ΤΒΕΝΤΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ
Πολύ θετική εμφάνιση, έδειξε την κλάση της και πέρασε με 3-0 από το Σιτάρντ διαλύοντας τη Φορτούνα. Επέβαλλε ρυθμό από νωρίς, αλλά όλα τα γκολ τα βρήκε στο δεύτερο μέρος και στο διάστημα 67΄- 77΄.
Επιστρέφει ο ταχύτατος εξτρέμ Μισιντάν (22/6) που κάνει τη διαφορά μπροστά και έχασε τα δύο προηγούμενα. Αρχικά θα μείνει στον πάγκο.
Πάντα εκτός ο βασικός χαφ Σάντιλεκ (6/1) και ο χαφ Κολό (18/0). Ακόμη ένα που χάνει ο αναπληρωματικός χαφ Μπραμά (6/0), απών και ο εξτρέμ Ροτς (18/0).
Την Πέμπτη υποδέχθηκε τη Λάτσιο στη ρεβάνς της νίκης της με 2-1. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε, ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της, την έκανε να μοιάζει με μικρό μέγεθος. Νίκησε με 2-1, τέλειωσε το ματς με τρία δοκάρια.
Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 1-0 επί της Γκρόνινγκεν εντός, χάρη σε μια γκολάρα του εξτρέμ Κάρλσον από το 5’. Πολύ μέτρια στο πρώτο μέρος, κινδύνευσε δύο φορές. Καλύτερη στην επανάληψη, είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να το τελειώσει.
Εξέτισε ο μπακ Σουγκαβάρα (22/3). Έπαιξε αλλαγή έπειτα από μήνες ο στόπερ Μπέκεμα (16/0). Ακόμη ένα που χάνει ο νεαρός στόπερ Ντέκερ (13/1) και ο πολύτιμος χαφ Ντάνι ντε Βιτ (15/5). Γνωστή απουσία ο βασικός στόπερ Ιντι (4/0). Παραμένει απών ο χαφ Μπαζούρ (10/0).