ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 09/12/2023
VAR

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

17:30
0 : 1
Φράιμπουργκ
10η θέση
Βόλφσμπουργκ
12η θέση
i Ι Η Ν Η Ι Ν
17:30
0 : 1
Φράιμπουργκ
10η θέση
i Ν Ν Ι Η Ν Ι
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Volkswagen Arena (30.000)
apostasi
Απόσταση
-
Βόλφσμπουργκ
Ανάλυση: Σκληρός αποκλεισμός στο κύπελλο την Τρίτη, 1-0 στην Γκλάντμπαχ με γκολ στο 120'! Μοιραίος ο φορ Βιντ, που έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 90' και στο 90+3' για να της χαρίσει την πρόκριση. Και στην παράταση είχε την κορυφαία φάση με τον μπακ Μέλε. Έκτη ήττα στα τελευταία εννιά επίσημα ματς, σε δύσκολη θέση ο Νίκο Κόβατς, στα επόμενα τρία παιχνίδια με Φράιμπουργκ, Ντάρμσταντ και Μπάγερν θα κριθεί αν θα μείνει στον πάγκο και το νέο έτος.
Αγωνιστικά νέα: «Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο αλλά και ταυτόχρονα πολύ σκληρό σπορ. Παλέψαμε υπέροχα και με πάθος στον αγώνα κυπέλλου. Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα για να επιστρέψει στις νίκες στα επόμενα ματς», αισιοδοξεί ο Κόβατς. Νέα απώλεια ο μπακ Ροτζέριο (6/1). Παραμένουν σταθερά εκτός ο εξτρέμ Βίμερ (6/0) και ο φορ Ενμέτσα (-). ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Καστέιλς – Λακρουά, Γεντς, Τσέζιγκερ – Μπακού, Σβάνμπεργκ, Βρανκξ, Μέλε – Παρέδες, Μάγερ – Βιντ. Ανοιχτό αν θα παίξουν βασικοί ο αρχηγός/χαφ Αρνολντ και ο πολύπειρος χαφ Γκέρχαρντ, που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Θέση επίσης διεκδικεί ο εξτρέμ Τσέρντι.
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φράιμπουργκ
Ανάλυση: Ιδανική η προηγούμενη εβδομάδα, πρώτα διέλυσε με 5-0 τον Ολυμπιακό για το Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία έβγαλε σημαντικό διπλό με 1-0 (69') στο Μάιντς, έχοντας πάντως και δόση τύχης σε 3-4 πολύ καλές φάσεις της αντιπάλου. Πήρε επιτέλους εμπρός ο φορ Γκρέγκοριτς, χατ τρικ την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ, γκολ και δοκάρι την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Για άλλη μία χρονιά δείχνει ότι θα είναι διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου αν και φέτος δεν έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει την τετράδα, όπως το έκανε πέρυσι. Την Πέμπτη θα παίξει στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ για την πρωτιά στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να προκριθεί απευθείας στους 16.
Αγωνιστικά νέα: «Εχουμε μία μεγάλη ευκαιρία στο Βόλφσμπουργκ. Αν κερδίσουμε εκεί, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, θα ανατρέψουμε τελείως την κατάσταση στη βαθμολογία και θα είμαστε σε θέση να πούμε: Καλά Χριστούγεννα! Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά χάσαμε όλα τα παιχνίδια μας με τις ομάδες της πεντάδας, αν και κόντρα στη Λειψία και την Ντόρτμουντ αξίζαμε να πάρουμε κάτι. Για αυτό πάντως η διαφορά από τις πρώτες πέντε ομάδες είναι τόσο μεγάλη. Τώρα στόχος μας είναι να επιβιώσουμε στο Βόλφσμπουργκ», σχολίασε ο Κρίστιαν Στράιχ. Κανονικά διαθέσιμος ο βασικός στόπερ Γκίντερ (12/0), που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο Μάιντς. Επιστρέφει τελικά ο έμπειρος δεξιός μπακ Κίμπλερ (10/0), αλλά δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός. Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Γκιούντερ (1/0, αρχηγός), ο μεσοεπιθετικός Φίλιπ (6/1, 5 αλλ.) και ο χαφ Κάιτελ (3/0). Δεν επηρεάζει η απουσία του τρίτου γκολκίπερ Ούπχοφ. Μάλλον εκτός και ο εφεδρικός στόπερ Σμιντ (5 αλλ./0). ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Ατουμπόλου – Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Μακενγκό – Χέλερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Γκρίφο – Ρελ – Γκρέγκοριτς. Θέση στην 11αδα διεκδικούν οι ακραίοι χαφ Βαϊσχάουπτ και Ντόαν. Ανοιχτό αν θα παίξει με τετράδα πίσω ή θα επιλέξει σχηματισμό 3-4-3 ο Στράιχ.

Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
12η
71%
74.2%
58.1%
10η
51.6%
71%
64.5%

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (3,05), Γκρέγκοριτς Anytime (3,70)

Υπάρχει προβληματισμός για τον Κόβατς στη Βόλφσμπουργκ, κριτήριο τα επόμενα τρία ματς μέχρι τη διακοπή για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο και το 2024. Πήρε εμπρός ο Γκρέγκοριτς στη Φράιμπουργκ και με τον Αυστριακό ζεστό, δεν αποκλείεται να κάνει τη ζημιά και στους «λύκους» μετά τη Μάιτς. Θα μπορούσε να ήταν και κάτω από το 3,00 το διπλό.

Προσωπικά μου αρέσει και το anytime του Αυστριακού φορ, που πέρυσι είχε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος ήταν κάπως παράλογο να βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν μέχρι τη 12η αγωνιστική. Σκόραρε 4 τέρματα μάνι μάνι στα τελευταία δύο παιχνίδια και τώρα προσφέρεται στο 3,70 στο Betshop για να βρει δίχτυα και στο Βόλφσμπουργκ.

analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson