Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Μάθιου Ντόνοχιου (Αγγλία) Γήπεδο
bet365 Stadium (30.089) Απόσταση
75 χλμ. Καιρός
Βροχή
Σχόλια:
Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στόουκ
Ανάλυση:
Αποχαιρέτισε νωρίς το Λιγκ Καπ, 3-0 από την Μπράντφορντ εντός. Ο Ρόμπινς άλλαξε 10 παίκτες σε σχέση με το πιο πρόσφατο, ένα πολύ κακό βράδυ. Στο πρωτάθλημα έχει μπει δυνατά με το απόλυτο μετά το εκτός 2-1 στο Σαουθάμπτον. Φουλ επαγγελματική εμφάνιση ειδικά στην επανάληψη, στα πρώτα 45’ ήταν πιο απαιτητική, δεν μάσησε ούτε από την αποβολή παίκτη της στο 58’ και έπαιξε πολύ μυαλωμένα και ψύχραιμα. Πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια που ξεκινάει μια σεζόν με το 3Χ3, ο Ρόμπινς πάντως μόνο χτεσινός δεν είναι και φροντίζει να ρίξει άμεσα τους τόνους: «Η περσινή αποτυχημένη και κάκιστη σεζόν μας έμαθε πράγματα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, τι πρέπει να αποφύγουμε και ένα απ’ αυτά είναι το να μην αναλωνόμαστε σε παχιά λόγια. Προχωράμε το πρότζεκτ και δουλεύουμε». Ακόμη μια κίνηση, τον πολλά υποσχόμενο 19χρονο κίπερ Γκραντ από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Αγωνιστικά νέα:
Εξέτισε στο Λιγκ Καπ ο φορ Μουμπάμα και θα επανέλθει στο σχήμα, αν και μεσοβδόμαδα πήρε την ευκαιρία του και ήταν καλός ο Σλοβάκος Μπόζενικ, καλοκαιρινό απόκτημα. Μετά τις εθνικές θα είναι έτοιμο ένα ακόμη νέο απόκτημα, ο 22χρονος εξτρέμ Σισέ που έχει πρόβλημα στον ώμο. Με την Μπράντφορντ έδωσε το παρών για πρώτη φορά ο στόπερ Ταλοβέροφ, συνεχίζουν εκτός ο πολύπειρος χαφ Ν’ Ζόνζι και ο ενίοτε βασικός φορ Γκάλαχερ. Στο Σαουθάμπτον επέστρεψε ο σημαντικός χαφ Πίρσον.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γουέστ Μπρομ
Ανάλυση:
Δεν τρίτωσε το καλό, έμεινε στο 1-1 με την Πόρτσμουθ. Παιχνίδι που δεν αποδείχτηκε και τόσο απλό, μουδιασμένο ξεκίνημα, στην πρώτη της ουσιαστικά καλή στιγμή βρήκε το γκολ και έκλεισε καλύτερα το 45λεπτο. Ανοιχτή με το καλημέρα η επανάληψη, δεν απέφυγε το γκολ (56’), έψαξε το δεύτερο χωρίς επιτυχία πάντως, αν και φωνάζει έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι, σε μια φάση που αποβλήθηκε και ο τεχνικός της. Ο Μέισον ο οποίος πάντως έμεινε ΟΚ από την προσπάθεια, όχι κι από τη διαιτησία όμως, εκφράζοντας ξανά την άποψη πως πρέπει να υπάρχει υπομονή σε αυτό τον πρώτο ένα-ενάμιση μήνα της σεζόν. «Είμαστε μόλις 7-8 εβδομάδες μαζί, δεν γίνονται θαύματα, τα σημάδια για κάτι πολύ καλό όμως υπάρχουν και θα γίνουν ακόμη πιο εμφανή» το σχόλιο του. Απέκτησε τον έμπειρο στόπερ Μέπαμ από την Μπόρνμουθ και τον στόπερ/μπακ Τζίλκριστ από την Τσέλσι, με 6 εκατ. πουλήθηκε στην Ίπσουιτς ο μπακ Φούρλονγκ, ενώ οδεύει προς Σαουθάμπτον ο καλός εξτρέμ Φέλοους.
Αγωνιστικά νέα:
Χάνουν κι αυτό οι επιρρεπείς σε τραυματισμούς, ο επιθετικός μέσος Μπάνι και ο φορ Ντάικι. Ο εξτρέμ/φορ Τζόνστον ξεκίνησε βασικός με την Πόρτσμουθ και σκόραρε, οπότε παραμένει αντί του Γκραντ. Προς το παρόν ο Μέισον δεν έχει ανοίξει το ροτέισον, ο χαφ Κόλιερ και ο φορ Μέιτζα είναι πάντως λύσεις αν θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.
Πιθανές Ενδεκάδες
Γουέστ Μπρομ
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
S. Nzonzi | Μ | 12/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
S. Gallagher | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
D. Mubama | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
L. Cissé | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
D. Dike | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
T. Bany | Ε | 0/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Στόουκ - Γουέστ Μπρομ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Αντώνης Τσούτης
2η
40%
60%
60%
5η
40%
40%
20%
Πολύ σκληρό σταύρωμα. Εντυπωσιακό μπάσιμο η Στόουκ με τον Ρόμπινς να δείχνει ότι έχει δουλέψει μεθοδικά το καλοκαίρι. Καθόλου αμελητέα ποσότητα η Γουέστ Μπρομ, ο Μέισον σιγά-σιγά θα βρει την άκρη του, σύνολο με ποιοτικές και έμπειρες μονάδες. Δύσκολα τις φαντάζομαι να μένουν μακριά από δίχτυα, το G/G στο 1,80.
30/08
14:30
Αγώνας
Στόουκ - Γουέστ Μπρομ
Σημείο
G/G
Stake
10.00
Result
0-1
Profit
-10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Στόουκ - Γουέστ Μπρομ
1
2.70
X
3.25
2
2.70
1
2.70
Στόουκ
X
3.25
Ισοπαλία
2
2.70
Γουέστ Μπρομ
Στόουκ - Γουέστ Μπρομ Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Στόουκ - Γουέστ Μπρομ νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Στόουκ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ