Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Διαιτητής
Ντάνιελ Σίμπερτ (Γερμανία) Γήπεδο
- Απόσταση
645 χλμ. Καιρός
Βροχή
Ά Γύρος: Μίλαν-Σπάρτα Πράγας: 3-0 (29/10)
Σπάρτα Πράγας
Ανάλυση:
Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 64’ προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς της Λιλ στη Γαλλία στο 71’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 80’ και δέχτηκε σωστά το 2-1 (21-4 τελικές προσπάθειες εις βάρος της, 9-1 εντός εστίας, xGoals 2,83-0,59), στο 84’.
Βαριά, αλλά και δίκαιη ήττα 3-0 (32’, 40’, 53’) από τη Σλάβια εντός έδρας την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας, παρέμεινε στη 2η θέση, αλλά πήγε η απόσταση στην κορυφή.
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίας το μεγάλο ταλέντο, περιφερειακός επιθετικός Χλόζεκ, τιμωρημένοι οι βασικοί, ο χαφ Ντόκαλ και ο στόπερ Σελούστκα.
Μίλαν
Ανάλυση:
Στο 14’ έχανε 2-0 από τη Σέλτικ αλλά έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 4-2 και σε συνδυασμό με την ήττα της Σπάρτα Πράγας, προκρίθηκε από τώρα στους «32».
Στο πρωτάθλημα διατηρεί την κορυφή, το +5 από την Ιντερ και το +6 από τη Γιουβέντους, πέρασε νικηφόρα και από τη Γένοβα, 2-1 τη Σαμπντόρια.
Πρακτική εμφάνιση, χωρίς να απειλεί πολύ προηγήθηκε με πέναλτι στο 45’ με τον Κεσί, στο 77’ σκόραρε ο Καστιγέχο, δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 82’, από το πουθενά πήγε να κινδυνεύσει στις καθυστερήσεις, θα ήταν υπερβολικό να ισοφαριστεί.
Αγωνιστικά νέα:
Τραυματίες ο Ζλάταν, ο στόπερ Κιάερ και ο χαφ Μπενασέρ. Επιστρέφει στους διαθέσιμους ο επιθετικός Λεάο, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.
Σπάρτα Πράγας - Μίλαν Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
83.3%
83.3%
83.3%
66.7%
83.3%
83.3%