2-1/45') επί της Φλουμινένσε. Ανύπαρκτη μέχρι να μείνει πίσω στο σκορ. Αυτό ήταν που την ξύπνησε και κατάφερε με άμεση αντίδραση να το γυρίσει μέχρι την ανάπαυλα. Ροντέο ήταν το β' μέρος, με σκληρά μαρκαρίσματα, νεύρα και την Φλουμινένσε μετά από ένα διάστημα να την βάζει στην περιοχή της. Άντεξε αμυντικά, είχε και εύνοια της διαιτησίας καθώς δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της Φλουμινένσε στο φινάλε. Δεν χρειαζόταν καν VAR για να το σφυρίξει ο ρέφερι που έκλεισε τα μάτια. Τετάρτη έχασε 1-0 (74') από την Φλαμένγκο στον επαναληπτικό κυπέλλου και με συνολικό σκορ 3-0 έμεινε εκτός τελικού. Το πάλεψε και το ππάλεψε άγρια. Καλή ήταν η εμφάνισή της, ακύρωσε εντελώς την Φλαμένγκο και είχε δοκάρι περίπου πέντε λεπτά πριν έρθει το πέναλτι (μέσω VAR) που έφερε και το 1-0 για την Φλαμένγκο. Για πρώτη χρονιά μετά την Β Βραζιλίας η σεζόν της Ιμορτάλ μια χαρά είναι. Μουτζούρα είναι το πρώτο παιχνίδι με την Φλαμένγκο στο κύπελλο, μπορούσε να κάνει και καλύτερη εμφάνιση ενώ στο πρωτάθλημα παρότι κάνει μία μικρή κοιλίτσα στην φόρμα της, μια χαρά το πηγαίνει. Θα μπορούσε να είναι σαν την Βάσκο και να σέρνεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας καθώς στην Βραζιλία το όνομα και η παράδοση μιας ομάδας δεν διασφαλίζουν και μία καλή πορεία. “Χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Το να παίξεις στο Μαρακανά με 70.000 κόσμο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι παίκτες μου πάλεψαν, αξίζουν συγχαρητήρια και κοιτάζουμε μπροστά” είπε ο Ρενάτο Γκαούσο που μίλησε ξεκάθαρα και κατά του διαιτητή καθώς όπως τόνισε το πέναλτι δεν ήταν σε καμία περίπτωση.
Αγωνιστικά νέα: Κάρτες ο Λουίς Σουάρες (15/4, 4 ασ.) και ο σημαντικός χαφ Βιγιασάντι (14/3, 1 ασ.), απουσίασε και είναι αμφίβολος ο στόπερ Μπρούνο Ουβίνι (13/1), αποθεραπεύτηκε ο αμυντικός μέσος Καρμπάγιο (9/0), συνεχίζει εκτός ο κάπτεν/στόπερ Κάνεμαν (12/0, 1 ασ.).
Πιθανές Ενδεκάδες
Σάντος
Σάντος
Γκρέμιο
Γκρέμιο
Απουσίες
Σάντος
Σάντος
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
João Paulo Τ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Felipe Jonatan Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
25
Alison Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
10
Lucas Lima Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Sandry Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
S. Mendoza Ε 29/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Marcos Leonardo Ε 31/13
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Γκρέμιο
Γκρέμιο
Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση simaiaki
Pedro Geromel Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
44
W. Kannemann Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
4
Bruno Uvini Α
☆☆☆☆☆
★★★★★
2
Jhonata Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
49
  M. Villasanti Μ
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
Éverton Ε
☆☆☆☆☆
★★★★★
11
  L. Suárez Ε 34/11
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
  Tιμωρημένοι Τραυματίες Άρρωστοι Αμφίβολοι Επιστρέφουν Άλλοι λόγοι simaiaki Αγώνες που απουσιάζουν

Σάντος - Γκρέμιο Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
Σάντος
17η
66.7%
83.3%
66.7%
Γκρέμιο
66.7%
100%
33.3%

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κίτρινες Κάρτες Αποτέλεσμα: Σάντος (2,40)

Πρώτος από τους πολλούς τελικούς που θα δώσει η Σάντος στον β' γύρο. Ξεπούλησαν τα εισιτήρια και αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Αν μπορεί να παίξει κανείς πάνω στην Σάντος για να κερδίσει; Ένα στα τελευταία 18 κέρδισε η Πέισε. Ας αρχίσει να κερδίζει και σίγουρα θα την τσεκάρουμε στην συνέχεια. Η Γκρέμιο είναι πολύ καλύτερο σύνολο, δεν έχει Σουάρες και Βιγιασάντι ενώ κουβαλά εξτρά κούραση και πρόσφατα ανέστησε την Βάσκο από την οποία έχασε 1-0. Θα πέσει κράξιμο αν χάσει από την Σάντος, δεν θα το πάρουν χαλαρά οι οπαδοί της και νομίζω δεν θα έχει ίδια συμπεριφορά με το παιχνίδι κόντρα στην Βάσκο. Διαιτητής σφυρίζει κανονικός που δίνει κάρτες, είναι υποψιασμένα τα line για τις αγορές για αυτό θα διαλέξω το να πάρει παραπάνω κάρτες η Σάντος στο 2,45 της Novibet. Είναι ομάδα που κλωτσάει, είναι αυτή που θέλει πάση θυσία τη νίκη, η Γκρέμιο έχει κανά δύο σταμπαρισμένους που παίρνουν εύκολα κάρτες επίσης αλλά η Σάντος όταν αρχίζει και διαμαρτύρεται συνηθίζει να κερδίζει την μάχη των καρτών.

ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Σάντος - Γκρέμιο
1
9.90
X
3.55
2
2.72
1
9.90
Σάντος
X
3.55
Ισοπαλία
2
2.72
Γκρέμιο

Σάντος - Γκρέμιο Αποδόσεις

1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER 1 X 2 ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. U O ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. GG NG ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ.
Stoiximan 2.75 3.15 2.72 4.65% 1.62 2.32 4.61% 1.93 1.82 6.33%
Novibet 9.90 3.55 1.47 5.92% 1.30 3.40 5.96% 2.01 1.71 7.60%
Sportingbet 2.70 3.10 2.70 5.96% 1.57 2.20 8.38% 1.93 1.75 8.22%
Betsson 2.70 3.10 2.70 5.96% 1.60 2.30 5.64% 1.95 1.80 6.40%
Bet365 2.63 3.25 2.63 6.38% 1.62 2.30 4.95% 1.95 1.80 6.40%
Pamestoixima.gr 2.70 3.20 2.57 6.71% 1.62 2.18 7.06% 1.92 1.81 6.83%
Betting facts
Σάντος
Η ομάδα Σάντος έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
2
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σάντος
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Σάντος, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
1.62
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γκρέμιο
Η ομάδα Γκρέμιο νίκησε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
2
2.72
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γκρέμιο
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Γκρέμιο, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
U
1.62
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson