Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ήταν καλεσμένος του Βασίλη Βέργη και Γεωργιάννας Σιώμου στην εκπομπή «Centerfox» του Foxbet και ανέλυσε διεξοδικά τις εξελίξεις γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τα γήπεδα των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, όπως και του Άρη Betsson και ΑΕΚ στο μπάσκετ, μεταξύ άλλων.
Απαντήσεις για όλα τα γηπεδικά ζητήματα που έθεσαν στο... τραπέζι οι Βασίλης Βέργης και Γεωργιάννα Σιώμου ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το Καυτανζόγλειο δεν είχε άδεια για «65 ολόκληρα χρόνια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Δεν δεσμεύτηκε αλλά είπε πως ο ΠΑΟΚ «μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο όσο συνεργάζεται μαζί μας», αναφορικά με τη μετακόμιση του από την «Τούμπα» στο Καυτανζόγλειο από τον Ιούλιο 2026 κι έπειτα.
Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», εξαγγέλοντας πως τα δικαιώματα χρήσης του γηπέδου ανήκουν εξ' ολοκλήρου στον Ολυμπιακό, από τότε που πέρασε ο νόμος στη Βουλή και βγήκε το ΦΕΚ (σ.σ. Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως), τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί «να κάνει όσες αλλαγές επιθυμεί».
🍔Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με Κουπόνι 5€ efood & 1010 Δώρα* από τη Stoiximan🎁
«Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν εκπρόσωποι της Euroleague στο γραφείο μου», ανέφερε ο Υπουργός σε σχετική ερώτηση για το Final-4 2026 που θα γίνει στο «ΟΑΚΑ», το οποίο αποκάλυψε πως κόστισε 9,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία περιμένει να γίνουν απόσβεση τις ημέρες που θα διαδραματιστεί το μεγάλο μπασκετικό «ραντεβού».
Επίσης, ξεκαθάρισε και πήρε θέση στα δημοσιεύματα που ήθελαν υπεύθυνη την Κυβέρνηση και συνάμα το κράτος για τη χρηματοδότηση των συνοδών έργων στον χώρο ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, λέγοντας, «δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Αθλητισμού, η πρόθεση και η ευχή είναι να εξελιχθεί το γήπεδο και να γίνει, θα είναι καλό για τον ελληνικό αθλητισμό συνολικά και για τον Παναθηναϊκό».
Δείτε όλη τη συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην εκπομπή «Centerfox».