Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
Richard | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Luiz Otávio | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
6 | ||
Lucas Ribeiro | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
46 | ||
Guilherme Castilho | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Hygor | Ε | 12/4 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
Vitor Gabriel | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
Victor Souza | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
Guilherme Madruga | Α | 31/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Fillipe Soutto | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
10 | ||
Robinho | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
João Veras | Ε | 23/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
Σεαρά - Μποταφόγκο SP Προγνωστικά
ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 κάρτες Σεαρά (1,83)
Πρώτο εντός έδρας της Σεαρά με τον Γκούτο Φερέιρα στον πάγκο της και ψάχνει μία νίκη για να ανασάνει λίγο. Λίγη στο 2-0 από την Σπορτ Ρεσίφε στο ντεμπούτο του έμπειρου τεχνικού που είναι δεδομένο ότι θα την συμμαζέψει και θα την δούμε καλύτερη και πιο σταθερή στην πορεία. Μανούλα είναι ο Φερέιρα σε τέτοιες αποστολές, έχει πάρει άλλωστε και δύο ανόδους με Μπαΐα και Σπορτ Ρεσίφε στο παρελθόν ενώ είναι αγαπητός στον κόσμο που όμως γκάζωσε τους παίκτες στην προπόνηση. Οπότε η Σεαρά πάει σε τελικό. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας.
Η Μποταφόγκο-SP ταξιδεύει πιο ήρεμη στον βορρά καθώς στο ντεμπούτο του Μαρσέλο Σαμούσκα κέρδισε 1-0 την Γκουαρανί και κόλλησε το δεύτερο σερί τρίποντό της. Πιθανό να έκανε την καλύτερη φετινή εντός έδρας εμφάνισή της. Κυριαρχική και χωρίς να ανησυχήσει.
Δεν θα μπλέξω με καθαρό σημείο. Θα πάω με το Over 2,5 κάρτες της Σεαρά στο 1,83 του Stoiximan. 6/7 εντός έδρας έχει η Σεαρά με τρεις κάρτες. Είναι ομάδα που κλωτσάει και θα το πράξει πάλι, είτε πάρει το προβάδισμα, είτε μείνει πίσω στο σκορ, την περιμένω παθιασμένη. Διαιτητής παίζει ο Αρτούρ Γκόμες Ραμπέλο. Μόλις 31 ετών. Νέο φρούτο είναι ο συγκεκριμένος. Εντελώς άπειρος στην Σέριε Β και τώρα παίρνει τα πρώτα παιχνίδια του. Φαίνεται κιόλα ότι είναι τρακαρισμένος. Τα έκανε μαντάρα στο Βίλα Νόβα – Τομπένσε και επειδή τα έκανε σαν τα μούτρα του εκεί, προσπάθησε να είναι μαζεμένος στο Μιρασόλ – Ιτουάνο, όμως δεν του βγήκε. Και στα δύο Over 5,5 έγραψε, είναι καλά διαβασμένο το line στο 1,80 για τις συνολικές κάρτες απλά θα πάρω τις ομαδικές της Σεαρά.