ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 09/12/2018
VAR

ΤΖΕΝΟΑ - ΣΠΑΛ

19:00
1 : 1
Τζένοα
i Ι Η Ι Η Η Η
19:00
1 : 1
Σπαλ
i Η Ι Η Ι Η Η
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Luigi Ferraris (36.599)
apostasi
Απόσταση
-
Τζένοα
Ανάλυση: Και τελικά η απόλυση του Ιβαν Γιούριτς επισπεύσθηκε μετά τον αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο από τη Βίρτους Εντέλα της Serie C, στα πέναλτι (2-2 ο κανονικός αγώνας, 3-3 η παράταση, και τα τρία γκολ της Τζένοα με πέναλτι). Ο Κροάτης δεν κατάφερε να κάνει νίκη σε επτά ματς πρωταθλήματος, ήρθε και ο ταπεινωτικός αποκλεισμός στο κύπελλο, οι διαδικασίες έτρεξαν αμέσως μετά το ματς και νέος προπονητής προσλήφθηκε ο «πολύς» Τσέζαρε Πραντέλι, ως το 2014 ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, κατόπιν είχε αποτυχημένα περάσματα από Γαλατασαράι, Βαλένθια και Αλ Νασρ. Στο πρωτάθλημα η Τζένοα έχει συμπληρώσει οκτώ ματς άνευ νίκης (0-3-5) και στο τελευταίο ηττήθηκε 2-1 από την Τορίνο, δεχόμενη τα δύο γκολ στο τετράλεπτο των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.
Αγωνιστικά νέα: Στο αγωνιστικό σκέλος είναι τιμωρημένοι οι βασικοί χαφ Ρόμουλο (13/1), Μπέσα (13/1). Παραμένουν εκτός ο θεωρητικά στόπερ Σπόλι (7/0) και ο ατζαμής αμυντικός χαφ Ματζιτέλι (8/0), ενώ με τεχνική επιλογή έμεινε έξω ο φορ Λαπαντούλα (1/0), μοιραίος στο ματς κυπέλλου, απώλεσε το τελευταίο πέναλτι.
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σπαλ
Ανάλυση: Δεν έδωσε και πολλή σημασία στο κύπελλο, ήττα 2-1 από τη Σαμπντόρια και αποκλεισμός. Αρκετές ρεζέρβες και κόντρα στη ροή προηγήθηκε στο 34’ με τον Φλόκαρι, δέχτηκε ανεπίτρεπτο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με την άμυνα στη σέντρα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να απειλήσει και στο 82’ έγινε το τελικό 2-1, ύστερα από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα Μιλίνκοβιτς. Στο πρωτάθλημα τρέχει σερί 1-2-7 στα τελευταία δέκα, προέρχεται από το 2-2 με την Εμπολι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’ και ενώ από το 49’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.
Αγωνιστικά νέα: Στο αγωνιστικό κομμάτι θα λείψει λόγω της αποβολής του ο βασικός στόπερ Τσιόνεκ (13/0), χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα.

Τζένοα - Σπαλ Προγνωστικά

Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
41.2%
64.7%
32.4%
52.6%
76.3%
57.9%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson