Ανάλυση
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Χουάν Μαρτίνεθ Γήπεδο
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (48.650) Απόσταση
379 χλμ. Καιρός
Βροχή ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σεβίλλη
Ανάλυση:
Με «χατ-τρικ» του Εν-Νεσίρι, πέρασε με 5-0 από την έδρα της Λινάρες την Τετάρτη για το κύπελλο και θα παίξει με την Αλαβές εκτός στον επόμενο γύρο.
Παρά τις απουσίες της, στάθηκε όρθια στο Βίγκο, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τη Θέλτα. Κακή στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33΄, ανέβηκε στο β’ και ισοφάρισε με κεφαλιά του Κίκε Σάλας από κόρνερ στο 54΄.
Αγωνιστικά νέα:
Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Μοντιέλ (8/0) και ο νεαρός αμυντικός Καρμόνα (10/2), τραυματίες οι στόπερ Μαρκάο (4/0), Ρέκικ (7/1), ο αριστερός μπακ Άλεξ Τέλες (13/0), ο χαφ Ντιλέινι (8/0) και οι εξτρέμ Πάπου Γκόμες (12/0), Κορόνα (1/0). Εξέτισαν ο στόπερ Νιανζού (10/0) και ο χαφ Ράκιτιτς (11/0), στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς στόπερ Μπαντέ.
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
Γρήγορη πλοήγηση
Kαινοτόμες προσφορές*
Τα καλύτερα Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χετάφε
Ανάλυση:
Είχε φιλοδοξίες στο κύπελλο, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Φλόρες, έπαιξε με μεικτή ενδεκάδα, προηγήθηκε δύο φορές της Λεβάντε, αλλά στο τέλος έχασε με 3-2 κι αποκλείστηκε. Δέχθηκε και τα τρία γκολ από στατικές φάσεις.
Είχε προηγηθεί το δίκαιο 2-0 επί της Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα χάρη σε δύο γκολ του Μπόρχα Μαγιοράλ (51΄, 78΄).
Αγωνιστικά νέα:
Κοντά στην επιστροφή ο χαφ Αραμπάρι (6/0), όπως δήλωσε ο Φλόρες. Ίσως τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αν και δεν είναι έτοιμος για ενδεκάδα.
Πιθανές Ενδεκάδες
Χετάφε
Σεβίλλη - Χετάφε Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
12η
75%
100%
75%
15η
25%
100%
50%
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Σεβίλλη - Χετάφε
1
1.83
X
10.50
2
301.00
1
1.83
Σεβίλλη
X
10.50
Ισοπαλία
2
301.00
Χετάφε
Σεβίλλη - Χετάφε Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Σεβίλλη έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Σεβίλλη, έχει επαληθευτεί 4 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ