Δεν είχε καλή έκβαση το εγχείρημα της Τορίνο για το Μπατιράκι την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε 3-0 από την Αταλάντα. Έπαθε... μπλακ άουτ και δέχτηκε τα γκολ μέσα σε 8 λεπτά (30'-38'), έχασε πέναλτι στο 73' αλλά ήταν πλέον αργά. Συμβαίνουν αυτά, μη ρίχνεις... γαλλικά μόρτη μου, πάμε σε επιλογή από τη Ligue 2 Γαλλίας.
Ουραγός και «στεγνή» επιθετικά
Η μοναδική ομάδα δίχως νίκη έπειτα από 6 αγωνιστικές είναι η Μπαστιά (0-2-4), που φυσιολογικά βρίσκεται στην τελευταία θέση, διαθέτοντας και τη χειρότερη επίθεση (μαζί με την Μπουλόν), με δύο τέρματα. Ο προπονητής Ταβενό, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λύσεις, έχει αλλάξει τρεις φορές το σύστημα της ομάδας, αλλά προκοπή δε βλέπει, αφού η ομάδα του παραμένει «άσφαιρη» εδώ και τρεις αγωνιστικές. Γεμάτο και το απουσιολόγιο, κάτι που δε βοηθάει επίσης.
Την αδικούν οι αποδόσεις
Σαφώς πιο σταθερή η αγωνιστική εικόνα της Ροντέ. Στο προηγούμενο κόντρα στην Κλερμόν είχε σαφέσταση υπεροχή, «μαγική εικόνα» το τελικό 0-1. Με αυτό το αποτέλεσμα τερμάτισε αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0). Στο πρωτάθλημα έχει δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τώρα, στο ένα ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την πρωτοπόρο Σεντ Ετιέν (4-0) και στο άλλο κέρδισε με 1-0 τη Λε Μαν.
Το Μπατιράκι θεωρεί πως το τεσσάρακι στο διπλό είναι υψηλό μόρτη μου. Αν συμφωνείς θυμήσου ότι με ΕΓΓΡΑΦΗ , μπορείς να αξιοποιήσεις την ⚽Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 310 Δώρα* & Cosmote TV📺
(21:30) Μπαστιά - Ροντέ ➡ 2 4.00
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα