Η Μαγιόρκα προηγήθηκε χτες της Έλτσε, δέχτηκε όμως την ανατροπή, σχετικά γρήγορα και ηττήθηκε τελικά με 2-1, χάνοντας και πέναλτι στη συνέχεια. Αποτυχία για τον Μπατίρακα, που συνεχίζει ισπανικά, με νέα πρόταση από τη La Liga.
Έχεις τσεκάρει και την προσφορά* γνωριμίας; 👉ΕΓΓΡΑΦΗ
Με απουσίες και κούραση
Η Θέλτα έχει εκπλήξει ευχάριστα φέτος, ο Χιράλντεθ έχει φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που στο πρωτάθλημα βρίσκεται εντός της ευρωπαϊκής ζώνης, ενώ πρόσφατα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, θέτοντας εκτός τη Λυών. Η ρεβάνς στη Γαλλία διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη και είναι λογικό να επηρεάσει τους παίκτες της από πλευράς φυσικής κατάστασης, παρά το θετικό αποτέλεσμα (νίκη 2-0). Μάλιστα προέκυψαν και απουσίες, σε άμυνα και μεσαία γραμμή (διάβασε πιο αναλυτικά στο Θέλτα – Αλαβές).
Αν δε δεχτεί πάλι γκολ στο «θάνατο»
Στον πρόλογο αναφέρθηκε πως χτες κέρδισε η Έλτσε, κάτι που σημαίνει πως η διαφορά που είχε η Αλαβές, από την τελευταία τριάδα εξανεμίστηκε. Πλέον ισοβαθμεί με τη 18η Μαγιόρκα και η πίεση του υποβιβασμού βαραίνει περαιτέρω τα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Πρόσφατα άλλαξε τεχνικό και ψάχνει την πρώτη νίκη με τον Κίκε Φλόρες. Στο πρώτο μαζί του κέρδιζε 2-1 τη Βαλένθια, πριν δεχτεί ανατροπή και χάσει 3-2, με δύο τέρματα στο τέλος (90'+90+9'). Στο δεύτερο πάλι κέρδιζε 1-0 τη Βιγιαρεάλ, πριν δεχτεί «πικρό» τέρμα ισοφάρισης στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η βελτίωσή της είναι σαφής και με βάση την κούραση και τις απουσίες που θα έχουν οι γηπεδούχοι, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αναζητήσουμε την κόντρα. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και θα επιστρέψει στις νίκες. Σε εξαιρετική απόδοση, με βάση την περίσταση, προσφέρεται το διπλό.
(17:15) Θέλτα - Αλαβές ➡ 2 4.60
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα