Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Jonathan | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Matheus Bahia | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Richardson | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
J. Recalde | Μ | 12/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Matheus | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Daniel Aguiar | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
7 | ||
F. Barcelo | Ε | 10/6 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Aylon | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Lipe Gadol | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | ||
Miqueias | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Thonny Anderson | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Zé Carlos | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
Neto Berola | Ε | 1/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
50 | |
Pablo Diogo | Ε | 24/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | |
Σεαρά - Ιτουάνο Προγνωστικά
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Over 1,5 (1,83)
Η ήττα 3-1 (1-0/10', 2-0/34', 3-0/60', 3-1/69') με κατεβασμένα χέρια από την Πόντε Πρέτα, είχε συνέπειες για την Σεαρά. Η διοίκηση αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία με τον Βάγκνερ Μανσίνι και στην θέση του έφερε τον Λέο Κοντέ. Ενδιάμεσα οι οργανωμένοι μπούκαραν στο προπονητικό κέντρο και το κλίμα μόνο ήρεμο δεν είναι στην Βοζάο. Ο Κοντέ αναλαμβάνει μετά την Κυριακή και αυτό που μέτρησε πολύ για την πρόσληψή του ήταν η άνοδος που κατέκτησε πέρσι με την Βιτόρια. Το ερώτημα είναι αν όντως φταίει ο προπονητής γιατί από πέρσι η Σεαρά είχε Γκούτο Φερέιρα (προπονητής ανόδων), Βάγκνερ Μανσίνι (ρποπονητής επιπέδου Σέριε Α) και τώρα φέρνει τον περσινό πρωταθλητή της Σέριε Β με την Βιτόρια.
Στην Ιτουάνο δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι και έμειναν στο 1-1 (1-0/54', 1-1/65') με την Μπρούσκε σε ένα εξάποντο παραμονής όπου απέτυχε να κυριαρχήσει και να πάρει το τρίποντο. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της επίθεσής της ταξίδεψε στον βορρά η ομάδα του Αλμπέρτο Βαλεντίμ.
Χαμηλά ο άσος μεν αλλά αν δεν αντιδράσουν εδώ οι παίκτες της Σεαρά θα τους πάρουν με τις πέτρες. Ιδανικότερη αντίπαλο από την προβληματική Ιτουάνο δεν θα βρει και πάω με το συνδυαστικό 1 & Over 1,5 σε απόδοση 1,83 στη Novibet.