Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Αντόνιο Ματέου Λαόθ Γήπεδο
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (48.650) Απόσταση
996 χλμ. Καιρός
Άστατος
Ά Γύρος: Πρωτάθλημα (5/10): Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 1-1
Σεβίλλη
Ανάλυση:
Πήρε φωτιά μόλις είδε τον στόπερ της Χετάφε Τζενέ να χτυπάει τον αστράγαλο του Οκάμπος ο οποίος αποχώρησε σφαδάζοντας, έβαλε τρία γκολ μετά και πήρε τη νίκη με 3-0 εντός. Η φάση του 54’ που άφησε τη Χετάφε με 10, έστειλε στην εξέδρα τον Λοπετέγι που ήταν σε έξαλλη κατάσταση και στο νοσοκομείο τον Οκάμπος.
Αγωνιστικά νέα:
Το μη χείρον βέλτιστο στην περίπτωση του Οκάμπος, γλίτωσε το κάταγμα αλλά ύστερα από σειρά εξετάσεων ανακοινώθηκε ότι θα λείψει 2-3 εβδομάδες. Συνεχίζουν εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Χεσούς Νάβας που δεν προπονήθηκε ούτε χθες, ο βασικός αριστερός μπακ Ακούνια και ο μεσοεπιθετικός Οσκαρ.
Μπαρτσελόνα
Ανάλυση:
Η είσοδος του Μέσι στο 57’ άλλαξε την εικόνα της, η γκολάρα (με λίγη κόντρα) του Τρινκάο στο 87’ της χάρισε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Μπέτις σε ένα ματς που έγινε απίθανο ροντέο μετά το 55’ και στο τέλος ρουλέτα με τους Καταλανούς να χαμογελάνε.
Αγωνιστικά νέα:
Γέμισε ξαφνικά απουσίες χθες το πρωί. Αρχικά επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του στόπερ Αραούχο που τέθηκε νοκ άουτ και λίγο αργότερα έμειναν εκτός αποστολής (επισήμως λόγω τραυματισμών) ο βασικός δεξιός μπακ Ντεστ, ο χαφ Πιάνιτς και ο επιθετικός Μπρέιθγουεϊτ. Συνεχίζουν εκτός οι τέσσερις γνωστοί τραυματίες, ο στόπερ Πικέ, ο μπακ/χαφ Σέρτζι Ρομπέρτο, ο μεσοεπιθετικός Κοουτίνιο και ο εξτρέμ Φατί. Σημαντικές απουσίες, αλλά τις έχει πολύ καιρό.
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
66.7%
100%
100%
50%
83.3%
83.3%