ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ
NEW
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
Βόλφσμπουργκ
θέση
i Ν Ν Ι Η Η Η
Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 29/08/2021
VAR

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ

18:30
1 : 0
Λειψία
18η θέση
i Ν Η Ν Ι Η Ν
Βόλφσμπουργκ
θέση
i Ν Ν Ι Η Η Η
18:30
1 : 0
Λειψία
18η θέση
i Ν Η Ν Ι Η Ν
Ανάλυση
Προγνωστικό
Στατιστικά
field
Γήπεδο
Volkswagen Arena (30.000)
apostasi
Απόσταση
-
Βόλφσμπουργκ
Ανάλυση: Μάγκικο διπλό (2-1) για τη Βόλφσμπουργκ στο Βερολίνο επί της Χέρτα με ανατροπή. Αδιάφορο το πρώτο μέρος. Αγγιξε το 0-1 στο 46’, δέχθηκε πρώτη γκολ στο 60’ (πέναλτι), παρόλα αυτά έμεινε ψύχραιμη και το γύρισε (74’, 88’) χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμούς. Με κόντρα επίθεση το 1-1, το νικητήριο τέρμα ο νεοφερμένος φορ Λ. Νμέτσα, που ήρθε από τον πάγκο.
Αγωνιστικά νέα: Δυνατή μεταγραφή ο φορ Βάλντσμιντ, ήρθε με 12 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα. Χτύπησε πάντως στην προπόνηση της Τρίτης και είναι αβέβαιο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ελαφριά γρίπη πέρασε ο ο βασικότατος φορ Βέχορστ (2/1), δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του. Πάλι εκτός οι μπακ Π. Οτάβιο, Γουίλιαμ, ο εφεδρικός φορ Μπιάλεκ και δύο μακροχρόνιοι (Βρανκξ, Φ. Νμέτσα).
Elabet
Βαθμολογία
8.4/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder*
check_3c
Cash Out*
check_3c
VIP manager
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λειψία
Ανάλυση: Εμφατική απάντηση από τη Λειψία στην απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από τη Μάιντς, συνέτριψε με 4-0 (38’, 46’, 52’, 65’ πέν.) τη Στουτγάρδη, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλο το 90λεπτο. Εντυπωσιακός με δύο γκολ ο Σζομποσζλάι, άνοιξε λογαριασμό επίσης ο Αντρέ Σίλβα, σκόραρε και ο Φόρσμπεργκ.
Αγωνιστικά νέα: Ολα δείχνουν ότι ο κάπτεν/χαφ Ζάμπιτσερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν. Το συμβόλαιο του 27χρονου άσου λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως για να μην το χάσει τσάμπα αναμένεται να τον παραχωρήσει τώρα. Είναι ο δεύτερος παίκτης που φεύγει από τη Λειψία για την Μπάγερν φέτος μετά τον Ουπαμεκανό. Νοκ άουτ οι μπακ Ανχελίνιο (1/0), Χάλστενμπεργκ και Χένριχς. Στη Σοσιεδάδ ο φορ Σόρλοθ, που ήταν εκτός πλάνων. Προς την έξοδο και περιφερειακός φορ Χουάνγκ, που επίσης δεν έπιασε. Ο Κορεάτης όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στη Γουλβς.

Βόλφσμπουργκ - Λειψία Προγνωστικά

Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
71%
74.2%
58.1%
18η
51.6%
71%
54.8%
analysi_preds_popup
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Bet365
Sportingbet
Betsson