Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|
B. Zimmermann | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
F. Rieder | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
T. Röcher | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
4 | ||
T. Sabitzer | Ε |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
3 | ||
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
B. Ozegovic | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
12 | ||
F. Oswald | Τ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
33 | ||
D. Štumberger | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
9 | ||
F. Bacher | Α |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
1 | ||
B. Blume | Μ | 30/2 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
C. Üstündag | Μ |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | ||
Βόλφσμπεργκερ - Τιρόλ Προγνωστικά
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,10)
Η Βόλφσμπεργκερ έκανε… πάρτι στη Βιέννη κόντρα στην Αούστρια, την οποία κέρδισε με 4-0 χάρη σε παροιμιώδη ευστοχία και την ξεπέρασε βαθμολογικά. Αφού άντεξεαρχικά στη μεγάλη πίεση, κατάφερε να προηγηθεί με τον Τιγιάνι στο 37’. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπάλο έκανε στο 55' το 0-2 και εκεί όλα απλοποιήθηκαν. Με άλλα δύο τέρματα από τους Πίσινγκερ (76') και Μποάκιε (90+2') μετέτρεψε το ματς σε θρίαμβο, έχοντας πλέον το προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ από το Γκρουπ Υποβιβασμού. Τραυματίες είναι ο εξτρέμ Ρίντερ (22/1) και ο φορ Τσίμερμαν (27/3).
Η Τιρόλ είναι αδιάφορη βαθμολογικά ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν πήγε… παραλία στο εκτός έδρας ματς με την Άλταχ. Παρόλα αυτά ηττήθηκε 0-1. Δέχθηκε το γκολ στο 41', ύστερα από λάθος αμυντική ταντίδραση. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλο το ματς, όμως δεν βγήκε κάποιο γκολ. Τραυματίες είναι ο τερματοφύλακας Όσβαλντ (0/0), ο στόπερ Στούμπεργκερ (10/0) και ο μέσος Μπλούμε (14/0). Κάρτες συμπλήρωσε ο μέσος Ύστυνταγκ (21/0).
Το κίνητρο της Βόλφσμπεργκερ να εξασφαλίσει την πρωτιά του γκρουπ και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ με την Αούστρια, μας οδηγεί στον άσο. Μια χαρά η απόδοση του άσου στο 2,10 της Interwetten.