ΑΕΚ Μεταγραφές: Τι ακολουθεί μετά το διπλό «χτύπημα»

Μπορεί να άργησε αρκετά, αλλά φαίνεται πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ παίρνει... μπρος.
Η «Ένωση» μετά την ανακοίνωση του Μάρκο Νίκολιτς έτρεξε τα ζητήματα που «καίνε» στο ρόστερ της και όπως όλα δείχνουν, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει λύσει δύο από αυτά.
Το πρώτο είναι του στόπερ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Γκιμαράες για να κάνουν δικό τους τον Φιλίπε Ρέλβας και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.
Ταυτόχρονα, ο Χαβιέ Ριμπάλτα τρέχει να κλείσει και τον αριστερό μπακ Νταβίντ Γιούρασεκ, που αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν στη Χόφενχαϊμ ως δανεικός από την Μπενφίκα, με τους «Αετούς» της Λισαβόνας να μην τον υπολογίζουν και να ψάχνουν εκ νέου δανεισμό του παίκτη, με την ελληνική ομάδα να είναι το φαβορί.
Από εκεί και πέρα στο τραπέζι υπάρχουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, που είναι σε πρώτο πλάνο, τα οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι αυτά του φορ και του αμυντικού χαφ.
Για τον φουνταριστό, το βάρος έχει πέσει εδώ και μέρες στον Σίριλ Ντέσερς της Ρέιντζερς, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο, όμως οι Σκωτσέζοι δεν πέφτουν στις οικονομικές απαιτήσεις τους, κάτι που έχει φέρει μεγάλη στασιμότητα.
Όσον αφορά τον αμυντικό χαφ, η ΑΕΚ εξετάζει παίκτη που θα έχει σαν βασικά όπλα την ταχυδυναμική και τη σωστή κάλυψη του χώρου, με το πρώτο όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας να είναι αυτό του Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος έχει αγωνιστει μεταξύ άλλων στη Νάπολι, τη Ρόμα και τη Βαλένθια, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.
Έτσι, το μεταγραφικό θερμόμετρο στην «Ένωση» έχει πιάσει κόκκινο, με τις εξελίξεις καθημερινώς να είναι ραγδαίες, καθώς σε έναν μήνα η ομάδα θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό ματς.
ΑΕΚ Μακροχρόνιες Αποδόσεις
Mπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες ήδη έχουν βγάλει αποδόσεις για το ενδεχόμενο οι «κιτρινόμαυροι» να πετύχουν τους στόχους τους στην Ελλάδα και για να μπουν στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με τη συντακτική ομάδα του Match Money να σάς τις παρουσιάζει στον παρακάτω πίνακα.
Αγορά | Απόδοση |
ΑΕΚ να μπει στη League Phase του Conference League | 3.30 |
ΑΕΚ να μην μπει στη League Phase του Conference League | 1.40 |
ΑΕΚ να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας 2025/26 | 5.00 |
ΑΕΚ να κατακτήσει τη Stoiximan Super League 2025/26 | 7.00 |
Οι αποδόσεις ίσχυαν στις 26/6, ώρα 16:20.
Κορυφαίες προσφορές* για σήμερα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ