i
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Ν

i
Η
Ν
Ι
Η
Ν
Ν
Ανάλυση
Απουσίες
Προγνωστικό
Αποδόσεις
Στατιστικά
Διαιτητής
Αρτέμ Γκασπαριάν (Αρμενία) Γήπεδο
Stadion Grbavica (13.146) Απόσταση
640 χλμ. Καιρός
Άστατος
Σχόλια:
Πρώτο ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (17/7). Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Βίκινγκ. Χωρίς VAR . Sold out
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ζελέζνιτσαρ
Ανάλυση:
Επιστρέφει στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μετά την περσινή απουσία, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα Βοσνίας. ΄Πρόπερσι είχε αποκλειστεί από τη Νέφτσι Μπακού στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν έχει παίξει ποτέ σε ευρωπαϊκό όμιλο, επομένως θα είναι υπέρβαση αν φτάσει μέχρι τη League Phase. Άλλαξε προπονητή το καλοκαίρι, τα ηνία ανέλαβε ο Αντμίρ Ατζέμ, άλλοτε ποδοσφαιριστής του συλλόγου. Αυτή είναι η τρίτη του θητεία στον πάγκο της ομάδας. «Η διαφορά της Ζελέζνιτσαρ από τις άλλες ομάδες είναι ο κόσμος της. Εχουμε να κερδίσουμε πρωτάθλημα 12 χρόνια και κύπελλο 7, αλλά το γήπεδο θα είναι γεμάτο με την Κόπερ», τόνισε ο Ατζέμ και πρόσθεσε πως η ομάδα έχει βάλει εμπρός ένα πλάνο τριετίας, που χρειάζεται υπομονή. Εκανε 4 εβδομάδες προετοιμασία, στο τελευταίο της φιλικό ήταν καλή και κέρδισε 2-0 την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Ζρίνσκι. Πρεμιέρα στη νέα λίγκα στις 26/7. 9 μεταγραφές στην ευρωπαϊκή της λίστα. Μεγαλύτερη απώλεια ο σταρ/χαφ Αλ-Τζαμπέρ, πήγε στην Αλ-Νασρ με 1,8 εκατ. ευρώ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κόπερ
Ανάλυση:
Προσέλαβε τον περασμένο Μάρτιο τον πολύπειρο Σλάβισα Στογιάνοβιτς και υπό τις οδηγίες του έκανε σπουδαίο φίνις, τερματίζοντας τρίτη στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας. Κατάφερε έτσι να βγει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια. Η φετινή είναι η 9η ευρωπαϊκή της συμμετοχή, στο παρελθόν έχει μόλις δύο προκρίσεις απέναντι σε Τσέλικ (Μαυροβούνιο) και Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία). Η Κόπερ θεωρείται από τις κλασικές... χαοτικές ομάδες, που κάθε χρόνο κάνουν ένα σωρό μεταγραφές. Αυτό άλλαξε με τον Στογιάνοβιτς, που στο παρελθόν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Σλοβενίας με την Ντομζάλε και το πρωτάθλημα Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχει κάτσει στους πάγκους τόσο της εθνικής Σλοβενίας, όσο και της Λετονίας. Πρακτικά, έχει κάνει μόλις τρεις κινήσεις ουσίας, με τον 37χρονο μεσοεπιθετικό Ιλιτσιτς (άλλοτε σταρ της Serie A) και δύο αμυντικούς (Τσελίκοβιτς, Νεγκουαΐ). Έδωσε 5 φιλικά, στο τελευταίο κέρδισε την Οπατίγια (Β' Κροατίας) με 4-1. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα στις 20/7 με την Μπράβο.
Απουσίες
Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση | ||
---|---|---|---|---|---|

Παίχτης | Θέση | Συμ/Γκολ | Αξιολόγηση |
|
|
---|---|---|---|---|---|
L. Baš | Τ | 6/0 |
☆☆☆☆☆
★★★★★
|
0 | |
Tιμωρημένοι
Τραυματίες
Άρρωστοι
Αμφίβολοι
Επιστρέφουν
Άλλοι λόγοι
Αγώνες που απουσιάζουν
Ζελέζνιτσαρ - Κόπερ Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Ανέστης Ζαχαράκης
100%
100%
0%

100%
100%
0%
Θεωρητικά πιο στρωμένη η Κόπερ, αφού δεν έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Η Ζελέζνιτσαρ βέβαια, έδειξε στα φιλικά πως είναι σε αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας για την εποχή και φυσικά θα έχει στο πρώτο ματς το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς στηρίζεται από φανατική οπαδική βάση. Με δεδομένο ότι η Κόπερ έχει πολύ φτωχή ευρωπαϊκή παράδοση, μάλλον είναι υπερβολή να φτάνει ο αουτσάιντερ άσος στο 2.80. Στο 1.60 το 1Χ για μεγαλύτερη ασφάλεια.
ΨΗΦΙΣΕ
Εσύ που θα πόνταρες;
Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
Ζελέζνιτσαρ - Κόπερ
1
3.25
X
3.50
2
2.30
1
3.25
Ζελέζνιτσαρ
X
3.50
Ισοπαλία
2
2.30
Κόπερ
Ζελέζνιτσαρ - Κόπερ Αποδόσεις
1X2
U/O
GG/NG
BOOKMAKER | 1 | X | 2 | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | U | O | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. | GG | NG | ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΓΚΑΝ. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
3.25 | 3.50 | 2.25 | 3.65% | 1.73 | 2.13 | 4.54% | 1.92 | 1.88 | 5.01% |
|
3.05 | 3.30 | 2.18 | 8.22% | 1.70 | 2.05 | 7.07% | 1.87 | 1.83 | 7.51% |
|
3.05 | 3.25 | 2.20 | 8.27% | 1.67 | 2.03 | 8.38% | 1.81 | 1.85 | 8.51% |
|
2.70 | 3.20 | 2.30 | 10.53% | 1.70 | 2.10 | 6.05% | 1.83 | 1.83 | 8.50% |
|
2.95 | 3.10 | 2.10 | 12.11% | 1.65 | 2.05 | 8.58% | |||
Betting facts
Η ομάδα Ζελέζνιτσαρ - Κόπερ νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ζελέζνιτσαρ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ