ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Να τι λένε οι αποδόσεις στη Σούπερ Λιγκ

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 21:44 28/09/2021

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ στο -κατ ευφημισμόν μόνο- ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεχώρισε στην αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χθες στη Σούπερ Λιγκ. Είχε όμως κι άλλα αποτελέσματα και αγωνιστικές εικόνες το πρόγραμμα. Σίγουρα το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τρίπολη ήταν ένα θέμα προς συζήτηση. Και ασφαλώς το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού που γκρέμισε τον Βόλο από το ρετιρέ. Και διασκέδασε τις εντυπώσεις από τις δύο σερί ήττες, αλλά και τον κόσμο του που ευχαριστήθηκε μπάλα στη Λεωφόρο. Και σε τι συμφωνούν οι μπουκ μετά και τα Δευτεριάτικα ματς; Οτι το μεγάλο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί να μην παίζει τη μεγάλη μπάλα που θα ήθελαν οι φίλοι του και να υπάρχει μια σχετική γκρίνια, αλλά πάνω από το 1,40 της Nοvibet δεν παίζονται για το ριπίτ οι ερυθρόλευκοι! 

Την ίδια ώρα, πάντως, κάποιοι ισχυρίζονται πως προκύπτουν σχετικές ανισορροπίες στα τρέχοντα σετ. Πως φερ ειπείν, ο ΠΑΟΚ του περίπατου 2-0 με την ΑΕΚ αποδίδει το κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο 5,50άρι! Και αν είναι “άνετος” και κάνει επαγγελματική νίκη. Με την Ενωση τώρα που ακόμα είναι στο 60% (τοπ) της δυναμικής του, όταν φτάσει στο 80+ μήπως είναι ικανός για περισσότερα πράγματα. 

Ενδιαφέρον, δε, έχει η τετράδα του Παναθηναϊκού στο 1,50 της Nοvibet. Και όταν έχει διαλύσει 5-1 τον Βόλο όσο ακόμα δουλεύεται ως ομάδα, φυσικά τα όνειρα τετράδας μπορεί να είναι υπαρκτά στο τριφύλλι. Η μάχη, άλλωστε, με τον Αρη θα δοθεί κατα πάσα πιθανότητα. Ο οποίος προσφέρεται ένα βήμα πιο πίσω στο 1,65. Κοιτώντας άλλα ειδικά, δε, ο Απόλλων βγάζει εξαιρετικά προβληματική αγωνιστική συμπεριφορά και είναι φαβορί 2,60 για υποβιβασμό μαζί με την εξίσου αδύναμη στα πρωτα ματς Λαμία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ