Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Γήπεδο
El Fortín de Liniers (49.747) Απόσταση
1.248 χλμ. Καιρός
Αίθριος
Στη LPF: Ατλέτικο Τουκουμάν – Βελές 1-1
Βελές
Ανάλυση:
Απέσπασε εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία από την Τίγκρε και μπορεί να λογιστεί ως επιτυχία αυτός ο βαθμός, δεδομένου ότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το… 7ο λεπτό, λόγω αποβολής του μέσου Γκαραγιάλδε. Δέχτηκε αρκετή πίεση αλλά είχε και αυτή κάποιες ευκαιρίες. Μάλιστα στην επανάληψη βρήκε δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται για οριακό οφσάιντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ως γηπεδούχος «τρέχει» αήττητο έξι αναμετρήσεων (4-2-0) και έχει κερδίσει στις τελευταίες τρεις. Πάντως στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε θέση υποβιβασμού και απέχει έναν πόντο από τη γραμμή παραμονής, όπου ισοβαθμούν Κολόν, Ουρακάν και Χιμνάσια. Βέβαια οι δύο τελευταίες έχουν και ένα ματς περισσότερο.
Τη μεθεπόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ροσάριο Σεντράλ.
Αγωνιστικά νέα:
Τιμωρημένος ο μέσος Γκαραγιάλδε (13/0). Στη θέση του ο Κολομβιανός Γκορντίγιο (5/0) που ήρθε ως ελεύθερος τον Αύγουστο από την Ουνιόν Σάντα Φε. Αποθεραπεύτηκε ο μακροχρόνια τραυματίας 22χρονος μέσος Κάσερες (0/0) και υπάρχουν πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης.
(4-3-3): Γκαστόν Γκόμες – Χάρα, Λαουτάρο Τζιανέτι, Βαλεντίν Γκόμες, Ελίας Γκόμες – Φλορεντίν, Γκορντίγιο, Χουάν Μέντες - Κλαούντιο Ακίνο, Σαντιάγκο Κάστρο, Πιτσίνι.
Ατλ. Τουκουμάν
Ανάλυση:
Έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σεντράλ Κόρδοβα, ύστερα από ένα παιχνίδι όπου είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες. Πάντως και οι αντίπαλοί της είχαν τουλάχιστον δύο καλές φάσεις για να σκοράρουν. Παρέμεινε έτσι για 9η συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρησή της αήττητη (7-2-0) και για 7η με απαραβίαστη την εστία της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα δεκατρία τελευταία της παιχνίδια έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα έντεκα. Στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται στα όρια των θέσεων που δίνουν διεθνές εισιτήριο και με νίκη σήμερα θα βρεθεί στη ζώνη του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Την ερχόμενη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπάνφιλντ.
Αγωνιστικά νέα:
Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα. Δεν είναι ακόμα έτοιμοι οι επιθετικοί Μαρσέλο Εστιγκαρίμπια (28/6) και Κρίστιαν Μενέντες (17/2).
(4-4-2): Μαρκιόρι – Ντε Λα Φουέντε, Μπιάνκι, Νικολάς Ρομέρο, Οριχουέλα – Τεσούρι, Ραμίρο Καρέρα, Γκιγιέρμο Ακόστα, Χοακίν Περέιρα - Ματέο Κορονέλ, Μαέστρο Πουκ.
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
P. Pernicone | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
11 | ||
L. Jara | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
T. Cavanagh | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | ||
N. Garayalde | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
C. Ordoñez | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
B. Romero | Ε | 8/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | |
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
M. Ortiz | Α | 16/1 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
2 | |
L. Naranjo | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
14 | ||
A. Sánchez | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
C. Menéndez | Ε | 19/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
5 | |
M. Estigarribia | Ε | 16/3 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Βελές - Ατλ. Τουκουμάν Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
6η
13.3%
46.7%
26.7%
10η
40%
66.7%
46.7%
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2.07)
Η Βέλεζ καίγεται για βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι ότι – με βάση την ποιότητά της – δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με τη μάχη της παραμονής. Επίσης έχει ισχυρή έδρα και υπάρχει λογική στον φαβοριτισμό της. Βέβαια η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της Ατλέτικο Τουκουμάν θα είναι ένα σοβαρό εμπόδιο, όμως εκτιμούμε ότι ένα γκολ θα το βρουν οι γηπεδούχοι. Στο 2.07 ο άσος στη Stoiximan, ενώ αν μας ζητούσαν κάποιο σκορ θα προτείναμε το 1-0 (5.20 στη Stoiximan).
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Βελές - Ατλ. Τουκουμάν
1
2.00
X
22.00
2
101.00
1
2.00
Βελές
X
22.00
Ισοπαλία
2
101.00
Ατλ. Τουκουμ.
Βελές - Ατλ. Τουκουμάν Αποδόσεις
Betting facts
Η ομάδα Βελέζ - Ατλ. Τουκουμάν νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βελές, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ